Γυμναστική με exclusive στυλ

Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, το ρητό ”νους υγιής εν σώματι υγιεί” φαίνεται να αναγνωρίζεται και να εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η γυμναστική ως τρόπος ζωής, σε συνδυασμό με την υγιεινή διατροφή, κερδίζει έδαφος έναντι των διαίτων – αστραπή και των ”τεχνητών” μέσων απώλειας βάρους.

Πέραν των θετικών, ως επί το πλείστον, επιπτώσεων που επιφέρει η έξαρση του φαινομένου αυτού, υπάρχει, πάντα, και η αρνητική πλευρά του. Με δεδομένη την ύπαρξη περισσότερων από 200 γυμναστηρίων στην Αθήνα, καθένα εκ των οποίων προσφέρει προγράμματα και υπηρεσίες που καλύπτουν διαφορετικές επιθυμίες, στόχους, ηλικιακές ομάδες και… budgets, η επιλογή γυμναστηρίου καθίσταται τελευταία όλο και πιο δύσκολη.
Το In2life επέλεξε για εσάς πέντε από τα καλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας, με κριτήρια την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ποικιλία των προγραμμάτων και τα exclusive προνόμια που απολαμβάνουν τα μέλη.
Πολύ περισσότερο από ένα ”απλό” γυμναστήριο, το Sport Academy, στο ξενοδοχείο Hilton, είναι ένας ”πολυχώρος” άσκησης, ευεξίας και περιποίησης. Με υπηρεσίες που ποικίλλουν από ομαδικά προγράμματα, όπως σουηδική γυμναστική, pilates και stretching, έως ατομική εκγύμναση με personal trainer, aqua fitness και μασάζ, το Sport Academy αποτελεί μία από τις κορυφαίες επιλογές σε ό,τι αφορά την ποικιλία των προγραμμάτων. Από τα πολυάριθμα προγράμματά του, ξεχωρίσαμε τις Ελβετικές Μπάλες, που χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της αντοχής, την ευκαμψία, το συντονισμό και την ισορροπία και επιτρέπουν στον ασκούμενο να εστιάζει την προσοχή του σε κάθε κύρια ομάδα μυών στο σώμα, μειώνοντας την πίεση στις αρθρώσεις, δυναμώνοντας τα οστά και βελτιώνοντας τη στάση και το πρόγραμμα Power yoga, το αυθεντικό σύστημα της Ελένης Πετρουλάκη, που αποτελεί συνδυασμό δυναμικών ασκήσεων yoga με θιβετιανές ασκήσεις, δομημένες αρμονικά μεταξύ τους, ώστε να ενεργοποιούν όλα τα εσωτερικά όργανα και όχι μόνο το μυϊκό σύστημα.

Hilton Sport Academy, Βασιλίσσης Σοφίας 46, τηλ.: 210 7257070-2
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 6.00 - 23.00, Σάββατο, Κυριακή: 9.00 - 21.00
Ετήσια συνδρομή: από 1440 ευρώ, all inclusive
Τα Holmes Place Health Clubs δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: είναι, ίσως, τα δημοφιλέστερα πολυτελή γυμναστήρια, τόσο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους, που περιλαμβάνουν εξειδικευμένα προγράμματα ομαδικής και ατομικής εκγύμνασης, πισίνες, Jacuzzi και solarium, όσο και για τους πολυτελείς χώρους εκγύμνασης που έχουν συνδεθεί με το όνομά τους.
Στα δύο Holmes Place της Αθήνας θα έχετε, μεταξύ άλλων, την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα Viniyoga, μιας θεραπευτική μορφή Γιόγκα που σας δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψετε περισσότερα για το σώμα σας, την ψυχή σας, την υγεία σας. Η Viniyoga δεν περιορίζεται στην άσκηση του σώματος και της αναπνοής, αλλά επεμβαίνει με τολμηρό τρόπο στο μυαλό σας. Τα προγράμματα Spinning, η πιο έντονη μορφή αεροβικής με χρήση στατικών ποδηλάτων μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο studio και με την καθοδήγηση εξειδικευμένου spinning instructor, το οποίο προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες σας ενώ γυμνάζει πόδια, μπράτσα, ώμους και κοιλιακούς, συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Holmes Place Athens, Εμπορικό Κέντρο ”City Link”, Βουκουρεστίου και Σταδίου 4, τηλ.: 210 3259400
Holmes Place Maroussi, Εμπορικό κέντρο ”Αίθριο”, Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, τηλ. 210 6196791-2
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 7.00 - 00.00, Σάββατο 9.00 – 21.00, Κυριακή 10.00 – 19.00
Ετήσια συνδρομή: Ενδεικτική τιμή 1200 ευρώ, μαζί με την εγγραφή. Ο καλύτερος τρόπος για να υπολογίσετε την τιμή του ατομικού σας προγράμματος, είναι να κανονίσετε μία πρώτη επίσκεψη στα Holmes Place, κατόπιν τηλεφωνικής συννενοήσεως.
Το γυμναστήριο Physis στη Δροσιά έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πλέον εξειδικευμένα στο χώρο τόσο της ατομικής όσο και της ομαδικής εκγύμνασης, όχι μόνο λόγω των προσαρμοσμένων στις εκάστοτε προσωπικές ανάγκες προγραμμάτων που παρέχει, αλλά και χάρη στα 18 χρόνια εμπειρίας και ενασχόλησης με το αντικείμενο της γυμναστικής και της υγείας που διαθέτει.
Από τα πολυάριθμα προγράμματα του Physis ξεχωρίζουν τα Men’s Class, ένα πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης ειδικά για άνδρες και Total Body, ένα μάθημα μυϊκής σύσφιξης με βαράκια, λάστιχα, step και στρώματα, για αυτούς που θέλουν να γυμνάσουν αποτελεσματικά όλο το σώμα σε 55 μόλις λεπτά. Το Physis παρέχει, μεταξύ άλλων, και υπηρεσίες όπως sauna, λιπομέτρηση και solarium. Προσφέρει, επίσης, το Scientific Personal Training, ένα ολοκληρωμένο προπονητικό σύστημα που περιλαμβάνει μία σειρά από δοκιμασίες και μετρήσεις που αξιολογούνται για τη δημιουργία προπονητικών προγραμμάτων, ανάλογα με τους στόχους και την ανάγκη του ασκούμενου.
Physis, Σολωμού & Ρόδων, Δροσιά, τηλ.: 210 6229904
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 07:00 - 24:00, Σάββατο, Κυριακή: 10:00 - 22:00
Ετήσια συνδρομή: 300 ευρώ
Τα Caroli Health Clubs αποτελούν μια ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο του fitness, της ευεξίας και της περιποίησης προσώπου και σώματος. Οι υπηρεσίες τους περιλαμβάνουν προγράμματα αδυνατίσματος, θεραπείες Ayurveda και πολυτελή spa.
Από τα προγράμματα γυμναστικής των Caroli Health Clubs ξεχωρίζουν η μέθοδος stott Pilates, η οποία περιλαμβάνει σωματικές και διανοητικές ασκήσεις που δυναμώνουν το σώμα και απελευθερώνουν το πνεύμα, και το NewTon System, ένα επαναστατικό πρόγραμμα ενεργοποίησης του μεταβολισμού και των μυών, συνδυάζοντας ενεργητική και παθητική γυμναστική ταυτόχρονα.
Caroli Health Clubs, Κύπρου 73 & Πανδώρας, Γλυφάδα, Κολοκοτρώνη 72 & Βασιλέως Γεωργίου, Πειραιάς, τηλ.: 800 11 227654
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 8.30 - 23.00, Σάββατο 9.00 – 21.00, Κυριακή 10.00 – 18.00
Ετήσια συνδρομή (γυμναστηρίου): 864 ευρώ
Τα γυμναστήρια LM, στο Κολωνάκι και τη Βουλιαγμένη, είναι πλήρως εξοπλισμένα με ηλεκτρονικά μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, αντικραδασμικό δάπεδο υψηλών προδιαγραφών, ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων και ιδιαίτερα μαθήματα Personal Training. Ο σχεδιασμός του προσωπικού σας προγράμματος γίνεται με βάση τη φυσική σας κατάσταση, την ηλικία, τον τρόπο ζωής σας και τους στόχους σας, είτε αυτοί περιλαμβάνουν απώλεια βάρους, γενική μυϊκή ενδυνάμωση, ειδική προετοιμασία για συγκεκριμένα σπορ ή αποκατάσταση από τραυματισμό.
Από τα προγράμματα των γυμναστηρίων LM, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν το πρόγραμμα Γενικής Ευεξίας / Sculpting, το οποίο παρέχει γενική εκγύμναση για μυϊκή αντοχή, σύσφιξη και τόνωση, με χρήση βοηθητικών μέσων όπως λάστιχα, βαράκια, ράβδοι, μπάλες κ.λ.π. και το πρόγραμμα άσκησης 4x4, το οποίο περιλαμβάνει 15 λεπτά αερόβιας άσκησης, 15 λεπτά ασκήσεων κοιλιακών και ραχιαίων, 15 λεπτά ενδυνάμωσης ποδιών ή χεριών και 15 λεπτά διατάσεων (stretching).
LM Κολωνακίου, Πλατεία Κολωνακίου 20, Αθήνα, τηλ.: 210 3600494, 210 3629985,
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 8.30 - 22.30, Σάββατο 10.00 – 17.00, Κυριακή κλειστά
LM Βουλιαγμένης, Ξενοδοχείο ASTIR PALACE, Βουλιαγμένη, τηλ.: 210 8901753, 210 8960546
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 11.00 - 21.30, Σάββατο 12.00 – 20.00, Κυριακή: 11.00 – 16.00
Ετήσια συνδρομή: δεν ορίζεται
Ηρώ Κουνάδη
* Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες, επισκεφθείτε τα site των γυμναστηρίων.


/www.in2life.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...