Πώς θα επιλέξετε το άρωμα που σας ταιριάζει

Προσωπική υπογραφή, δυνατό όπλο αποπλάνησης, ακόμη και ρυθμιστής διάθεσης, το άρωμα πρωταγωνιστεί σε κάθε σας εμφάνιση. Δείτε εδώ μερικές βασικές συμβουλές για να επιλέξετε το άρωμα που σας ταιριάζει και για να το φορέσετε όπως πρέπει, μετατρέποντάς το σε αναντικατάστατο όπλο γοητείας.

Καθαριότητα: Οικονομία με χειμωνιάτικη φροντίδα στο στρωμένο σπίτι με χαλιά.

Ένα στρωμένο σπίτι έχει περισσότερη ζεστασιά ώστε να κάνετε οικονομία στο ρεύμα και στο πετρέλαιο. Βγάλτε τα χαλιά και τις μοκέτες από τις "κρυψώνες - σεντούκια" η ζητήστε τα από τον Επαγγελματία καθαριστή σας, ώστε να μετατρέψατε το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι σας, ένα μέσο οικονομίας στις αυξήσεις του πετρέλαιο και του ρεύματος. 

Μπορούμε να εμποδίσουμε την εξέλιξη του καταρράκτη;

«Καταρράκτης» λέγεται το θάμπωμα του φυσικού φακού του ματιού. Ο καταρράκτης είναι ένα κοινό πρόβλημα της όρασης, αποτελεί φυσικό τμήμα του φαινομένου της γήρανσης, και συμβαίνει σε όλους σε κάποιο βαθμό.

Έρευνα: Οι υπερωρίες βλάπτουν τις γυναίκες!

Οι γυναίκες που εργάζονται πολλές ώρες είναι πιο πιθανό σε σχέση με τους άνδρες να ενδώσουν σε ανθυγιεινές συμπεριφορές όπως είναι η κακή διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση καφεΐνης και το υπερβολικό κάπνισμα. 

Καλλιεργήστε φρούτα του δάσους στον κήπο ή το μπαλκόνι σας.

Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να μαζεύει δροσερά φρούτα το δάσους, όχι σε κάποιο πυκνό μονοπάτι ή σε κάποιο ορεινό ξέφωτο, αλλά στον κήπο ή το μπαλκόνι σας; Κι όμως αυτό μπορεί να γίνει και να είναι για σας μια επιπλέον καλοκαιρινή απόλαυση.

8 συμβουλές υγείας για τεμπέλικα κορίτσια!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες όλοι να... κόβουμε δρόμο. Δε σου έτυχε ποτέ να πας για ύπνο χωρίς να κάνεις ντεμακιγιάζ; Υπάρχουν, όμως, κάποιες συνήθειες που μπορεί να βλάψουν την υγεία σου.  

Δέσποινα Βανδή: Μη σβήνετε τις ρυτίδες μου

Η Δέσποινα Βανδή άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για τα νέα επαγγελματικά της  βήματα, για τη ζωή της σαν απλή νοικοκυρά, αλλά και για τα ρετούς των περιοδικών που είναι ένα σημαντικό θέμα .

Lady Gaga&MAC ενώνουν για ακόμη μια φορά τις δυνάμεις τους και ενισχύουν τη μάχη κατά του AIDS.

CINEMA: RABBIT HOLE

Η πορσελάνινη πλέον Νικόλ Κίντμαν και ο clean-cut Άαρον Έκχαρτ πρωταγωνιστούν στο Rabbit Hole δίνοντας τη λάμψη τους σε ένα οικογενειακό δράμα με ενδιαφέρουσες ανατροπές.

Το τέλος της ανταύγειας

Ήταν το do μιας ολόκληρης δεκαετίας, το πιο εμπορικό τρεντ της σύγχρονης κομμωτικής. Πρόσφατα όμως, οι παραλλαγές πάνω στο ξανθό άρχισαν να πέφτουν σε δυσμένεια. Μια εκ πεποιθήσεως καστανή ρεπόρτερ 

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ

Holly Branson (Photos: splash news - iml.gr)
Διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση, σχεδιάζουν αξεσουάρ μόδας ή διοικούν τον οικογενειακό όμιλο εταιρειών. Οι διάσημες κληρονόμοι των μεγαλύτερων ονομάτων της παγκόσμιας οικονομίας δεν είναι πια «κορίτσια στο χρυσό κλουβί», αλλά δραστήριες κι επιτυχημένες businesswomen

Πολυκυστικές ωοθήκες: τι πρέπει να ξέρεις!

Αυτό το σύνδρομο-«χαμαιλέων» έχει διαφορετικές μορφές, αλλά και διάφορες επιπτώσεις στην υγεία σου. Μάθε ποιες είναι αυτές.

Διάλεξε το σωστό βερνίκι νυχιών

Δεν είναι εύκολο να επιλέξεις το χρώμα που ταιριάζει στα δικά σου χέρια και πόδια. Πλέον, υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις, για κάθε στυλ και περίσταση. Δώσε προσοχή: 

Ρούλα-Μουτσινάς: Φραστικό επεισόδιο!

Για θερμό επεισόδιο ανάμεσα στην Ρούλα Κορομηλά και τον Νίκο Μουτσινά κάνουν λόγο πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών του Alpha, φαίνεται πως περνούν την χειρότερη φάση.


OSCARS 2011

Τελικά νίκησαν τα φαβορί!
Η ταινία "Ο Λόγος του Βασιλιά" κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας αλλά και το Όσκαρ Σκηνοθεσίας. Στον Κόλιν Φερθ απονεμήθηκε το Όσκαρ Α' Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία "Ο Λόγος του Βασιλιά"

ΣΟΦΙΑ ΚΟΚΟΣΑΛΑΚΗ: «ΧΡΥΣΗ» ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η νέα collection της Diesel Βlack Gold μας κάνει να θέλουμε να παρακάμψουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι και να φτάσουμε στον επόμενο χειμώνα. Στυλιστικά τουλάχιστον.

Πώς να ξεβουλώσετε έναν φραγμένο νεροχύτη

Με το πέρασμα του χρόνου, κάποια στιγμή θα συμβεί και σε εσάς, να βουλώσει ένας νεροχύτης σας. Αν μόνο αυτός ο νεροχύτης φαίνεται φραγμένος και δεν έχετε πρόβλημα με άλλο νιπτήρα, τουαλέτα ή αποχέτευση, τότε το πρόβλημα είναι πιθανώς τοπικό, τού συγκεκριμένου νεροχύτη και δεν αφορά την κεντρική γραμμή αποχέτευσης του σπιτιού σας. 

Ελευθερία Αρβανιτάκη:"Η καριέρες φτιάχνονται και με τα ναι και με τα όχι"

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έδωσε μια συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την Μαργαρίτα Δρούτσα και μίλησε για τις εμφανίσεις της στο Παλλάς και όπως είπε είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την ίδια.

Οι φίλοι στο Facebook αυξάνουν το στρες

Ομάδα ψυχολόγων του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου διεξήγαγε πρόσφατα μια έρευνα σχετικά με τις επιπτώσεις του Facebook στο ψυχισμό των χρηστών του.

Τι είναι οι μυϊκές κράμπες και πώς θα τις αντιμετωπίσετε

Η έντονη άσκηση, ο αθλητισμός, η γυμναστική αλλά και οι καθημερινές δουλειές που συχνά απαιτούν αυξημένη μυϊκή δραστηριότητα είναι οι αιτίες που προκαλούν τις επώδυνες μυϊκές κράμπες. Οι κράμπες συμβαίνουν ξαφνικά και απροειδοποίητα. Εκτός από τον έντονο πόνο που προκαλούν, δεν επιτρέπουν στους μυς που έχουν προσβληθεί να λειτουργήσουν κανονικά.

Πρώτες Βοήθειες: Πρώτες βοήθειες σε υπερεπείγουσες καταστάσεις

Η πλήρης παροχή γνώσεων πρώτων βοηθειών υπερβαίνει τις δυνατότητες της παρούσας ενημέρωσης. Υπάρχουν, ωστόσο υπερεπείγουσες καταστάσεις, τις οποίες όλοι πρέπει να μάθουν να αναγνωρίζουν και να δίνουν τις πρώτες βοήθειες, διότι μερικές απλές κινήσεις μπορεί να αποδειχθούν σωτήριες για τον πάσχοντα άνθρωπο, μέχρι να του δοθεί η ενδεδειγμένη ιατρική αγωγή. 

Η σαγηνευτική Natalie Portman...

ΔΕΙΤΕ:Το διαφημιστικό σποτ για γνωστό άρωμα.Κοιτώντας προκλητικά το φακό και αφήνοντας για λίγα λεπτά ακάλυπτη την πλάτη της η Natalie Portman συνεργάζεται με τον οίκο Dior για το άρωμα «Miss Dior Cherie».

Όταν μιλάει το κορμί…

8 πράγματα που μαρτυρά το σώμα της.Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Απλά παρατήρησε το σώμα της και θα μπορέσεις να καταλάβεις πολλά περισσότερα απ’ αυτά που ξέρεις για εκείνη.

H ηθοποιός Χρύσα Παππά εξομολογείται τις δύσκολες στιγμές που ανήκουν πλέον στο παρελθόν


«Πέρασα δύσκολα, χωρίς να είμαι όμως και ο Βασιλάκης Καϊλας. Η δουλειά δεν είναι ντροπή», δηλώνει η ηθοποιός....

Ατροφική γαστρίτιδα: Ένα ύπουλο αίτιο αναιμίας

Πρόκειται για χρόνια φλεγμονή του βλεννογόνου του στομάχου με συνοδό ατροφία. Η κατανομή της φλεγμονής μπορεί να είναι ανομοιόμορφη.

Κ. Καραβάτου:"Δεν γίνεται να αγαπήσω περισσότερο τον Κρατερό"

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στο περιοδικό ''ΕΓΩ'' για την απουσία της απο το Koυς Κους επί 2 εβδομάδες καθώς και για τον σύντροφο της Κ. Κατσούλη.

Όταν το γραφείο μπαίνει στο σπίτι

Για πολύ κόσμο πια, οι ώρες της δουλειάς δυστυχώς, δεν περιορίζονται στενά στις ώρες που βρισκόμαστε στο γραφείο μας.
Έτσι, η ανάγκη για ένα χώρο που θα φιλοξενήσει το γραφείο στο σπίτι – όσο περνάει ο καιρός – γίνεται και πιο απαραίτητος.

Δ. Ολυμπίου: ''Δεν ξέρω γιατί ο Μιχάλης δεν βροντοφώναζε και τη δική μας σχέση''

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ζει τον έρωτα του με την Ζέτα Μακρυπούλια και δε διστάζει να το βροντοφωνάξει, γεγονός που φαίνεται πως δεν άρεσε και ιδιαίτερα στην Δέσποινα Ολυμπίου η οποία σε συνέντευξή της στο ''Κους Κους'' πέταξε τα καρφάκια της.

Μάσκες: Τελετουργική συνήθεια ή τρόπος απελευθέρωσης;

Το ανθρώπινο πρόσωπο συχνά αποκαλύπτει πάρα πολλά. Έτσι, για να κρυφτούν οι αποκαλυπτικές εκφράσεις στις διάφορες τελετουργίες και τελετές, σε ολόκληρο τον κόσμο φορούσαν μάσκες.

Γιατί όταν περνάμε καλά ο χρόνος τρέχει;

«Τα καλά πράγματα διαρκούνε λίγο» είθισται να λέγεται αφού η αίσθηση του χρόνου που περνάει όταν εμείς διασκεδάζουμε είναι σύντομη. Αντίθετα όταν βαριόμαστε, τα λεπτά φαίνεται να μοιάζουν με ώρες, μέρες, βδομάδες χρόνια.

Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν το αδυνάτισμα από το σεξ!

Περισσότερες από τις μισές γυναίκες εμφανίζονται να προτιμούν να είναι αδύνατες από το να κάνουν σεξ, σύμφωνα με έρευνα βρετανικού περιοδικού.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...