ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΗΜΕΣ

Holly Branson (Photos: splash news - iml.gr)
Διευθύνουν τη δική τους επιχείρηση, σχεδιάζουν αξεσουάρ μόδας ή διοικούν τον οικογενειακό όμιλο εταιρειών. Οι διάσημες κληρονόμοι των μεγαλύτερων ονομάτων της παγκόσμιας οικονομίας δεν είναι πια «κορίτσια στο χρυσό κλουβί», αλλά δραστήριες κι επιτυχημένες businesswomen

Ακούν σε τρανταχτά επώνυμα όπως Hilton, Bloomingdale, Fendi, Missoni ή Arnault, δεν είναι πάνω από 25 ετών και ανήκουν στην ελίτ των όμορφων και διάσημων πλουσιοκόριτσων. Με τα αμύθητα πλούτη «γραμμένα» πια στο DNA τους, μεγάλωσαν μέσα στην πολυτέλεια και στη χλιδή κουβαλώντας το βάρος του ονόματός τους. Κι ενώ μέχρι πριν από μερικά χρόνια περίμεναν να ενηλικιωθούν για να παντρευτούν τον εκλεκτό... του μπαμπά τους, σήμερα δραστηριοποιούνται επαγγελματικά αποδεικνύοντας το επιχειρηματικό τους δαιμόνιο. Εκκεντρικές, low profile, μοδάτες ή απλά εργατικές, ιδού οι 4 φυλές των περιζήτητων κληρονόμων-businesswomen.
Working girls εξ Αμερικής
Ποιες είναι:
Georgina Bloomberg, κόρη του Michael Bloomberg, δήμαρχου της Νέας Υόρκης και ιδιοκτήτη εταιρείας οικονομικών συμβούλων.
Dylan Lauren, κόρη του πολυεκατομμυριούχου σχεδιαστή Ralph Lauren.
Amanda Hearst, δισέγγονη του μεγαλοεκδότη William Randolph Hearst.
Paris και Nicky Hilton, δισέγγονες του Conrad Hilton της αλυσίδας πολυτελών ξενοδοχείων Hilton.
Hayley Bloomingdale, της οικογένειας των γνωστών πολυκαταστημάτων.
Olympia και Fiona Scarry, δισέγγονες του διάσημου συγγραφέα και εικονογράφου παιδικών βιβλίων Richard Scarry.
Επικεφαλής
Η Ivanka Trump, κόρη του πάμπλουτου Donald Trump, ενσαρκώνει την τέλεια κληρονόμο αλά αμερικάνα, αναλαμβάνοντας τη θέση της αντιπροέδρου του τμήματος ανάπτυξης της κολοσσιαίας οικογενειακής επιχείρησης στα 29 της, ενώ έχει ήδη γράψει το best seller The Trump Card με συμβουλές για το πώς να ζούμε τη ζωή της πλούσιας κληρονόμου χωρίς να είμαστε.
Χαρακτηριστικά
Σπουδάζουν σε ξακουστά πανεπιστήμια, παρακολουθούν το Χρηματιστήριο και μπαίνουν στην οικογενειακή επιχείρηση ή ακολουθούν σόλο καριέρα, όπως η Dylan Lauren, ή αλλιώς «βασίλισσα της καραμέλας», με το μεγαλύτερο κατάστημα ζαχαρωτών του κόσμου, το Dylan's Candy Bar, δικό της!
Το look
Λίγο βαρετό. Η πλούσια κληρονόμος «born in USA» είναι υπερβολικά τέλεια. Ντύνεται κλασικά, πιάνει τα μαλλιά της κότσο, φοράει πολύ μακιγιάζ και σκουλαρίκια-πέρλες.
Αγαπημένοι σχεδιαστές
Η Diane Von Furstenberg, τα παπούτσια Jimmy Choo, τα αξεσουάρ Tory Burch, τα κοσμήματα Tiffany & Co και David Yurman.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...