Καθαριότητα: Οικονομία με χειμωνιάτικη φροντίδα στο στρωμένο σπίτι με χαλιά.

Ένα στρωμένο σπίτι έχει περισσότερη ζεστασιά ώστε να κάνετε οικονομία στο ρεύμα και στο πετρέλαιο. Βγάλτε τα χαλιά και τις μοκέτες από τις "κρυψώνες - σεντούκια" η ζητήστε τα από τον Επαγγελματία καθαριστή σας, ώστε να μετατρέψατε το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι σας, ένα μέσο οικονομίας στις αυξήσεις του πετρέλαιο και του ρεύματος. 
Τα χαλιά, τα υφάσματα των σαλονιών αλλά και τα βαριά υφάσματα των κουρτινών κρατούν περισσότερη ζεστασιά και σε συνδυασμό με το design σχεδίων-χρωμάτων. Επιπλέον θα συμβάλουν στην σπιτική αρμονία, μιας και οι έξοδοι έχουν αντικατασταθεί από τις ανταλλασσόμενες οικονομικά φιλικές συγκεντρώσεις.

Αν μέχρι σήμερα είχατε την αίσθηση πως το στρωμένο χειμωνιάτικο σπίτι με χαλιά, μοκέτες δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα θέλατε, σε κάποιο βαθμό έχετε δίκιο, μπορείτε από τώρα να το ξεχάσετε. Δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα, ότι τα χαλιά στον εσωτερικό περιβάλλοντα χώρο, έχουν ένα πολύ σημαντικό και θετικό ρόλο στην διατήρηση της αρμονίας.

Η απορροφητικότητα των ήχων θα δημιουργεί μια πιο ήρεμη, ελεγχόμενη και ειρηνική ατμόσφαιρα, συμβάλλοντας θετικά με την συμμετοχική του αξία ως μόνωση, στη μείωση του ενεργειακού κόστους, μεγιστοποιώντας την θερμή αίσθηση του δωματίου. Η μοναδική δυνατότητα του χαλιού να παγιδεύει και να συγκρατεί σκόνη και χώμα, συμβάλει στο να διατηρείται περισσότερο καθαρή η εμφάνιση των επιφανειών και να ελαχιστοποιούνται οι προσπάθειες συντήρησης τους. Έτσι χάριν αυτής της δυνατότητας, η συμμετοχική του αξία θα συμβάλλει σημαντικά και στην υγεία, αφού ελαχιστοποιεί την αιωρούμενη σκόνη που κυκλοφορεί στον εσωτερικό αέρα.

Η οικονομία με την χειμωνιάτικη φροντίδα στο στρωμένο σπίτι με χαλιά, ολοκληρώνεται με την σωστή συντήρηση τους. Η αφαίρεση της σκόνης, χωρίς να ανακυκλώνεται, αλλά και η μείωση όλων των "ρυπογόνων μολυσματικών παραγόντων με τα τοξικά τους προϊόντα", ολοκληρώνουν τον κύκλο για ένα καθαρό εσωτερικό περιβάλλον.

Μερικές Έξυπνες λύσεις για να κρατήσετε το σπίτι σας καθαρό όλο το χειμώνα: 

1. Ανοίξτε το σπίτι να αεριστεί καλά τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα, ως προς το πλείστον ξηρές, με κλειστές τις κουρτίνες ώστε να λειτουργήσουν ως φίλτρα από την εξωτερική σκόνη.

2. Το σκούπισμα στα χαλιά η τις μοκέτες, τα σαλόνια, τα στρώματα, τις κουρτίνες αλλά και στα Air-condition, τηλεόραση και Computer , είναι απαραίτητο.

3.  Ένα σύστημα συντήρησης με μειωμένη Κατανάλωση Ενέργειας, (675 watt), Έγκριση “Green Label” του CRI για αφαίρεση ρύπων, συγκράτηση σκόνης και διατήρηση εμφάνισης, είναι αυτό που χρειάζεστε. Αν διαθέτετε τέτοιο σύστημα, εφαρμόστε το πρόγραμμα φροντίδας ή ρωτήστε μας στο 2104829839 για άλλες εφαρμογές.

Αν δεν διαθέτετε τέτοιο σύστημα συντήρησης, μην προβληματίζεστε αλλά πολύ περισσότερο μην πανικοβάλλεστε.

Η Hygienic Home σε Πανελλαδικό Επίπεδο, αναπτύσσει ένα συνεργαζόμενο δίκτυο πολυτομεακής δράσης ενός κοινού στόχου, με παροχές υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, υποστηριζόμενο από την ανάπτυξη διαμορφωμένων προγραμμάτων, έχοντας σαν στόχο την προώθηση της καλύτερης διασφάλισης των συνθηκών σε Καθαριότητα και Υγιεινή των εσωτερικών χωρών, για ένα υγιεινό τρόπο ζωής .

Η προαγωγή της καθαριότητας και υγιεινής, είναι μια μεγάλη και κρίσιμη πρόκληση για το εσωτερικό αλλά και εξωτερικό περιβάλλον, για τις παρούσες αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Η Hygienic Home βρισκόμενη πάντα στην αιχμή των εξελίξεων, αναπτύσσει και δημιουργεί νέες καινοτόμες υπηρεσίες, διαμορφώνοντας μια Νέα Κουλτούρα για την καθαριότητα, την Ενέργεια και το Περιβάλλον, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα Green&Clean της Klintec. Στόχος μας είναι, η επίτευξη της συμβολής μας στην ενθάρρυνση και καλλιέργεια για επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης, ώστε αναπτυχθεί η έννοια του Green Services, για μια βιώσιμη ανάπτυξη με περιβαλλοντική προστασία.

Όταν η Καθαριότητα είναι θέμα Υγείας

Στην Hygienic Home πιστεύουμε ότι, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Green Services Home Solutions, συμβάλουμε στην καθαριότητα των νοικοκυριών, με την χαμηλότερη επιβάρυνση για την καλύτερη ποιότητα. Όταν η συμβατική καθαριότητα, που μέχρι τώρα γνωρίζατε είναι παρελθόν, δημιουργείται Επιτακτική Ανάγκη για την επίτευξη άμεσων εφαρμογών στην αποτελεσματική διαχείριση του εσωτερικού περιβάλλοντος χώρου και καθιστούν απαραίτητη την επαγγελματική συνεργασία, με έναν Σύμβουλο Καθαριότητας.

Green Home: Έξυπνες λύσεις, για μια απόλυτα ισορροπημένη καθαριότητα και οικονομία, με :
- την Επαγγελματική Υπηρεσία κατ’ οίκον, για έναν εξειδικευμένο επαγγελματικό Βio-καθαρισμό μοκετών- χαλιών, σαλονιών και στρωμάτων.
- την Υπηρεσία παροχής χρήσης κατ’ οίκον, ενός συστήματος φροντίδας, για εξειδικευμένο καθαρισμό όλου του νοικοκυριού.
- την απόσυρση και αντικατάσταση της ρυπογόνου σκούπας σας με ένα πλήρες σύστημα φροντίδας εσωτερικών χωρών, για μια αναβαθμισμένη ποιότητα διαβίωσης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...