Εξωσωματική γονιμοποίηση και δίδυμα ...

Εξωσωματική γονιμοποίηση και δίδυμα...
Στη διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης (IVF) μεταφέρονται στη μήτρα περισσότερα του ενός έμβρυα. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν όλα τα έμβρυα τη δυνατότητα να αναπτυχθούν, να εμφυτευτούν και να οδηγήσουν σε εγκυμοσύνη.

Ρόδι: Ο καρπός της ζωής και της καλοτυχίας

Είναι ο καρπός που δίνει ο Πλούτωνας στην Περσεφόνη για να τη «δέσει» με τον Άδη και το έμβλημα των Ελευσίνιων Μυστηρίων.
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το έθαβαν μαζί με τους νεκρούς τους, ενώ αποτελεί ένα από τα τρία «ευλογημένα φρούτα» του Bουδισμού.

Σε ποιο κανάλι η Αγγελική Νικολούλη μετά το κλείσιμο Alter

Με ποιο κανάλι συζητά η Αγγελική Νικολούλη τώρα που το Alter κλείνει. Τι συζήτησε η Νικολούλη σε μυστική συνάντηση με στελέχη μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού;

Αυτή την εποχή που το Alter δοκιμάζεται σκληρά, τα κανάλια πολιορκούν στενά την Αγγελική Νικολούλη προκειμένου να την πείσουν και του χρόνου να την έχουν στο δυναμικό τους.

Τάση Άνοιξη / Καλοκαίρι 2011: Neo Punk

Το Punk σίγουρα δεν είναι μόδα. Είναι ιδέα, είναι στάση ζωής που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 και εκφράστηκε κυρίως μέσα από τη punk rock μουσική. Και αυτή η ιδέα αποτυπώθηκε σαφώς και στην εξωτερική εμφάνιση.

Φοριέται ΤΩΡΑ! Μάτια ουράνιο τόξο! Τι είναι; Ποιες σκιές θα σου δώσουν τέλειο αποτέλεσμα;

What to know

 
Φέτος το χρώμα στα μάτια επιστρέφει! Άλλοτε με έντονες, φλούο αποχρώσεις άλλοτε πάλι πιο παλ βαμμένα, τα μάτια μπαίνουν στο προσκήνιο. Εσύ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το αγαπημένο σου μακιγιάζ κι εμείς θα σου πούμε ποια σκιά θα σου εξασφαλίσει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. Απλώς, κάνε κλικ στα επόμενα βήματα.

Ανοιξιάτικα παπούτσια

Η άνοιξη ήρθε, η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου είναι εδώ. Από ρούχα έχετε διαβάσει στα προηγούμενα posts τι να φορέσετε από παπούτσια όμως? Χχχχμμμμμ αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στα παπούτσια!
Τι είναι στη μόδα αυτή την άνοιξη;

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Kim Petras - Το "κορίτσι" με το παράξενο ρεκόρ

Η Kim Petras είναι μια 16χρονη Pop star από την Γερμανία. Έγινε γνωστή στο Ίντερνετ, μετά από τα βίντεο που ανέβασε στο MySpace και στο YouTube στα οποία έκανε επίδειξη των φωνητικών της ικανοτήτων.
Ως εδώ όλα εντάξει.
Μόνο που η Kim Petras δεν είναι συνηθισμένο κορίτσι...

Η γυναίκα που ξελογιάζει κάθε άντρα...

Μην είναι οι πλούσιες καμπύλες; Μην είναι τα γαλανά τα μάτια; Μην είναι τα δίμετρα τα πόδια; Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, υπάρχει μια πλειάδα ατού που πρέπει να διαθέτεις για να κατακτήσεις πέρα για πέρα κάθε αρσενικό, και ειδικά αυτό που σε ενδιαφέρει. Και μην νομίζεις πως πρέπει να είσαι super girl για να τα καταφέρεις. Λίγη εξάσκηση χρειάζεται.

Tα preppy και τα θέλω…

Androgyne look. Πως γίνεται η μόδα να περιπλέκει με τόση φαντασία χρώματα, σχέδια, γραμμές και υφάσματα, ώστε η αντρική κομψότητα να γίνεται...
μονομιάς ένα με τον γυναικείο αισθησιασμό; Πως γίνεται τα άλλοτε punk του 70′s να επανέρχονται τόσο υπερσύγχρονα, που όχι μόνο κανείς δεν πρόκειται να τα αναγνωρίσει, αλλά θα τους ξανασυστηθεί θερμά από την αρχή;

To savoir vivre διατηρεί τη γραμμή σου

Κι όμως το πρωτόκολλο που θέλει το βραδινό σου γεύμα να περιλαμβάνει πάντα πρώτο πιάτο, το οποίο κατά κανόνα είναι σούπα, μπορεί να σε βοηθήσει να φας λιγότερο τις βραδινές ώρες και να μπορέσεις να κρατήσεις τη δίαιτά σου.

Μαρία Μπακοδήμου: «Δεν μου λέει τίποτα ο “γάμος”»

Μιλάει στο περιοδικό People

Έχει ταυτιστεί με το ανατρεπτικό, το διαφορετικό, το ανοιχτόμυαλο, το έξυπνο χιούμορ. Αυτή τη φορά αποδεικνύει ξεκάθαρα στο People ότι ο συντηρητισμός δεν ταιριάζει ούτε στις συνεντεύξεις της!

Έκθεση κοσμημάτων 2011

Ο άνθρωπος ξεκίνησε να φορά κοσμήματα πριν απ’ οτιδήποτε άλλο…

Το σπίτι-όνειρο ενός skateboarder

Έτσι ονόμασε η New York Times το σπίτι των Jay Shapiro και Claire Bigbie οι οποίοι πήραν ένα Βικτωριανό σπίτι και το μετέτρεψαν σε μοντέρνα κατοικία στο San Francisco.

"Εχω συγχωρέσει την απιστία"

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη δηλώνει πιστή και μονίμως σε σχέση από τα 18 της χρόνια. «Έχω πληγωθεί από σχέσεις μου, όμως δεν μετάνιωσα γι’ αυτά που έζησα, γιατί κάτι μου πρόσφεραν», παραδέχεται η γλυκιά ηθοποιός και γίνεται πιο αποκαλυπτική:

Reese Witherspoon:η ήρεμη δύναμη στην βρετανική Elle

Η Reese Witherspoon, φωτογραφίζεται για την βρετανική elle, αποπνέοντας γαλήνη και ερωτισμό,αποκαλύπτει πως πάντα ήθελε να γίνει ηθοποιός.Και το είχε καταλάβει από 7 χρονών.

H βιταμίνη του ήλιου και της ευτυχίας... ποιες τροφές θα σου τη δώσουν;

Ναι, ίσως είναι λίγο νωρίς για την αγαπημένη σου ηλιοθεραπεία! Πάντα φυσικά με το αντηλιακό σου...

Μπορεί να είσαι τυχερή που γεννήθηκες στην Ελλάδα, γιατί εδώ ο ήλιος δεν κρύβεται σχεδόν ποτέ, όμως πως θα προσλάβεις την βιταμίνη D τώρα που ακόμη κάνει λίγη ψύχρα; Δεν είσαι για να βγαίνεις έξω με αυτό τον αέρα!

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Ξεκινάει περιοδείες!

Φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου δεν κρύβει τη χαρά της τόσο για τη νέα της σιλουέτα (σ.σ. έχει χάσει αρκετά κιλά) όσο και για τη συμμετοχή της στην παράσταση «Φωνάζει ο κλέφτης».

Η δίαιτα του πιάτου!

ΠΩΣ ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΟΥ...
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς μας δίνει την ποσότητα από κάθε τρόφιμο που πρέπει να υπάρχει στο πιάτο σου.
“Τα διατροφικά ποσοστά των υδατανθράκων-πρωτεϊνών-λιπών τα οποία προσφέρουν θετικό αποτέλεσμα είναι τα εξής”:

ΕΛΕΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Παντρεύεται στις 19 Ιουνίου!

Λίγο καιρό πριν από τη γέννηση της κορούλας τους, Μαρίας Ροζάριο, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Αμαρυλλίς: Σέξυ όσο ποτέ και με 9 κιλά μείον!

Η εντυπωσιακή Αμαρυλλίς τα έχει όλα: όμορφη παρουσία, καλλίγραμμο σώμα και… εξυπνάδα αφού προτίμησε να χάσει τα 9 παραπανίσια κιλά της μέσα σε δύο μήνες, αργά και σταθερά.

Funky έπιπλα

Η αυστηρότητα και η σοβαρότητα είναι τα μόνα που δεν ταιριάζουν με το funky design. Με γραμμές που υπακούουν σε μια επιτηδευμένη λιτότητα, ανατινάζει το όποιο ανιαρό τοπίο προσπαθεί να επιβάλει η σχεδιαστική απλότητα εισάγοντας χρώματα που δύσκολα θα δεχόταν ακόμα και ένα μοντέρνο σπίτι.

Μην γκρινιάζεις που παίζει video games. Πάιξε μαζί του και κάψε θερμίδες

Τα νέα video games απαιτούν πολλά περισσότερα από ένα χειριστήριο με χρωματιστά κουμπάκια.
Χρειάζονται φυσική δραστηριότητα και ενέργεια. Ξέχασε τις εποχές που έπαιζες Super Mario καθισμένη αναπαυτικά στον καναπέ σου και πίνοντας καφέ.

Τέλεια επιδερμίδα με... ατμό

Θέλεις τέλεια επιδερμίδα χωρίς μαύρα στίγματα αλλά να μην δώσεις και μία περιουσία;

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το Α και το Ω, όταν η επιδερμίδα ταλαιπωρείται καθημερινά από τη σκόνη και το μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται όμως να ξοδέψεις ολόκληρο τον μισθό σου για να επισκεφθεί έναν αισθητικό. Με τον ατμό μπορείς να κάνεις επαγγελματική δουλειά και στο σπίτι.

Ακολούθησε απλώς πιστά τα παρακάτω βήματα.

187.000 γυναίκες «μοιράζονται» τον άντρα τους με άλλες γυναίκες στην Τουρκία...!!!

Κάπου 187.000 γυναίκες της Τουρκίας «μοιράζονται» τον άντρα τους με άλλες συζύγους, σε μια χώρα όπου υπάρχουν...
κάπου 7 εκατ. παντρεμένα ζευγάρια και όπου οι γυναίκες που παντρεύτηκαν νωρίτερα από τα 18 τους χρόνια υπολογίζονται σε 5.5 εκατομμύρια.

Ο στιγμιαίος καφές ενυδατώνει!

Πιστεύετε ακόμη ότι η κατανάλωση καφέ προκαλεί διούρηση και μπορεί να οδηγήσει σε αφυδάτωση του οργανισμού;
Καιρός να αλλάξετε γνώμη, αφού τα επιστημονικά δεδομένα των τελευταίων ετών έρχονται να ανατρέψουν τους μύθους του παρελθόντος και να αναδείξουν το ακριβώς αντίθετο...

Το πιο διάσημο ''μικρομέγαλο'' στον κόσμο! Ποια είναι;

Μια ηλιόλουστη μέρα στο Μπέβερλι Χιλς, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο κήπο, ένα κοριτσάκι γιόρτασε τα 5α του γενέθλια! Κάθεται στην κεφαλή του τραπεζιού, φορά τα αγαπημένα της τιρκουάζ γυαλιά ηλίου και το ροζ φορεματάκι της.

Μακιγιάζ!Τέλειο για τις μελαχρινές!

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ της Camilla Belle ήρθε για να μας αποδείξει ότι το ωραίο δεν είναι απαραίτητο να κρύβεται πίσω από τις υπερβολές ή τα στιλιζαρισμένα look.

Οι " Mikres Epithimies" τώρα σε i-pad και σε i-phone

 Εχεις iphone ή ipad και θέλεις να μας διαβάζεις όπου και αν βρίσκεσαι;Είναι πλέον διαθέσιμη και ΔΩΡΕΑΝ η εφαρμογή της σελίδας Mikres Epithimies στο iPhone και στο ipad...

Tα καλύτερα looks από την πασαρέλα της Sprider...

Το navy πρωταγωνιστεί για ακόμη μια φορά. Στο συγκεκριμένο σύνολο λατρέψαμε τη navy φούστα (19.95€) μαζί με το πάντα chic,  λευκό πουκάμισο (19.95€). Το ψάθινο καπέλο (9.95€) και η ριγέ τσάντα (24.95€) ολοκλήρωσαν το look.

Ποια χρώματα ταιριάζουν με το γκρι

Αν και δεν είναι έντονο, είναι διαπεραστικό. Το έχουν ονομάσει το νέο μαύρο και ο χαρακτηρισμός που θα του δίναμε είναι: κομψό. Εύκολα όμως ένα όμορφο γκρι μπορεί να μετατραπεί σε ζοφερό σκοτάδι. Έτσι, για να αποφευχθεί η δημιουργία ενός κρύου περιβάλλοντος πρέπει να επιλέγονται με προσοχή τα χρώματα με τα οποία θα συνδυαστεί.

Φώναξέ το... άφησε τους δικούς σου να μάθουν τους στόχους σου

Θα βγεις να το φωνάξεις, να το πεις

Δεν πρέπει να περνάς τις δυσκολίες μια προσπάθειας να χάσεις κιλά, να ξεκινήσεις εντατικά γυμναστική ή να αλλάξεις κάποιες "άσχημες" διατροφικές σου συνήθειες για την υγεία σου μόνη σου.

Συλλογή Forget Me Not – Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011...

Η μάρκα Forget Me Not,  προσφέρει μοναδικά γυναικεία φουλάρια σε αποχρώσεις γήινες αλλά και χρωματιστές. Ας δούμε παρακάτω τη συλλογή της μάρκας Forget Me Not, με νέα μεταξωτά μαντίλια, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011.

Δαμασκηνί διακόσμηση

Είναι ένα χρώμα που εμφανίζεται όλο και πιο συχνά, ενώ σίγουρα έχει λαμπρό μέλλον κι αυτό γιατί, πέρα του ότι είναι ένα φυσικό χρώμα, κάτι στο οποίο υπάρχει μια γενικότερη τάση, μπορεί να συνδυαστεί με πολλά χρώματα που είναι στην κορυφή των επιλογών σήμερα, όπως γκρι, κόκκινο, πράσινο, λευκό, μαύρο.

Σημάδια πως δεν είναι ο "Ένας" που πίστευες

Έκανες τόσο καιρό να βρεις τον πρίγκηπα του παραμυθιού, που στην ιδέα και μόνο να χάσεις τον τωρινό αγαπημένο σου, σε πιάνουν τα κλάματα.
Κι ενώ προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως στο πλευρό σου βρίσκεται ο Ένας και μοναδικός, υπάρχουν σημάδια που δείχνουν πως ο πρίγκηπας σου είναι 99% βάτραχος!

bioten: Νέα εμπειρία περιποίησης

Τώρα η υψηλή ποιότητα και οι προσιτές τιμές συνδυάζονται ιδανικά σε μια νέα σειρά περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα. Θα το διαπιστώσεις δοκιμάζοντας τα προϊόντα bioten, όπου φυσικά συστατικά πρωταγωνιστούν σε συνθέσεις που πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται ενώ οι  λαχταριστές υφές και οι υπέροχες μυρωδιές τους θα σου χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία φροντίδας.

Το λατρεμένο σακάκι

Φέτος την άνοιξη έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους της σεζόν κατέχουν... τα σακάκια. Είναι δε, τόσο έντονη η παρουσία τους που τείνουν να θεωρηθούν το πιο κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας για την άνοιξη, σύμφωνα με το γαλλικό τεύχος του Marie Claire.

Τι να προσέξετε στις αγορές σας

Καλύτερα να ψωνίζετε μόνη σας:
Εάν πάλι δεν σας αρέσει να πηγαίνετε μόνη σας στα μαγαζιά, πάρτε τη μητέρα σας ή κάποιο πρόσωπο που θα σας πει ειλικρινά τη γνώμη του. Πολλές φορές οι φίλοι διστάζουν να πουν την αληθινή τους άποψη για το ρούχο και τη σιλουέτα και έτσι δεν είναι δύσκολο να καταλήξετε με το λάθος ρούχο.

Η Σ. Κασιράγκι οικοδέσποινα του Χορού των Ρόδων!

Ο ετήσιος χορός Ρόδων πραγματοποιήθηκε φέτος στο Μόνακο και το παρών έδωσαν εκατοντάδες γαλαζοαίματοι και πλούσιες κι αριστοκρατικές οικογένειες της Ευρώπης. Για πρώτη φορά, σύμφωνα με την ''Real Life'', οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η 24χρονη κόρη της Πριγκίπισσας Καρολίνας του Μόνακο, Σαρλότ Κασιράγκι με τους αδελφούς της, Πιέρ και Αντρέ.

Ποιες σταρ θα γίνουν μαμάδες το 2011;

Αρκετές είναι οι διάσημες κυρίες του Χόλυγουντ αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής που σε λίγους μήνες είτε θα δημιουργήσουν την οικογένειά τους είτε θα την επεκτείνουν προσθέτοντας ακόμα περισσότερα μέλη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη θα δώσει το παρών στον επικείμενο παραμυθένιο γάμο της Αγγλίας !

"Σήμερα γά, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι..." Το παραδοσιακό αυτό τραγουδάκι έχει αρχίσει να σιγοτραγουδά αυτές τις ημέρες η Κατερίνα Ζαρίφη. Οχι, η Κατερίνα δεν παντρεύεται...Απλώς, θέλει σιγά-σιγά να μπαίνει στο γαμήλιο κλίμα, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμη μέχρι τις 29 Απριλίου, που πρόκειται να γίνει ο βασιλικός γάμος του Πρίγκιπα Γουίλιαμ κα της Κέιτ Μίντλετον στην Αγγλία.

McQueen All Over Looks


Ο αιρετικός της μόδας δεν μπορούσε να αρκεστεί σε κάτι λιγότερο από ένα fashion installation. Το κακό παιδί της βρετανικής σκηνής και ένας από τους ευφυείς αποφοίτους της Μέκκας του στιλ Central Saint Martin’s College ήξερε πώς να μεταμορφώνει ένα γυναικείο πρόσωπο σε καμβά.
Τα look του αποτύπωναν την γυναικεία ψυχή ενώ η θεατρικότητά τους συναγωνιζόταν εκείνη του μαέστρου John Galliano.


Εμείς καταγράφουμε όλα όσα αγαπήσαμε και θα κρατήσουμε από εκείνον.

H νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Diptyque

Αποτίοντας φόρο τιμής στο πρώτο της κατάστημα, το χώρο όπου όλα ξεκίνησαν 50 χρόνια πριν, η Diptyque δίνει ως όνομα στη νέα της αρωματική σειρά τη διεύθυνση-ορόσημο, 34 Boulevard Saint Germain.

Από τη «Ζωή της Άλλης» στο Ηρώδειο

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς η Ευδοκία Ρουμελιώτη θα συμμετέχει σε μία ιδιαίτερη παράσταση.

Αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της σειράς, έκανε τα ταξιδάκια της σε Πρέβεζα, Αράχωβα αλλά και εκτός των τειχών, στην Ισπανία και πέρασε πολύ καλά, η Ευδοκία Ρουμελιώτη σκέφτεται, σύμφωνα με το tvzapping, πλέον ξανά τη δουλειά...Τι εννοούμε ;

Stickers για έπιπλα

Αλλάξτε τη διακόσμηση χωρίς να σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα (ή έστω πολλή χρόνο και χρήμα), βάζοντας αυτοκόλλητα στα έπιπλα από την Γαλλική εταιρία Domestic. Είναι από βινύλιο, όπως τα γνωστά Wallstickers, μόνο που είναι κατασκευασμένα για να ντύνουν έπιπλα.

Μετά από πόσους άντρες γνωρίζεις τον Mr Τέλειο;

Η έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της ιστοσελίδας www.ukdating.com κατέληξε σε κάποια συμπεράσματα, για τα οποία διατηρούμε έντονες επιφυλάξεις!
Συγκεκριμένα έδειξε ότι το 70% του γυναικείου πληθυσμού μέχρι να βρει τον κατάλληλο σύντροφο:

Στη φυλακή η Λόχαν

Και πάλι στη φυλακή θα μπει η Λίντσεϊ Λόχαν, για την υπόθεση που είχε προκύψει τον περασμένο Φεβρουάριο όπου κατηγορήθηκε για κλοπή ενός κοσμήματος αξίας 2500 δολαρίων, από κοσμηματοπωλείο στο Λος Άντζελες.

Έτοιμη για μίνι;

Η personal trainer Έλενα Βρεττού δείχνει ασκήσεις και δίνει tips για τέλειους γλουτούς και πόδια!

Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε τα καλσόν από τις εμφανίσεις μας και πριν ξεκινήσει η επέλαση των αποκαλυπτικών outfits της σεζόν, φοράμε τα αθλητικά μας και ακολουθούμε με ευλάβια τις υποδείξεις της personal trainer Έλενας Βρεττού για πόδια που μαγνητίζουν το βλέμμα!

Νικήστε τον χρόνο με μέλι!

Μια τροφή με πολλαπλά θρεπτικά συστατικά

Η αμβροσία ήταν η τροφή των αθάνατων και δεν είναι τυχαίο ότι η βάση της ήταν το μέλι.

Οι πολλές ευεργετικές ιδιότητές του και τα πολύτιμα θρεπτικά του συστατικά το καθιστούν σήμερα μια εξαιρετικά αντιγηραντική τροφή με πολυδιάστατα οφέλη για τον οργανισμό, το ανοσοποιητικό, την επιδερμίδα και τη γενικότερη υγεία μας, κρατώντας το χρόνο και τη φθορά μακριά μας.

Κρύψτε τις ατέλειες!

Κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε καν οι πανέμοφες celebrity που βλέπετε να ποζάρουν στα περιοδικά. Κάθε γυναίκα έχει τις ατέλειές της και αυτές είναι φυσικά που την κάνουν ξεχωριστή.

Αν ωστόσο επιμένετε να τις κρύβετε, διαβάστε τις συμβουλές των ειδικών που σας δίνουν λύση για κάθε περίπτωση.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...