Τέλεια επιδερμίδα με... ατμό

Θέλεις τέλεια επιδερμίδα χωρίς μαύρα στίγματα αλλά να μην δώσεις και μία περιουσία;

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το Α και το Ω, όταν η επιδερμίδα ταλαιπωρείται καθημερινά από τη σκόνη και το μακιγιάζ. Δεν χρειάζεται όμως να ξοδέψεις ολόκληρο τον μισθό σου για να επισκεφθεί έναν αισθητικό. Με τον ατμό μπορείς να κάνεις επαγγελματική δουλειά και στο σπίτι.

Ακολούθησε απλώς πιστά τα παρακάτω βήματα.


Όταν χρησιμοποιείς τον ατμό για να καθαρίσεις το δέρμα σου οι πόροι σου ανοίγουν έτσι ώστε να εξαφανίσεις τα μαύρα στίγματα. Το πρώτο που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις είναι ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ, γιατί τα υπολείμματα του make up δεν αφήνουν το δέρμα σου να αναπνεύσεις.

Όσο πιο ζεστό είναι το νερό τόσο οι πόροι θα ανοίξουν καλύτερα και θα καθαριστεί μέχρι και το τελευταίο κύτταρο στο πρόσωπο σου.

Έτσι μόλις βράσεις το νερό μπορείς να το προσθέσεις σε ένα πιάτο και να το ακουμπήσεις στο τραπέζι. Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να προσθέσεις και χαμομήλι. Στη συνέχεια κάθισε πάνω από το πιάτο με μία πετσέτα στο κεφάλι σου για περίπου 5 λεπτά. Μην ξεχάσεις ότι μετά θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις την καλή ενυδατική σου κρέμα.


www.real.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...