bioten: Νέα εμπειρία περιποίησης

Τώρα η υψηλή ποιότητα και οι προσιτές τιμές συνδυάζονται ιδανικά σε μια νέα σειρά περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα. Θα το διαπιστώσεις δοκιμάζοντας τα προϊόντα bioten, όπου φυσικά συστατικά πρωταγωνιστούν σε συνθέσεις που πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται ενώ οι  λαχταριστές υφές και οι υπέροχες μυρωδιές τους θα σου χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία φροντίδας.
Σημείωσε ότι οι φόρμουλες των προϊόντων bioten δεν περιέχουν Parabens και Paraffin, ενώ είναι δερματολογικά ελεγμένες ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.


Όλα για το πρόσωπο
Τώρα μπορείς να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου αυτό ακριβώς που χρειάζεται μέσα από μια εξειδικευμένη σειρά φροντίδας, που περιλαμβάνει κρέμες και καθαριστικά, για κάθε ανάγκη δέρματος. Συγκεκριμένα, στη σειρά bioten Skin Moisture θα βρεις προϊόντα για κανονικό/μικτό καθώς και για ξηρό/ευαίσθητο δέρμα, δηλαδή: κρέμες προσώπου, γαλακτώματα καθαρισμού, τονωτικές λοσιόν, λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών και μαντηλάκια καθαρισμού.

Εάν πάλι θέλεις κάτι πιο δραστικό ενάντια στα σημάδια του χρόνου μπορείς να δοκιμάσεις το προηγμένο αντιρυτιδικό σύστημα περιποίησης προσώπου bioten Skin Defence από φυσικά ενεργά συστατικά όπως ρόδι, σόγια, κεράσι κλπ. Στη σειρά θα βρεις αντιρυτιδικές κρέμες ημέρας για κανονικό & ξηρό δέρμα με SPF15, αναζωογονητική κρέμα νύχτας και αντιρυτιδική & συσφικτική κρέμα ματιών.


Body Perfect
Για βαθιά ενυδάτωση δοκίμασε το αναζωογονητικό γαλάκτωμα σώματος bioten με Lime & κυδώνι, ενώ για έξτρα θρέψη του ξηρού δέρματος προτίμησε το γαλάκτωμα σώματος εντατικής ενυδάτωσης bioten με γιαούρτι & bamboo. Μια καλή λύση για την πολύ ξηρή επιδερμίδα είναι το γαλάκτωμα σώματος αναδόμησης- θρέψης bioten με γάλα βαμβακιού και πρωτεΐνες ρυζιού. Σημείωσε ότι στη σειρά σώματος bioten BodyShape θα βρεις δύο προϊόντα με δράση κατά της κυτταρίτιδας, ένα σε μορφή κρέμας και ένα σε τζελ για να διαλέξεις την υφή που σου ταιριάζει καλύτερα. Τέλος για τη φροντίδα των χεριών στη σειρά bioten θα βρεις τρεις προτάσεις: μια ενυδατική κρέμα με γιαούρτι και έλαιο γλυκού αμυγδάλου, μια θρεπτική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες με αβοκάντο & Shea Butter και μια πλούσια κρέμα με μέλι και έλαιο macademia για πολύ ξηρές επιδερμίδες.


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...