Τι να προσέξετε στις αγορές σας

Καλύτερα να ψωνίζετε μόνη σας:
Εάν πάλι δεν σας αρέσει να πηγαίνετε μόνη σας στα μαγαζιά, πάρτε τη μητέρα σας ή κάποιο πρόσωπο που θα σας πει ειλικρινά τη γνώμη του. Πολλές φορές οι φίλοι διστάζουν να πουν την αληθινή τους άποψη για το ρούχο και τη σιλουέτα και έτσι δεν είναι δύσκολο να καταλήξετε με το λάθος ρούχο.

-Δοκιμάστε το ρούχο πριν το αγοράσετε: Καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να βιάζεστε ή ότι βαριέστε να βγάζετε και να βάζετε τα ρούχα σας, ωστόσο δε θα καταλάβετε, αν σας κάνει, χωρίς να το φορέσετε. Extra tip: Εάν ψάχνετε για ένα ρούχο που θέλετε να το συνοδέψετε με συγκεκριμένα παπούτσια, πάρτε τα παπούτσια μαζί σας. Έτσι, θα έχετε ολοκληρωμένη εικόνα του εαυτού σας.
-Το κομμάτι θα πρέπει να είναι μοναδικό: Εάν έχετε ήδη πέντε μαύρα φορέματα στην ντουλάπα σας, ποιος ο λόγος να πάρετε και άλλο;
-Αγοράστε τα ρούχα σύμφωνα με τα τωρινά κιλά σας: Μην πέφτετε στη παγίδα να αγοράζετε μικρότερα ρούχα, με σκοπό να τα φορέσετε όταν αδυνατίσετε. Πάρτε τα για τώρα και μεταποιήστε τα, όταν θα είστε στο επιθυμητό μέγεθος.
-Το ρούχο θα πρέπει να ταιριάζει με το στυλ σας: Εάν δουλεύετε σε σούπερ μάρκετ, τότε το να αγοράζετε κουστούμια και στιλέτο γόβες συνεχώς, δεν είναι η σωστή επιλογή.
-Αγοράστε κάτι που θα αξίζει τα λεφτά του: Συχνά, οι γυναίκες αγοράζουν ακριβά ρούχα με σκοπό να εντυπωσιάσουν, χωρίς να τους αρέσει ιδιαίτερα το ρούχο. Από την άλλη, το να αγοράζετε ένα ρούχο μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνό, δεν είναι επίσης συνετό.


odosomorfias.blogspot.com 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...