Ποιες σταρ θα γίνουν μαμάδες το 2011;

Αρκετές είναι οι διάσημες κυρίες του Χόλυγουντ αλλά και της διεθνούς μουσικής σκηνής που σε λίγους μήνες είτε θα δημιουργήσουν την οικογένειά τους είτε θα την επεκτείνουν προσθέτοντας ακόμα περισσότερα μέλη.


Βικτόρια Μπέκαμ
Μετά την απόκτηση τριών γιων με το σύζυγό της, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ήρθε η ώρα για την πρώην Spice Girl να γίνει μαμά και μιας κόρης. Η διάσημη τραγουδίστρια είναι ήδη 6 μηνών έγκυος και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το γεγονός. Το όνομα που θα δώσει στην κόρη του το ζευγάρι είναι Λούνα, όνομα το οποίο η ίδια η Βικτώρια είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι από τα αγαπημένα της.

Τζέσικα Άλμπα
Ανακοίνωσε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της μέσω της σελίδας της στο Facebook λέγοντας ότι η κόρη της Όνορ θα γίνει η μεγάλη αδερφή. Η διάσημη ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δηλώνει ότι είναι κατενθουσιασμένοι μαζί με τον άντρα της, Κας Γουόρεν.

Μαριόν Κοτιγιάρ
Το πρώτο της παιδί είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο η Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ, αφού βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και οι πληροφορίες λένε ότι θα γεννήσει μέσα στην άνοιξη του 2011. Η 35χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της Γκιγιόμ Κανέ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονούν να κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Τίνα Φέι

Η διάσημη Ελληνοαμερικανίδα κωμική ηθοποιός, συγγραφέας και τηλεοπτική παραγωγός, Τίνα Φέι, έκανε γνωστή την εγκυμοσύνη της στο δεύτερο παιδί της στην εκπομπής της Όπρα Γουίνφρεϊ, αλλά και στην παρουσίαση του βιβλίου της «Bossypants». Η Τίνα Φέι είναι παντρεμένη με τον Τζεφ Ρίτσμοντ και έχει ήδη μια κόρη μαζί του, την 5χρονη Άλις.

Τόρι Σπέλινγκ

Η γνωστή «Ντόνα» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» και ο σύζυγός της Ντιν ΜακΝτέρμοτ θα αποκτήσουν σε λίγους μήνες το τρίτο τους παιδί. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ίδιας της διάσημης ηθοποιού από την προσωπική της σελίδα στο Twitter. Αν και η Τόρι δήλωσε πώς οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης την ταλαιπώρησαν αρκετά, δεν κρύβει την ευτυχία της που θα χαρίσει αδερφάκι στα δυο πρώτα της παιδιά.

Κέιτ Χάντσον
Κοριτσάκι είναι το μωρό που περιμένει να φέρει στον κόσμο η Κέιτ Χάντσον μαζί με τον τραγουδιστή των Muse, Ματ Μπελαμί. Η διάσημη ηθοποιός αν και δεν είχε προγραμματίσει να μείνει έγκυος πριν γίνει 33 ετών, είναι πολύ χαρούμενη γιʼ αυτό. Το παιδί αυτό θα είναι το δεύτερο για την Χάντσον, αφού έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Κρις Ρόμπινσον τον 7χρονο σήμερα Ράιντερ, ενώ για τον Μπελαμί είναι το πρώτο.

Μέλανι Μπράουν
Έγκυος για τρίτη φορά είναι η Μέλανι Μπράουν, γνωστή από το συγκρότημα Spice Girls. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει ήδη αποκτήσει ακόμα δυο παιδιά (το ένα από τη σύντομη σχέση της με τον Έντι Μέρφι και το άλλο από τον πρώτο της γάμο) και τώρα περιμένει το πρώτο της παιδί με τον τωρινό της σύζυγο Στίβεν Μπελαφόντε. Είναι τεσσάρων μηνών έγκυος και όσο για το φύλο του παιδιού που περιμένει δήλωσε ότι δε θέλει προς το παρόν να το μάθει.

Επίσης, μαμάδες ετοιμάζονται να γίνουν σύντομα και η Μαράια Κάρεϊ, η τραγουδίστρια Pink, αλλά και η ηθοποιός Νάταλι Πόρτμαν.


www.real.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...