Μετά από πόσους άντρες γνωρίζεις τον Mr Τέλειο;

Η έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό της ιστοσελίδας www.ukdating.com κατέληξε σε κάποια συμπεράσματα, για τα οποία διατηρούμε έντονες επιφυλάξεις!
Συγκεκριμένα έδειξε ότι το 70% του γυναικείου πληθυσμού μέχρι να βρει τον κατάλληλο σύντροφο:

1) έχει συναναστραφεί περίπου από 40 έως 60 αρσενικούς και
2) έχει σπαταλήσει ολόκληρη περιουσία (σε ρούχα, κομμωτήρια, καλλυντικά κλπ) για να καταπλήξει τον ενδιαφερόμενο στην πρώτη συνάντησή τους!

Σπαταλούν μια περιουσία σε κάθε ραντεβού!

Εκπρόσωπος της ιστοσελίδας δηλώνει: "Συμμετείχαν 2.137 μέλη στην διαδικασία, η οποία ήταν απλή. Μια σειρά από ερωτήσεις που αφορούν τη πρώτη γνωριμία απαντήθηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αν και η πραγματική και γνήσια αγάπη δεν έχει τιμή, οι γυναίκες προσπάθησαν να αποδείξουν το αντίθετο. Οι άνδρες εξακολουθούν να είναι παραδοσιακοί στη προετοιμασία, αλλά οι αιθέριες υπάρξεις έδειξαν πόσο πρόθυμες είναι να ξοδέψουν αμύθητα ποσά, προκειμένου να υπάρξει η απόλυτη επιτυχία στο ραντεβού". Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σπαταλιέται για περιποίηση μαλλιών και αγορά ρούχων. Ουσιαστικά επιβεβαιώνουν το ρητό: Η εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Βέβαια θα πρέπει να γνωρίζουν πως δεν αρκεί η εξωτερική εμφάνιση. Μια λάθος λέξη στη πρώτη επαφή αρκεί για να διαλυθεί το ερωτικό κλίμα. Οι άντρες πάλι είναι λυτοί και απέριττοι. Ένα μπάνιο, καθαρά ρούχα, κολόνια και έξω από τη πόρτα. Απλά τα πράγματα!

Τουλάχιστον 50...δοκιμές, για να βρεθεί ο Mr Perfect!

Το δεύτερο μέρος του καυτού θέματος ήταν πολύπλοκο: "Όταν συνειδητοποίησα τις απαιτήσεις που έχει το ωραίο φύλο, έμεινα άναυδος. Για να βρουν αυτόν που υποτίθεται ότι θα τους προσφέρει μια πριγκηπική ζωή, συναναστρέφονται περίπου με 50 άνδρες. Στο τέλος δεν ξέρω πως τα καταφέρνουν, αλλά γκρινιάζουν λέγοντας πως παντρεύτηκαν τον πιο ακατάλληλο σύζυγο! Πραγματικά ήταν σοκαριστικό το συμπέρασμα. Φαντάζομαι οι άνδρες πως θα αντιδράσουν όταν θα το ακούσουν..."
Αν δεχτούμε ότι τα συμπεράσματα της έρευνας είναι σωστά, τότε έχουμε να πούμε το εξής, στους άντρες αναγνώστες:  Mην μπείτε ΠΟΤΕ στον κόπο να ρωτήσετε τη σύντροφο σας: "Αγάπη μου , πόσους έχεις γνωρίσει πριν από εμένα", διότι δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή "τραβάει ο οργανισμός σας τα ψέματα" ή αυτό που θα ακούσετε δεν θα σας αρέσει καθόλου!


www.livit.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...