H νέα αρωματική δημιουργία του οίκου Diptyque

Αποτίοντας φόρο τιμής στο πρώτο της κατάστημα, το χώρο όπου όλα ξεκίνησαν 50 χρόνια πριν, η Diptyque δίνει ως όνομα στη νέα της αρωματική σειρά τη διεύθυνση-ορόσημο, 34 Boulevard Saint Germain.
Στόχος της σειράς, είναι να μεταφέρει όλες τις οσφρητικές εμπειρίες που βίωνε όποιος έμπαινε στο κατάστημα τότε: τη μυρωδιά του ξύλου, την ευωδία των πολυτελών κεριών και των αρωμάτων και γενικότερα την ατμόσφαιρα του χώρου.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, επιστρατεύτηκε η βοήθεια ειδικών ώστε να «συλληφθεί» η φυσική μυρωδιά του χώρου, ενώ χρησιμοποιήθηκαν πάνω από 40 πρώτες ύλες για την απόδοσή της. Στις νότες κορυφής, θα ξεχωρίσεις συστατικά όπως φραγκοστάφυλο, κίτρο, σύκο, ρόδο, κανέλλα και κάρδαμο, στις νότες καρδιάς πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα λουλούδια όπως το ρόδο, το αιγυπτιακό γεράνι, η βιολέτα και η ίριδα, ενώ στη βάση του αρώματος κυριαρχούν οι νότες του ξύλου, των ελαίων και του ευκαλύπτου. Το σίγουρο είναι οτι αποτελεί ένα άρωμα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αντάξιο του χώρου στο οποίο είναι αφιερωμένο!
Η σειρά διατίθεται στα καταστήματα Beautyworks και περιλαμβάνει eau de toilette, αρωματικό σαπούνι, κερί, καθώς και άρωμα χώρου.


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...