Σε ποιο κανάλι η Αγγελική Νικολούλη μετά το κλείσιμο Alter

Με ποιο κανάλι συζητά η Αγγελική Νικολούλη τώρα που το Alter κλείνει. Τι συζήτησε η Νικολούλη σε μυστική συνάντηση με στελέχη μεγάλου τηλεοπτικού καναλιού;

Αυτή την εποχή που το Alter δοκιμάζεται σκληρά, τα κανάλια πολιορκούν στενά την Αγγελική Νικολούλη προκειμένου να την πείσουν και του χρόνου να την έχουν στο δυναμικό τους.


Η Αγγελική Νικολούλη δεν δέχεται μόνο στενή πολιορκία, αλλά πριν απο λίγες ημέρες προχώρησε και σε μυστικό ραντεβού. Ενα ραντεβού το οποίο έγινε με τους ανθρώπους του Mega.

Το ραντεβού Νικολούλη-Mega πήγε πολύ καλά και η γνωστή δημοσιογράφος έχει αρχίσει να σκέφτεται σοβαρά, μήπως το επόμενο βήμα της πρέπει να γίνει όντως στο κανάλι της οδού Μεσογείων.

Το ότι η Αγγελική Νικολούλη είναι έτοιμη πια να ανοίξει τηλεοπτικά πανιά για αλλού, φαίνεται και μέσα από πρόσφατες δηλώσεις της. Η δημοσιογράφος είπε για το συμβόλαιό της με το Alter και για το εκεί αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί: «Θα μείνω στο κανάλι και θα το στηρίξω μέχρι τον Ιούνιο, οπότε λήγει και το συμβόλαιό μου-όχι γιατί είμαι υποχρεωμένη, μιας κι έχει ήδη καταπατηθεί, αλλά γιατί νιώθω πως έτσι πρέπει να κάνω» και συμπλήρωσε:

«Σε μια απεργία δεν βάσταξα και είπα στα στελέχη: «Δεν βλέπατε πως θα πέσει έξω το καράβι; Πώς θα εκτροχιαστεί το κανάλι; Ακόμη και στην ευθεία οι οδηγοί της Φορμουλα αν τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ξέρουν πως ο δρόμος κάποια στιγμή θα τους πετάξει έξω. Εσείς δεν το βλέπατε;»



www.fimes.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...