Φοριέται ΤΩΡΑ! Μάτια ουράνιο τόξο! Τι είναι; Ποιες σκιές θα σου δώσουν τέλειο αποτέλεσμα;

What to know

 
Φέτος το χρώμα στα μάτια επιστρέφει! Άλλοτε με έντονες, φλούο αποχρώσεις άλλοτε πάλι πιο παλ βαμμένα, τα μάτια μπαίνουν στο προσκήνιο. Εσύ, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το αγαπημένο σου μακιγιάζ κι εμείς θα σου πούμε ποια σκιά θα σου εξασφαλίσει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. Απλώς, κάνε κλικ στα επόμενα βήματα.


Dior

 
Στον οίκο Dior τα έντονα μάτια συνδυάστηκαν με κατακόκκινα φλογερά χείλη και μια λεπτή γραμμή eyeliner κατά μήκος του κινητού βλεφάρου. Ένα φουτουριστικό στιλ που ταιριάζει περισσότερο στις πιο τολμηρές.










MAC

 
Το Pigment από την σειρά Wonder Woman της MAC (€ 27.00) θα σου εξασφαλίσει το look του Dior. Ζήτησε την απόχρωση Bright Fuchsia και τοποθέτησέ το μέχρι το κόκκαλο του ματιού και αυστηρά και μόνο στο κινητό βλέφαρο.









Alberta Ferretti

 
Στον οίκο Ferretti είδαμε έναν πολύ chic συνδυασμό στα ματιά. Χρυσή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και πράσινη- lime στην εξωτερική γωνία και προς τα πάνω. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Κάνε υπομονή μέχρι να μαυρίσεις...








Loewe

 
Για τον Loewe είδαμε επίσης έναν έντονο και τολμηρό χρωματικό συνδυασμό ο οποίος όμως δεν έμοιαζε καθόλου υπερβολικός. Τα πορτοκαλοκόκκινα χείλη πλαισιώνονταν από μια lime σκιά τοποθετημένη με οριζόντια διάθεση σε όλο το κινητό βλέφαρο δίνοντας στο βλέμμα ένα catty effect.







Mary Katrantzou

 
Στην δική μας Mary Katrantzou το μακιγιάζ ήταν επίσης πολύ εντυπωσιακό. Πράσινη- lime σκιά και ροζ χείλη στην απόχρωση του πάγου ήταν ο συνδυασμός που έκλεψε τις εντυπώσεις. Plus: συνδυάζονταν τέλεια με τα υπέροχα φορέματα που κινούνταν στους ίδιους τόνους.








Max Factor

 
Η ολοκαίνουρια σειρά με σκιές σε μορφή στιλό, Smoky Effect θα σου δώσει στα μάτια το χρώμα που είδαμε σε Alberta Ferretti, Loewe αλλά και Mary Katrantzou. Ζήτησε την απόχρωση Citrus Thunder. 









L.Gray

 
Όλα όσα βλέπουμε στα catwalk δεν υιοθετούνται πάντα εύκολα και στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, οι πιο τολμηρές μπορεί να θεωρήσουν αυτό το look του οίκου L. Gray πολύ ενδιαφέρον. Extra λεπτομέρεια: δεν ντύνονται μόνο τα βλέφαρα με μπλε σκιά αλλά και οι βλεφαρίδες!








MAC

 
Δοκίμασε την σκιά από την σειρά Jeanious της MAC, απόχρωση Motorhead (€ 20.00). Για περισσότερη ένταση μπορείς να βρέξεις το πινελάκι.










Loewe

 
Όπως στον Dior, έτσι και στον οίκο Loewe οι σκιές που επιλέχθηκαν για τα μοντέλα δεν ήταν μόνο ένα χρώμα. Έτσι, εκτός από lime είδαμε τα μάτια να ντύνονται και με τιρκουάζ. Αν θεωρείς τον συνδυασμό με τα χείλη έντονο, μπορείς να τα αφήσεις nude ή να τα βάψεις με ένα γλυκό ροζ.








Estee Lauder

 
Η σειρά Bronze Goddess είναι από τις αγαπημένες μας! Εδώ μπορείς να βρεις υπέροχες και πολύ καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως η Shadowstick Duo απόχρωση Gold Bro (€ 24.50).










Etro

 
Οι μοβ σκιές είναι από τις πρώτες και πιο εντυπωσιακές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ των ματιών μας. Ο οίκος Etro μας μύησε στην χρωματιστή εκδοχή των smoky eyes με μοβ που απλώνονταν μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού αλλά και μια παχιά γραμμή μοβ σκιάς στην ρίζα του κάτω βλεφάρου







Sephora

 
Αν θες το ίδιο μοβ αποτέλεσμα που είδαμε παραπάνω δοκίμασε την διπλή σκιά των Sephora, απόχρωση no11 Let's Dance (€ 12.90).











Kenzo

 
Στον οίκο Kenzo οι τόνοι... έπεσαν! Μια παλ κίτρινη σκιά σχεδόν στην απόχρωση της ώχρας πλαισίωνε τα έντονα μαύρα φρύδια, χτενισμένα ανοδικά.










Givenchy

 
Αναρωτιέσαι πώς θα πετύχεις το μακιγιάζ των ματιών που είδαμε στον οίκο Kenzo; Από την τετραπλή παλέτα της Givenchy, Prisme Yeux Quator απόχρωση Khaki Egerie επίλεξε την κίτρινη σκιά.








www.tlife.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...