Ανοιξιάτικα παπούτσια

Η άνοιξη ήρθε, η πιο ρομαντική εποχή του χρόνου είναι εδώ. Από ρούχα έχετε διαβάσει στα προηγούμενα posts τι να φορέσετε από παπούτσια όμως? Χχχχμμμμμ αυτό το ποστ είναι αφιερωμένο στα παπούτσια!
Τι είναι στη μόδα αυτή την άνοιξη;

Μοτίβα

…γεωμετρικά σχήματα, animal prints και floral στις σόλες ολοταχώς! Παπούτσια ξεχωριστά, που κάνουν τις καθημερινές εμφανίσεις διαφορετικές.



Erdem

Pop art νότα στο πόδι σας
Ninety €90,00 [Περισσότερα]
Γεωμετρικά σχήματα όχι μόνο για αυτές που αγαπάν τα μαθηματικά
Aldo €59,00 [Περισσότερα]

Για πιο βραδινές εμφανίσεις.
Si Bolleti €55.00 [Περισσότερα]

Σανδάλια

…που θυμίζουν Αρχαία Ελλάδα… αχ αυτά τα αρχαιελληνικά σανδάλια, αγγλιστί gladiators, θα απασχολούν τις fashionistas για αιώνες. Κάτι ήξερε η θεα Αφροδίτη που δεν τα αποχωριζόταν…

Malandrino

Με ελάχιστο τακούνι, ότι πρέπει για περπάτημα.
Aldo €45,00 [Περισσότερα]
Ταιριάζει υπέροχα με floral φουστανάκια και φούστες
Steve Madden €51.40 [Περισσότερα]

Με λίγο παραπάνω τακούνι, με αέρινα παντελόνια, καφτάνια, ακόμα και με τζην μες στην πόλη.
Aldo MAUNE €95 [Περισσότερα]

Chanel

Τσόκαρα

…ή παπούτσια που μοιάζουν με τσόκαρα

Σε καφέ χρώμα, συνδυάστε το με τις φούστες σας και τα φορέματά σας.
ALDO €59,00 [Περισσότερα]

Πλατφόρμες

Ναι, πριν λίγα καλοκαίρια έκαναν δειλά δειλά την εμφάνισή τους και τώρα… μονοπωλούν στις παπουτσοθήκες όλων των γυναικών καθώς είναι υπερ-βολικά- άνετες και πολύ στυλάτες. Οι πλατφόρμες ήρθαν για να μείνουν, και θα μείνουν!

Pier Hardy

Στο πιο βολικό χρώμα ever… Με το κατάλληλο styling μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.
Madden Girl €43.33 [Περισσότερα]
Σε ένα πιο ζωηρό χρώμα που θα αναδείξει ιδιαίτερα τα μαυρισμένα πόδια.
Kenneth Cole Reaction €58,01 [Περισσότερα]

Γόβες

Παρά όλες τις έρευνες που λένε πως βλάπτουν τα πόδια, πάντα θα υπάρχουν γυναίκες που θα θυσιάζουν την υγεία τους για τα κάλλη. Εγώ ένα ξέρω, όσες φοράνε ψηλοτάκουνες γόβες έχουν τέλειες γάμπες! Η Carrie Bradshaw έπαθε τίποτα?

Σε καφέ χρώμα, που ταιριάζει με πολλά. Κλασική peeptoe γόβα. Είτε τη συνοδέψετε με κοντό φόρεμα, είτε με τζην, είτε με λουλουδάτη φούστα, είτε με καφτάνι, θα δείχνει το ίδιο υπέροχη!
Miss Sixty €99.00 [Περισσότερα]

Σε καφε-ροζ χρώμα παιχνιδιάρικη με ανοιχτή φτέρνα για να είναι πιο βολική στο περπάτημα και με λουράκι που αυξομειώνεται. Ρομαντικού στυλ για όλες τις ρομαντικές ψυχές.
Guess €135.00 [Περισσότερα]
Τα πέντε βασικά trends στα παπούτσια όπως είδατε ήταν αυτά, σας προτείναμε κάποιες λύσεις για να αγοράσετε οικονομικά και Online τα παπούτσια-αντικείμενα του πόθου σας, γιατί ας μην ξεχνάμε, τα παπούτσια αποτελούν φετίχ για τις γυναίκες, πολλές εθίζονται και δεν αρκούνται σε όσα ζευγάρια και αν έχουν. Εσείς να μείνετε μακριά από τις υπερβολές, αγοράστε παπούτσια που ταιριάζουν στο στυλ σας, που σας αρέσουν, που μπορεί να τα αντέξει η τσέπη σας και που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ.
Καλό Περπάτημα!



ntynomai.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...