Ποια χρώματα ταιριάζουν με το γκρι

Αν και δεν είναι έντονο, είναι διαπεραστικό. Το έχουν ονομάσει το νέο μαύρο και ο χαρακτηρισμός που θα του δίναμε είναι: κομψό. Εύκολα όμως ένα όμορφο γκρι μπορεί να μετατραπεί σε ζοφερό σκοτάδι. Έτσι, για να αποφευχθεί η δημιουργία ενός κρύου περιβάλλοντος πρέπει να επιλέγονται με προσοχή τα χρώματα με τα οποία θα συνδυαστεί.


Ένα φωτεινό χρώμα: κίτρινο
Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που βρίσκεται μεταξύ των πρώτων στις επιλογές τα τελευταία χρόνια. Ένα κίτρινο μιμόζα θα δώσει πολύ καλή αντίθεση και θα φωτίσει το χώρο όταν θα συνδυαστεί με το γκρι. Πέρα από το φως, θα είναι σαν να ενεργοποιεί το γκρι. Αυτός ο συνδυασμός θα ήταν καλός για την κουζίνα.



Τα θηλυκά χρώματα: δαμασκηνί, ροζ, κόκκινο
Τα γυναικεία χρώματα μπορούν να σχετιστούν κάλλιστα με το γκρι. Το δαμασκηνί έχει ισχυρή παρο6υσία στην διακόσμηση τα τελευταία χρόνια. Στην ίδια ένταση το χρώμα θα δημιουργήσει μια όμορφη αρμονία. Για παράδειγμα ένα γκρι σε μαργαριτάρι ή πέρλα με ένα απαλό ροζ, ή ένα πιο σκούρο γκρι με βαθύ δαμασκηνί.


Ουδέτερα χρώματα
Το γκρι μπορεί να συνδυαστεί με άλλα ουδέτερα χρώματα όπως μπεζ, λευκό. Αυτό το πάντρεμα φέρνει αποτέλεσμα ζεστό, άλλοτε γλυκό, αλλά ακόμη και chic κλασικό. Θυμηθείτε ότι ένα δωμάτιο δεν είναι καλό να έχει πάνω από τρία χρώματα και να επιλέξετε ένα χρώμα που θα καταλαμβάνει περίπου το 70% της επιφάνειας.

Όλα τα μπλε
Το μπλε είναι ένα χρώμα που πηγαίνει καλά με το γκρι. Ναυτικό, γαλάζιο, λουλακί… το πλήρες φάσμα των μπλε ταιριάζει με το γκρίζο. Αυτός μπορεί αν είναι πολύ καλός συνδυασμό για ένα δωμάτιο αγοριού, σε αρμονίες παστέλ και κάποιες πινελιές σε βαθύ μπλε.


www.viewdeco.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...