Tα preppy και τα θέλω…

Androgyne look. Πως γίνεται η μόδα να περιπλέκει με τόση φαντασία χρώματα, σχέδια, γραμμές και υφάσματα, ώστε η αντρική κομψότητα να γίνεται...
μονομιάς ένα με τον γυναικείο αισθησιασμό; Πως γίνεται τα άλλοτε punk του 70′s να επανέρχονται τόσο υπερσύγχρονα, που όχι μόνο κανείς δεν πρόκειται να τα αναγνωρίσει, αλλά θα τους ξανασυστηθεί θερμά από την αρχή;
Μήπως οι άνδρες χάνουν την ενδυματολογική τους ταυτότητα ή μήπως οι γυναίκες τους την κλέβουν βεβιασμένα; Πολλά τα ερωτήματα για μια τάση που τείνει να γίνει η επιτομή ενός στυλ δίχως φραγμούς και φυλετικά όρια.
  
Παντελόνια με attitude, dandy λεπτομέρειες ή αυστηρά σακάκια είναι και τα κομμάτια που κυριαρχούν στις ανοιξιάτικες πασαρέλες των πιο μεγάλων οίκων: Dkny, Vivienne Westwood, Paul Smith, Jil Sander, Gucci, Giambattista Valli, Yves Saint Laurent μέσα από μια γυναικεία συνομοταξία να οικειοποιηθεί ότι δικαιωματικά (ή μη) της ανήκει!
 

Mix & Match

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον από μια γκαρνταρόμπα με άποψη, η οποία δεν διστάζει να ξεφύγει απροκάλυπτα από οποιαδήποτε τυποποίηση… «παίξε» με τις γραμμές και διαμόρφωσε το look όπως πραγματικά σε εκφράζει:
1. Kαμία ντουλάπα και κανένα στυλ δεν μπορεί να αντέξει την έλλειψη ενός πλέον κλασσικού stretch jean. Φόρεσε αυτό που αναδεικνύει την γραμμή σου (safe επιλογή το ψηλοκάβαλο) και έχεις κάνει ήδη μια καλή αρχή.
2. Tι άλλο θα μπορούσε να το δένει τόσο γλυκά, πλην αντρικά, από ένα χαλαρό t-shirt (ακόμα πιο cool όταν έχει και στάμπα ή κάποιο λογότυπο) ή ένα μεσάτο ριγέ πουκάμισο.
 
3.Last but not least, είναι φυσικά το παπούτσι. Δεν έχει σημασία αν είναι πρωί ή βράδυ, σημασία έχει η διάθεση..μια τεράστια γκάμα από sexy γόβες, μοντέρνα πέδιλα ή γιατί όχι και άνετα sneakers θα σπείρουν επάξια τον δρόμο σου με ροδοπέταλα.
 
Πολύτιμά μου αξεσουάρ
Οι luxury λεπτομέρειες που προορίστηκαν για να υποδείξουν την γυναικεία οπτική σε ένα κατεξοχήν ανδρικό στυλ, δεν μπορεί να είναι άλλες από ένα high-tech ρολόι (προτιμότερο με ένα φαρδύ δερμάτινο λουράκι) ή ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που προσδίδοντας την κλασσική φινέτσα, αποτελούν την τελευταία, αλλά απαραίτητη πινελιά.
tyxaiodenomizo.blogspot.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...