Κρύψτε τις ατέλειες!

Κανείς δεν είναι τέλειος. Ούτε καν οι πανέμοφες celebrity που βλέπετε να ποζάρουν στα περιοδικά. Κάθε γυναίκα έχει τις ατέλειές της και αυτές είναι φυσικά που την κάνουν ξεχωριστή.

Αν ωστόσο επιμένετε να τις κρύβετε, διαβάστε τις συμβουλές των ειδικών που σας δίνουν λύση για κάθε περίπτωση.


Μικρό στήθος:
Το λευκό μπορεί κυριολεκτικά να σας σώσει! Εκμεταλλευτείτε τις παχυντικές του ιδιότητες και χαρίστε extra πόντους στο μικρό σας στήθος. Εξίσου καλό αποτέλεσμα προσφέρουν επίσης και άλλα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο. Πείτε ναι σε δαντέλες και βολάν που χαρίζουν extra όγκο στην προβληματική περιοχή του στήθους και φέτος μάλιστα είναι το απόλυτο trend. Το σουτιέν παίζει φυσικά τον σπουδαιότερο ρόλο γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε το σωστό για το στήθος σας μέγεθος αλλά και να επενδύσετε σε extra ενισχύσεις. Πείτε όχι στα σκληρά και σκουρόχρωμα υφάσματα που όχι μόνο δεν σας προσφέρουν τον όγκο που επιθυμείτε, αλλά δεν σας κολακεύουν και καθόλου.

Ογκώδεις γλουτοί: Οι ψηλόμεσες pencil γραμμές αποδεικνύονται απλά ιδανικές. Επενδύστε λοιπόν σε μία pencil φούστα, περιορίζοντας τον όγκο που συσσωρεύεται στη συγκεκριμένη περιοχή. Αναδείξτε την κομψότητα των πληθωρικών σας γλουτών και τραβήξτε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Προτιμήστε chunky παπούτσια αντί για λεπτεπίλεπτα που θα τονίσουν περισσότερο την προβληματική περιοχή. Μεσάτα μπλουζάκια και φορέματα αξίζουν επίσης την ψήφο εμπιστοσύνης σας, χαρίζοντάς σας μια τέλεια σιλουέτα. Επιλέξτε μεσαίες γραμμές σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα και χαρίστε στον εαυτό σας extra πόντους ύψους. Πείτε όχι στα εφαρμοστά παντελόνια και ιδιαίτερα στα λευκά που σας φορτώνουν με extra ανεπιθύμητο όγκο.

Χοντρά μπράτσα:
Αποφύγετε στράπλες τοπ και φορέματα που αφήνουν εντελώς εκτεθειμένα τα ογκώδη σας μπράτσα. Τα bolero τονίζουν επίσης το πρόβλημα γι’ αυτό θα ήταν καλό να τα απορρίψετε. Επενδύστε σε bohemian δημιουργίες, άνετα και φαρδιά μανίκια που χάρη στη loose εφαρμογή τους θα καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη μικρή σας ατέλεια. Πείτε όχι στα υπερμεγέθη βραχιόλια που έρχονται να σας υπενθυμίσουν αλλά και να τονίσουν το ήδη υπάρχον πρόβλημα.

Μικρόσωμη:
Επενδύστε σε εμπριμέ και συνδυάστε το απαραίτητα με extra ψηλοτάκουνα παπούτσια. Για περισσότερη άνεση προτιμήστε ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Πείτε ναι στο μακρύ! Είτε πρόκειται για φόρεμα, είτε για φούστα. Αν είναι μάλιστα και εφαρμοστό ακόμη καλύτερα! Δώστε όγκο στα μαλλιά σας να φανεί η ομορφιά σας καθώς ένα ογκώδες χτένισμα αναλαμβάνει να επιμηκύνει διακριτικά τη σιλουέτα σας. Πείτε όχι στα μεσαία και μίνι μεγέθη. Προτιμήστε εναλλακτικά ένα εφαρμοστό παντελόνι και δεν θα χάσετε.

Ανοιχτή περιφέρεια: Τα τοπ σε αμπιρ γραμμή καλύπτουν περίτεχνα την προβληματική περιοχή. Τα χαμηλόμεσα παντελόνια απ’ την άλλη δεν κολακεύουν καθόλου τον συγκεκριμένο σωματότυπο. Αν θέλετε να συμπεριλάβετε μια ζώνη στο συνολικό σας look μην πέσετε στο σφάλμα να τη δέσετε χαμηλά στη μέση σας. Δέστε την ψηλά έτσι, ώστε να μην τονίζει την περιφέρειά σας.

Στραβά πόδια: Επενδύστε σε skinny jean που δεν πρόκειται να προδώσει ποτέ το μικρό μυστικό σας. Προσέξτε το μήκος της φούστας και φροντίστε να είναι κοντά στο ύψος του γονάτου σας. Πείτε ένα μεγάλο ναι σε πέδιλα και peep γόβες. Επιμηκύνουν τα πόδια χαρίζοντάς τους ένα αρμονικό τελείωμα. Πείτε όχι σε εφαρμοστά ankle boots που οριοθετούν τα άκρα και απαιτούν μόνο καλλίγραμμα πόδια.


www.stylista.gr 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...