Τα 10 καλύτερα sex toys!

Αυτή η σύνοψη δεν είναι διαθέσιμη. Κάντε κλικ εδώ, για να δείτε την ανάρτηση.

Manolo Blahnik SS 2011 – Δες τη Νέα Συλλογή!

O αγαπημένος σχεδιαστής της Carrie από το “Sex & the City” αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πως δεν ήταν τελικά τυχαία ο αγαπημένος της!

Η νέα ολοκαίνουρια συλλογή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2011, περιλαμβάνει μοναδικά σχέδια σε έντονα χρώματα, σχέδια αλλά και εντυπωσιακά cut outs!

Η νέα κολεξιόν του Βασίλη Ζούλια

Ο σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας στο Fashion Week Athens παρουσίασε την νέα του κολεξιόν για τον χειμώνα 2010-2011. Οι δημιουργίες του χαρακτηρίζονται από κομψότητα, θηλυκότητα και μια νοσταλγία για τον παρελθόν. Στο ίδιο ύφος οι τσάντες,τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που ο ίδιος σχεδιάζει.

Δες τις δημιουργίες του και ταξίδεψε στην εποχή της κομψότητας!

Ντύσου ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σου

Αν νομίζεις πως μόνο ο τόνος της επιδερμίδας σου μπορεί να καθορίσει την παλέτα των χρωμάτων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στον καθημερινό τρόπο που ντύνεσαι, κάνεις λάθος. Το χρώμα των μαλλιών σου και η συγκεκριμένη απόχρωση που έχει, μπορεί να καθορίσει σημαντικά τα ρούχα που σε κολακεύουν!

Νυφικά Παπούτσια από την Uterqüe

Μια νέα συλλογή υποδημάτων wedding collection έρχεται να διευρύνει τον κόσμο της Uterqüe, και απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν την ημέρα του γάμου τους επιλέγοντας ένα όμορφο και καλαίσθητο παπούτσι.

Starbags fashion -Η Μόδα ανακυκλώνεται

Μετά την επιτυχία της starbags.gr γεννήθηκε η ανάγκη για αγορά επώνυμων ρούχων σε χαμηλές τιμές. Η ηλεκτρονική μπουτίκ starbagsfashion.gr πουλάει καλοδιατηρημένα ρούχα και αξεσουάρ επώνυμων σχεδιαστών σε τιμές ευκαιρίας, καθώς και σπάνια κομμάτια που ανακαλύπτει από όλο τον κόσμο σε εντυπωσιακές εκπτώσεις. Επίσης, στο γενικότερο πνεύμα της ανακύκλωσης, αγοράζει επώνυμα μεταχειρισμένα ρούχα πελατών της εταιρίας τα κάνει σαν καινούργια, και τα διαθέτει σε άλλες φίλες της μόδας. Η ιστοσελίδα σημειώνει μεγάλη επιτυχία καθώς τα ρούχα κι αξεσουάρ που πουλάει βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και σε τιμές 70% κάτω των αρχικών αξιών τους. Η ανακύκλωση μόδας είναι πλέον γεγονός!

Migato Άνοιξη - Καλοκαίρι 2011

Όμορφα, άνετα, κομψά και σε όμορφους χρωματισμούς και σχεδιασμούς!

Η νέα συλλογή παπουτσιών της εταιρίας Migato ανανεώνεται για να κάνει τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις ακόμα πιο στιλάτες!

Δες όλα τα νέα σχέδια του brand στο LookBook που ακολουθεί.

Ντυθείτε με άρωμα 70’s

Για την φετινή άνοιξη, το στυλ  '70s είναι μια από τις πιο καθοριστικές τάσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταμφιεστούμε κι αυτοί που μας βλέπουν γύρω μας να θεωρούν ότι το έχουμε σκάσει από κάποιο πάρτι μεταμφιεσμένων.

Πέρασε εμμηνόπαυση στα 12!

Οι απελπισμένες προσπάθειές της να γίνει μητέρα

Η 27χρονη Sarah Johnson δεν έχει καταφέρει να γίνει μητέρα και μάλλον δεν έχει πολλές πιθανότητες να το καταφέρει, μιας και πέρασε εμμηνόπαυση στην τρυφερή ηλικία των 12!

Όλες οι " χαριτωμένες " προσφορές ,είναι στο Pretty Offers

Το prettyoffers.com είναι ένα site στον οποίο ο κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει υπηρεσίες και προϊόντα αισθητικής που θα μπορεί να τα αγοράσει σε πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές. Έτσι στo prettyoffers.com εξοικονομείτε χρήματα και χρόνο.
To prettyoffers.com χάρη σε εσάς καθημερινά διαπραγματεύεται μεγάλες εκπτώσεις, μέχρι και 90% σε προϊόντα και υπηρεσίες ομορφιάς, όπως θεραπείες, spa, μακιγιάζ, μανικιούρ-πεντικιούρ και ότι άλλο έχει να κάνει με την ομορφιά.Κάντε κλικ εδώ ,και δείτε ο,τι νέο υπάρχει...

Σαπούνια σε κύβους απο την Art SoapWorks

Η Art Soapworks είναι μια εταιρεία που ξεκίνησε από νέους και τολμηρούς ανθρώπους. Στόχος μας είναι η προσφορά ενός προϊόντος, το οποίο περιέχει και τα δύο - εξαιρετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών και ελκυστικότητα. Τα σαπούνια μας είναι χειροποίητα προϊόντα που κατασκευάζονται με πολύ προσοχή ώστε να παρέχουμε στους πελάτες μας τη μεγαλύτερη απόλαυση. Συνεχίζουμε να επινοούμε νέες και μη παραδοσιακές συλλογές, να προωθούμε τη μάρκα μας στο εξωτερικό και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα σαπούνι που μετατρέπει την καθημερινότητα σε μια φρέσκια, παιχνιδιάρικη και αισθητική περιπέτεια.

Γυμναστική για τα πόδια

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, και παρά τις τρέλες του καιρού, σε λίγες μέρες θα αρχίσουμε να φοράμε τα πρώτα ανοιχτά παπούτσια. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ασκήσεις για τα άκρα και να κάνετε τη διαφορά:

Ανεβάσετε τη διάθεσή σας με χρώμα

Το χρώμα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία και την ευτυχία. Δείτε πώς να διαλέξετε το σωστό για σας.
Η σύγχρονη χρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει συναισθηματικές διαταραχές. Το βιολετί, για παράδειγμα, έχει ισχυρή επίδραση στην ψυχοσύνθεση, ισορροπώντας το νου και καταπολεμώντας τις εμμονές και το φόβο, ενώ το πορτοκαλί θεωρείται το ιδανικό αντικαταθλιπτικό.

Διάσημες παρουσίες και λαμπερές τουαλέτες στα βραβεία “Γυναίκες της χρονιάς”!

Μια ξεχωριστή βραδιά με πολλές διάσημες παρουσίς και άρωμα γυναίκας πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο “Αθηνών Αρένα”. Το περιοδικό “Life&Style” τίμησε τις γυναίκες της ελληνικής showbiz με μια λαμπερή εκδήλωση.

Βάψτε τα μάτια σας

Αποφύγετε τους ιριδισµούς γιατί τονίζουν την κούραση. Ωστόσο η ελάχιστη ποσότητα από µια ιριδίζουσα σκιά (λευκή, χρυσή, ασηµένια) στις εσωτερικές γωνίες των µατιών και κάτω από το τόξο των φρυδιών µπορεί να κάνει µεγάλη διαφορά στην όψη.

Η ηθοποιός που στα 14 της αφορίστηκε από την εκκλησία!

Για τον αφορισμό της από την εκκλησία, όταν ήταν μόλις 14 ετών, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Αξίζει να το ζεις», η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, που υποδύεται τη Μαίρη στη "Ζωή της άλλης", τη μαμά της Ντορίτας.

Καστορέλαιο για πυκνότερα φρύδια και πλούσιες βλεφαρίδες

Πολλοί υποστηρίζουν πως το καστορέλαιο (castor oil) βοηθά στο να αποκτήσουμε πιο πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες και πιο πυκνά φρύδια. Άλλοι πάλι υποστηρίζουν πως δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και άλλοι πως μόνο προβλήματα μπορεί να μας δημιουργήσει.

Η νέα συλλογή τσάντες Simoni Textile Designs, Άνοιξη- Καλοκαίρι 2011

Η Σιμόνη Παπαευσταθίου ,μια νέα σχεδιάστρια υφαντών και αξεσουάρ από την Κύπρο, δημιούργησε το 2010 την πρώτη της συλλογή με την επωνυμία Simoni Textile Designs.

Η Σιμόνη δημιουργεί τσάντες,, φουλάρια, κάπες, σκουλαρίκια και καρφίτσες χρησιμοποιώντας καλής ποιότητας νήματα.

Τα σύνεργα του μακιγιάζ

Μια περιποιημένη εμφάνιση χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία. Ένα φροντισμένο μακιγιάζ δεν μπορεί να είναι επιτυχημένο, αν στην τσάντα σας δεν βρίσκονται τα σωστά αντικείμενα.

Ο Κριστιάν Λουμπουτέν και τα κόκκινα γοβάκια του

Με χαρακτηριστικό γνώρισμα τις κόκκινες σόλες και τα πανύψηλα τακούνια, οι δημιουργίες του Γάλλου σχεδιαστή Κριστιάν Λουμπουτέν (Christian Louboutin), εμπνευσμένες από την ατμόσφαιρα των καμπαρέ, έχουν κατακτήσει τον κόσμο.

Παπούτσι από το Buckingham κι ας είναι δαντελένιο

Φόρεσε τα γοβάκια της Kate Middleton και ίσως γίνεις και εσύ μία πριγκίπισσα.
Ο γάμος της δεκαετίας μπορεί να είναι πλέον παρελθόν, αλλά η εμφάνιση της νύφης κάτι μας λέει πως θα συζητηθεί για πολύ καιρό ακόμα.

H Keira Knightley προκάλεσε -κυριολεκτικά- πανικό!

ΔΕΙΤΕ: Η παρουσία της ήταν η αιτία ατυχήματος

Το «έλα να δεις» έγινε με την εμφάνιση της Keira Knightley σε τηλεοπτικό σόου της Αμερικής. Άπειρος κόσμος μαζεύτηκε έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού, για να δει την αγαπημένη του σταρ και δεν έλειψαν τα ατυχήματα.

ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

H περιβόητη δίαιτα του δόκτορα Χάουσκα τα έχει όλα: βιταμίνες και αντιοξειδωτικά, αλλά και συνταγές που σε βοηθάνε να χάσεις κιλά και να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα και έξτρα ενέργεια. Η Νίκη Πηλείδου έκανε ένα crash test πέντε ημερών κρατώντας σημειώσεις.

Η Συνέντευξη του Manolo Blahnik στο Περιοδικό HEMISPHERES

Μεγαλωμένος στους Κανάριους Νήσους, ο Manolo Blahnik έγινε περισσότερο δημοφιλής μέσα από την δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, Sex & the City.

Πλέον στα 68 του χρόνια, δουλεύει πολύ περισσότερο απ’ ότι δούλευε 30 χρόνια πριν.

Η Emma Watson το νέο πρόσωπο της Lancome

H Lancome πρόσφατα ανακοινώσει ότι η Emma Watson θα είναι νέα πρέσβειρα για τη μάρκα.

 

Χρώμα και Αντίθεση στο χώρο

Παρατηρήστε την εικόνα των διπλανών σχημάτων. Το μικρό ορθογώνιο στα αριστερά μοιάζει να είναι χρωματισμένο με πιο σκούρο πράσινο. Το δεξιά μοιάζει να είναι χρωματισμένο με ποιο λαμπερό πράσινο. Και όμως και τα δύο μικρά ορθογώνια είναι χρωματισμένα με το ίδιο ακριβώς χρώμα!!! Εκείνο που τα κάνει να φαίνονται διαφορετικά είναι το χρώμα του φόντου. 

Πώς να καθαρίσετε το φούρνο σας χωρίς χημικά

Ο καθαρισμός του φούρνου μας, ακούγεται σαν μια διαδικασία τόσο συναρπαστική, όσο είναι και η επιστροφή των παιδιών στο σχολείο μετά τις διακοπές. Είναι όμως μια από εκείνες τις δουλειές, που όσο τις αναβάλεις τόσο πιο δύσκολα μετά θα ταλαιπωρηθείς για να αντιμετωπίσεις τις συνέπειες.

Cerruti άνοιξη καλοκαίρι 2011 – Γυναικεία συλλογή

Η συλλογή για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 του Richard Nicoll για το ιταλικό οίκο Cerruti χαρακτηρίζεται με απλό
στυλ, με κλασσική και καθαρή γραμμή.

Αέρας αλλαγής στην Chloé

ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, ΦΗΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ, Η HANNAH MACGIBBON ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ CHLOé ΚΑΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η, ΕΠΙΣΗΣ ΒΡΕΤΑΝΗ, CLARE WAIGHT KELLER

Το λουλούδι των πέντε ηπείρων

Μια πρωτοποριακή δημιουργία και ένα μοναδικό σχέδιο design, που πηγαίνει την χρήση των βάζων στο επόμενο επίπεδο. Ίσως και δέκα επίπεδα παραπέρα.
Ονομάζεται «Flora» και θα μπορούσε να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας, όπου οι άνθρωποι κυκλοφορούν με ιπτάμενα αυτοκίνητα και τα γεύματα έχουν τη μορφή energy bars.

Earth Lovers από την The Body Shop

Τα Earth Lovers shower gels είναι εμπλουτισμένα με μίγμα από εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων καθώς και αλόη βέρα που αφήνει την επιδερμίδα αρωματισμένη με φυσικό άρωμα και εξαιρετικά απαλή.

Τα light προιόντα δεν αδυνατίζουν

Τα παιδιά που αντικαθιστούν τα πλήρη γαλακτοκομικά προϊόντα με εκείνα που έχουν μειωμένη περιεκτικότητα σε λιπαρά,
καταναλώνουν μεν λιγότερα κορεσμένα λίπη, αλλά δεν χάνουν βάρους, σύμφωνα με αυστραλιανή μελέτη που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο The American Journal of Clinical Nutrition.

Πάλι στην αποτοξίνωση! Μία από τα ίδια για τη Γουίτνεϊ Χιούστον!

«Είναι να μην μπλέξεις» λένε και αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα στη Γουίτνεϊ Χιούστον, της οποίας τα προβλήματα δεν έχουν τέλος!

Η Ναταλία Δραγούμη στο ΤLIFE: "Θα ήθελα να ήμουν skinny"

Ποια είναι τα fitness μυστικά της; Τι γυμναστική κάνει και έχει τόσο γυμνασμένο σώμα; Πώς έχασε τα κιλά από τις εγκυμοσύνες της; Η Ναταλία Δραγούμη μιλάει στο TLIFE...

Γιατί η νύφη φοράει λευκό νυφικό;

Στο δυτικό πολιτισμό η νύφη συνηθίζεται να φοράει λευκό νυφικό που συμβολίζει υποτίθεται την παρθενία της.Στις μέρες οι κοπέλες που φτάνουν…
ανέγγιχτες στο γάμο είναι λίγες, ωστόσο κι αυτές επιλέγουν λευκό νυφικό.

Αντιρυτιδικό Serum με αποτέλεσμα Botox

Κορίτσια καλό μας μήνα! Ξεκινώ αυτόν τον  μήνα με κάτι που πιστεύω μας ενδιαφέρει όλες μας.
Τι μπορούμε να κάνουμε για τις ρυτίδες και την χαλάρωση στην περιοχή των ματιών;
 Εχω βέβαια αναφερθεί αρκετές φορές ότι η αγαπημένη μου σειρά είναι αυτή του Dr Perricone αλλά δεν σταματάμε να ψάχνουμε και για τα καλύτερα. Έτσι δεν είναι?

H Karen Elson τώρα και σε ρόλο σχεδιάστριας

Αν και ακριβοπληρωμένο μοντέλο, έγινε γνωστή όταν παντρεύτηκε τον Jack White, τραγουδιστή των White Stripes. H Karen Elson τώρα μπαίνει στο παιχνίδι και σε ρόλο σχεδιάστριας μόδας.

Μία πιτσιλωτή τουλίπα

Το καινούριο σου φόρεμα θα μοιάζει με έργο τέχνης.
Ο τελευταίος μήνας της άνοιξης θέλει χρώμα, φουστάνια, γυμνά πόδια και έντονες γραμμές που θα αναδεικνύουν την σιλουέτα σου, και όλα ακόμα και αν ο καιρός δεν το επιτρέπει.

Μας τύφλωσαν οι μπότες της!

ΔΕΙΤΕ: Ποιος σε ντύνει να πάρουμε κι άλλες ιδέες;

Εάν δίναμε ένα τίτλο στην εμφάνισή της συγκεκριμένης σταρ, τότε θα ήταν «φουλ του χρυσού»! Τις κίτρινες λεπτομέρειες του φορέματος της τις συνδύασε με μπότες με χρυσές παγιέτες, που όπως και να το κάνουμε, «έβγαζαν μάτι»!

Μόδα μετά μουσικής

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ, Ο ΚΑΝΙ ΓΟΥΕΣΤ ΒΡΗΚΕ ΑΡΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ (ΤΖΟΡΤΖ ΚΟΝΤΟ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΙΖΑΙΝ (MICHAEL AMZALAG ΚΑΙ MATHIAS AUGUSTYNIAK). ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΜΑΝΤΙΛΙΑ 

O Karl Lagerfeld παρουσίασε την Cruise collection

O Karl Lagerfeld παρουσίασε την Cruise collection της Chanel στις 9 Μαϊού, στο ξενοδοχείο Hotel du Cap, στην πόλη Aντίμπ της Γαλλικής Ριβιέρας. Tο show μόνο δύο λέξεις θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν επαρκώς. Λάμψη και πολυτέλεια. Απλά.

Pierre Cardin: Πουλάει τον Οίκο Μόδας του

Ο Γάλλος σχεδιαστής, Pierre Cardin, είναι έτοιμος να πουλήσει τον οίκο μόδας του, για 1.46 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η 88χρονος πλέον σχεδιαστής, μίλησε στην εφημερίδα Wall Street , “Θέλω να τον πουλήσω τώρα. Ξέρω πως δεν θα βρίσκομαι εδώ σε λίγα χρόνια και ο οίκος πρέπει να συνεχίσει να δημιουργεί.”

Nine West: Συνεργάζεται με την Karen Elson για μια Συλλεκτική Συλλογή

Το μοντέλο Karen Elson συνεργάζεται με την εταιρία Nine West για τη δημιουργία μια συλλεκτικής σειράς αξεσουάρ, ως μέρος της επόμενής της φθινοπωρινής συλλογής.

Σύμφωνα με το WWD η σειρά θα περιλαμβάνει τσάντες σε vintage ύφος, παπούτσια και κοσμήματα, που αναμένεται να δούμε στα καταστήματα στα τέλη Αυγούστου.

Δες τη Νέα Armani Casa Συλλογή για το Σπίτι!

Η νέα Armani/Casa συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2011/12 παρουσιάστηκε στο Salone Del Mobile στο Μιλάνο.

Σε μοντέρνο και μίνιμαλ ύφος, η νέα συλλογή περιλαμβάνει έπιπλα του γνωστού οίκου, σε όμορφες αρμονικές και συμμετρικές γραμμές, που αποπνέουν ζεστασιά και κομψότητα.

Δες μερικά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και περισσότερα στη σελίδα του οίκου εδώ!

Το Viagra των προφυλακτικών: προστασία και επιδόσεις 2 σε 1

Το πρόβλημα με τα προφυλακτικά είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται όσο συχνά θα έπρεπε. Τη λύση δίνει ένα πρωτοποριακό προϊόν που κατασκεύασε βρετανική εταιρεία και το οποίο μάλλον θα κάνει τους άντρες να αλλάξουν γνώμη: το CSD500 είναι το πρώτο προφυλακτικό που ενισχύει τη διάρκεια και βοηθά τη διατήρηση της στύσης.

Action for Happiness: Ακτιβισμός υπέρ της ευτυχίας

Την επίσημη πρώτη του έκανε ένα νέο παγκόσμιο κίνημα που στόχο έχει να γίνουμε ευτυχισμένοι. Η οργάνωση, που απορρίπτει τον ατομικισμό και το κυνήγι του χρήματος, δίνει εναλλακτικές πρακτικές συμβουλές που βασίζονται σε επιστημονικές αποδείξεις, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Ο Δαλάι Λάμα είναι ένα από τα 4.500 μέλη της που προέρχονται από 68 χώρες.

Το πιο σύγχρονο καλλυντικό των ματιών

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κατά διαστήματα νιώσει τα μάτια του κουρασμένα, βαριά, ταλαιπωρημένα ή να μην τα έχει αντιληφθεί κόκκινα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει σε όλους μας, χωρίς απαραίτητα να προϋπάρχει κάποια πάθηση που αφορά στα μάτια μας ή το σώμα μας. 

Ελληνίδα έκλεψε την καρδιά Βρετανού τραγουδιστή!

Ερωτευμένος με Ελληνίδα είναι ο Σαιμον Γουέμπ, μέλος του boyband Blue, που φέτος εκπροσωπούν την Αγγλία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό της Eurovision.
Το όνομα της ωραίας Ελληνίδας μελαχρινής είναι Μαρία Κούκα και οι δυο τους λίγο πριν αναχωρήσει ο Σαιμον για τη Γερμανία απόλαυσαν έναν όμορφο περίπατο μαζί με το σκυλί τους ράτσας, μπουλντόγκ.

10 πράγματα που μαθαίνει μια γυναίκα μεγαλώνοντας

1. Οι υποσχέσεις που λένε «για πάντα» δεν κρατάνε για πάντα…

2. Οι ωραίοι άντρες δεν έχουν πάντα αυτοπεποίθηση


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...