Τα σύνεργα του μακιγιάζ

Μια περιποιημένη εμφάνιση χρειάζεται τα κατάλληλα εργαλεία. Ένα φροντισμένο μακιγιάζ δεν μπορεί να είναι επιτυχημένο, αν στην τσάντα σας δεν βρίσκονται τα σωστά αντικείμενα.




       1. προμηθευτείτε ένα καλό καθαριστικό προϊόν, κατά προτίμηση κάποιο που να προσφέρει καθαριότητα και ενυδάτωση μαζί, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να φροντίζετε το πρόσωπό σας.

       2. βρείτε το τέλειο make up καθώς και το απαραίτητο ειδικό βουρτσάκι για να το απλώνετε ομοιόμορφα στο δέρμα σας. Προσοχή, μην το παρακάνετε με το make up. Ειδικά τώρα που ο ήλιος θα φροντίσει ώστε η επιδερμίδα μας να φαίνεται υγιέστερη, προσπαθήστε να το φοράτε διακριτικά.

       3. το concealer είναι το θαυματουργό σύνεργο κάθε γυναίκας που υποφέρει από μαύρους κύκλους. Μη ξεχνάτε ότι το βάζουμε στις επίμαχες περιοχές πριν βάλουμε το κανονικό make up. 

       4. το ρουζ βοηθάει στο να φαίνεται το δέρμα πιο λαμπερό. Η χρήση του πρέπει να είναι διακριτική και να κολακεύει το πρόσωπό σας.

       5. τονίστε τα μάτια σας με eyeliner και mascara, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Βοηθούν στο να δείχνει το βλέμμα εντονότερο και πιο ξεκούραστο.

       6. μη ξεχνάτε να έχετε πάντα στη τσάντα σας ένα lip gloss καθώς και το αγαπημένο σας κραγιόν. Χρησιμοποιείστε όποιο σας χρειαστεί, ανάλογα με την περίπτωση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...