Η Emma Watson το νέο πρόσωπο της Lancome

H Lancome πρόσφατα ανακοινώσει ότι η Emma Watson θα είναι νέα πρέσβειρα για τη μάρκα.

 

Η Αγγλίδα ηθοποιός Emma Watson, που γεννήθηκε στο Παρίσι, είναι μια νεαρή γυναίκα, απόλυτα εναρμονισμένη με την ηλικία της. Εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο τη φρεσκάδα, την ενέργεια και το σύγχρονο πνεύμα της γενιάς της. Είναι δημιουργική, έχει πάθος γι’ αυτά που κάνει, είναι ευαίσθητη και την απασχολεί ο κόσμος γύρω της, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ελεύθερο πνεύμα και αντιδρά με μια εκπληκτική ωριμότητα.
Αναμφίβολα, η Emma Watson είναι ένα ανερχόμενο αστέρι της μεγάλης οθόνης και φυσικά είναι διεθνώς γνωστή για το ρόλο της ως Ερμιόνη. Στους μήνες που έρχονται, θα προβληθούν οι δύο νέες της δουλειές σε κινηματογραφικές ταινίες, σε μια από τις οποίες θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Kenneth Branagh.

Στην Lancome, η Emma Watson - που ακολουθείται από τα εκατομμύρια οπαδών στο internet – θα είναι το πρόσωπο του του νέου γυναικείου αρώματος, Trιsor Midnight Rose. Ένα μαγικό νέκταρ, με έντονο, γλυκό, θηλυκό και παιχνιδιάρικο άρωμα.
Στο νέο διαφημιστικό, που είναι μια ιστορία με αίσθηση Nouvelle Vague, η Emma Watson έχει παγιδευτεί στην καρδιά του Παρισιού σε μια ρομαντική ίντριγκα. Με κοντά μαλλιά, το χαμόγελό της φωτεινό και με βλέμμα έντονο, αποκαλύπτει με το  χαρούμενο ταμπεραμέντο το μοναδικό νέο άρωμα.

Όπως δήλωσε η Emma Watson «Το να είσαι πρέσβειρα της Lancome σήμερα, είναι μια τεράστια χαρά και πολύ μεγάλη τιμή. Για μένα, η Lancome είναι ένα αυθεντικό brand. Αντανακλά την κομψότητα, την τάξη και πάνω απ’ όλα το στιλ ".

Ο Πρόεδρος της Lancτme International, Youcef Nabi,  δήλωσε «Χάρη στη γοητεία, τον ρομαντισμό της και την απίστευτη φρεσκάδα της, η Emma Watson έχει γίνει η εικόνα που εκφράζει απόλυτα τη γενιά της.Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από αυτή τη νέα συνεργασία με την Emma, γιατί έχει φέρει ένα φρέσκο πνεύμα στη Lancome ".

http://fe-mail.gr

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...