O Karl Lagerfeld παρουσίασε την Cruise collection

O Karl Lagerfeld παρουσίασε την Cruise collection της Chanel στις 9 Μαϊού, στο ξενοδοχείο Hotel du Cap, στην πόλη Aντίμπ της Γαλλικής Ριβιέρας. Tο show μόνο δύο λέξεις θα μπορούσαν να το χαρακτηρίσουν επαρκώς. Λάμψη και πολυτέλεια. Απλά.


Το Hotel du Cap στο παραθαλάσσιοο θέρετρο της Antibes θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στον κόσμο και ο Lagerfeld το είχε κλείσει ολόκληρο ένα χρόνο πριν, για όσες μέρες διαρκούσε η προετοιμασία και το fashion show. Αν αυτό από μόνο του νομίζετε πως αρκεί για να χαρακτηρίσουμε την τελευταία cruise collection της Chanel πολυτελή, κάνετε λάθος.
Από το υπαίθριο
catwalk πέρασε η αφρόκρεμα των A-list μοντέλων, Kristen McMenamy, Natasha Poly, Stella Tennant, Karolina Kurkova και άλλες. Οι οποίες συνοδεύανε όλα τους τα ρούχα, από μαγιό μέχρι βραδινά, πολυτελή φορέματα, με αληθινά κοσμήματα στολισμένα με διαμάντια, πέρλες και χρυσό. «H συλλογή είχε τα πάντα. Είδα κομμάτια για ένα πρωινό στη παραλία μέχρι γάμο.»Δήλωσε μετά το τέλος της επίδειξης η ηθοποιός Rachel Bilson.
O Lagerfeld εμπνεύστηκε για τη συγκεκριμένη συλλογή από την Rita Hayworth, η οποία λάτρευε το Ηotel du Cap και είχε την σέξι σιλουέτα που αποθέωσε με τα ρούχα του ο σχεδιαστής. Καλοκαιρινά floral, αποχρώσεις του κίτρινου και του λιλά και φυσικά οff white πρωινά σύνολα και cocktail φορέματα. Δεν έλειπαν τα navy στοιχεία-πως θα μπορούσαν άλλωστε από μία cruise collection;-σε μαγιό, τσάντες και παπούτσια.
Από την πρώτη σειρά το
show παρέλασε όλη η αφρόκρεμα της showbiz, από την πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, μέχρι τις μούσες του brand, Blake Lively και Vanessa Paradis.


http://www.madamefigaro.gr 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...