Ντυθείτε με άρωμα 70’s

Για την φετινή άνοιξη, το στυλ  '70s είναι μια από τις πιο καθοριστικές τάσεις. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μεταμφιεστούμε κι αυτοί που μας βλέπουν γύρω μας να θεωρούν ότι το έχουμε σκάσει από κάποιο πάρτι μεταμφιεσμένων.


Η σωστή λύση, είναι να ενσωματώσουμε στο καθημερινό μας “look” κάποια κομμάτια, που θα παραπέμπουν σ’ αυτήν την εποχή, συνδυάζοντάς τα με την υπόλοιπη γκαρνταρόμπα μας.
Ας δούμε λοιπόν μαζί, τι μπορούμε να κάνουμε για να ακολουθήσουμε τη μόδα και παράλληλα να διατηρήσουμε και το στιλ μας.

Φορέστε ένα τζιν καμπάνα
Για τη φετινή σεζόν, μπορείτε τα στενά εφαρμοστά σας τζιν, να τα φυλάξετε στο βάθος της ντουλάπας σας. Τα φθαρμένα τζιν με φαρδιές καμπάνες, είναι αναμφίβολα μια ιστορική αναδρομή στη δεκαετία του ’70 και φυσικά μια πολύ trendy επιλογή. Πάνω από το τζιν σας, μπορείτε να φορέσετε οτιδήποτε, από μια φαρδιά χαχόλικη τουνίκ μέχρι ένα εφαρμοστό τοπάκι.
Στο γραφείο σας, μπορείτε να φορέσετε ένα ψηλοκάβαλο φαρδύ τζιν παντελόνι, από μαλακό, μπλε βαμβακερό ύφασμα chambray που χρησιμοποιείται για διάφορα είδη ρούχων, όπως πουκάμισα, φορέματα κ.λ.π.

Φορέστε πλατφόρμες
Το στιλ της πλατφόρμας στα παπούτσια έχει εδώ και μερικά χρόνια ξαναέρθει στη μόδα. Φέτος βέβαια, έχουν την τιμητική τους. Η πλατφόρμα – σανδάλι είναι η πιο hot τάση στα παπούτσια για τους ζεστούς μήνες του 2011, επαναφέροντας το look των ‘70’s στην καθημερινή μας εμφάνιση. Βασικό τους πλεονέκτημα, το ύψος που προσθέτουν στην τελική μας εικόνα, είτε σε μορφή ίσιας ψηλής πλατφόρμας, είτε σε πλατφόρμα με ψηλό τακούνι.
Εάν τώρα θέλετε να νιώθετε πιο άνετα, τα “flatforms” είναι η "in" επιλογή για εσάς,  την φετινή άνοιξη. Τα “flatforms”, έχουν τακούνι σφήνα που είναι σε ίσο ύψος με το μπροστινό μέρος της πλατφόρμας - έτσι ώστε το πόδι σας παραμένει επίπεδο και το περπάτημά σας είναι πολύ πιο άνετο. Το στιλ αυτό υιοθέτησαν πολλοί σχεδιαστές μόδας και το πρότειναν μέσα από τις συλλογές τους για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011.


Οι ολόσωμες θηλυκές φόρμες
Οι ολόσωμες φόρμες, είναι ένα στιλ ρούχου που ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στα τέλη της δεκαετίας του '70 και φέτος απ’ ότι φαίνεται κάνει ένα εντυπωσιακό come back. Πολλοί σχεδιαστές το συμπεριέλαβαν στις προτάσεις τους για τις βράδινές μας εμφανίσεις, με αέρινα μεταξωτά υφάσματα και εντυπωσιακά ντεκολτέ “halter “, που δένουν πίσω από το λαιμό.
Έτσι λοιπόν, εάν θέλετε να ακολουθήσετε αυτήν την τάση, μπορείτε να φορέσετε την φόρμα σας συνδυάζοντάς την με ένα ζευγάρι πλατφόρμες και μια σειρά εντυπωσιακά βραχιόλια στο ένα σας χέρι.
Εάν τώρα, θα θέλατε να φορέσετε αυτό το στιλ και τις πρωινές ώρες, η λύση είναι η ολόσωμη φόρμα στράπλες που θα την συνδυάσετε με ένα εντυπωσιακό πολύχρωμο κολιέ στο λαιμό και επίπεδα σανδάλια. Είναι ένα ντύσιμο πολύ άνετο και πάνω απ’ όλα εξαιρετικά chic.

Κορδέλες και τυρμπάν
Η κορδέλα είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να φορεθεί με πάρα πολλούς τρόπους. Κατ’ αρχήν γύρω από το μέτωπο για ένα πιο hippie-chic στυλ, που θα παραπέμπει στα παιδιά των λουλουδιών της δεκαετίας του ’70. Βέβαια, είναι κάτι που δεν ταιριάζει σε όλες και φυσικά δεν μπορεί να φορεθεί παντού.
Μπορείτε όμως, να φορέσετε μια φαρδιά πολύχρωμη εμπριμέ κορδέλα δεμένη σαν γραβάτα στο λαιμό σας ή να τολμήσετε ένα τυρμπάν σε έντονο flashy χρώμα.

Γυαλιά ηλίου με μεγάλο σκελετό
Τα μεγάλα γυαλιά ηλίου με φαρδιά μπράτσα ήταν το πιο hot στυλ κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '70. Φέτος αυτή η γραμμή είναι πάλι στη μόδα σε έντονα φωτεινά χρώματα, με κυρίαρχες αποχρώσεις το πράσινο και το πούρο. Το άλλο στιλ που δείχνει να επανέρχεται είναι η γνωστή γραμμή των γιαλιών που φορούσαν οι αεροπόροι, με τον μεταλλικό σκελετό. Κι αυτά επίσης με τη σειρά τους προσφέρουν ένα κομψό στιλ στην τελική μας εικόνα, συμπληρώνοντας την ιστορική αναδρομή στην δεκαετία του ‘70


Στο female-shop θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από λύσεις, που θα κάνουν το ντύσιμό σας εντυπωσιακό και στιλάτο!
Ρούχα για όλες σας τις εμφανίσεις, καθώς επίσης και αξεσουάρ - τσάντες, παπούτσια και κοσμήματα - εμπνευσμένα από την δεκαετία των 70's, επιλεγμένα όπως πάντα σε εξαιρετική ποιότητα και σε τιμές που θα σας εκπλήξουν
 ευχάριστα.
Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες, για να δείτε αναλυτικά τις περιγραφές και τις τιμές τους.
Από αριστερά: Μπλούζα με στράπλες σφιγγοφωλιά και σατέν € 45.00, παντελόνι σε γραμμή σιγκαρέτ απο ελαστική καμπαρντίνα € 63.00, καρό πουκάμισο από 100% βαμβάκι € 58.00, τζιν παντελονι ελαστικό σε ίσια γραμμή € 69.50,καρό πουκάμισο από 100% βαμβάκι € 58.00, τζιν παντελονι ελαστικό σε ίσια γραμμή € 69.50 και φόρμα από ελαστικό ζέρσεϊ € 65.00. 
 
Από αριστερά: Floral τσαντάκι-πορτοφόλι € 17.60, μικρή τσάντα με μακρύ λουρί σε 2 χρώματα € 31.60 και μικρή τσάντα glamour σε 2 χρώματα € 41.20.
 
Από αριστερά: Ροκ σανδάλια σε μαύρο χρώμα € 29.70, παπούτσια με φελό, ψάθα και πέτρες € 45.80 και ψηλές πλατφόρμες σε μαύρο χρώμα €37.50.
Από αριστερά: Μεγάλοι κρίκοι με μαργαρίτες ματ από την Ioni Silver € 24.70, κολιέ μπρούτζινο σφυρίλατο με επιμετάλλωση από ασήμι € 73.60 και βραχιόλι 5-σειρο με κοράλι,και ροδέλες από μαύρο φίλτισι € 40.00.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...