H Karen Elson τώρα και σε ρόλο σχεδιάστριας

Αν και ακριβοπληρωμένο μοντέλο, έγινε γνωστή όταν παντρεύτηκε τον Jack White, τραγουδιστή των White Stripes. H Karen Elson τώρα μπαίνει στο παιχνίδι και σε ρόλο σχεδιάστριας μόδας.


Αφού περπάτησε στα μεγαλύτερα ντεφιλέ του κόσμου, έπαιξε σε videoclips και ηχογράφησε με επιτυχία τον πρώτο της δίσκο "The Ghost Who Walks", ήρθε η ώρα να δώσει το παρόν και στο σχέδιο μόδας.
H κοκκινομάλλα Karen Elson συνεργάζεται πλέον με την εταιρία Nine West για τη δημιουργία μια συλλεκτικής σειράς αξεσουάρ, ως μέρος της επόμενης φθινοπωρινής συλλογής 2011-2012. H σειρά φαίνεται να περιλαμβάνει τσάντες σε vintage ύφος, καθώς και παπούτσια σε στιλ Dr. Martins και εκκεντρικά κοσμήματα. «Το όνειρό μου να σχεδιάσω μια συλλογή που θα καθρεφτίζει εμένα, γίνεται πλέον πραγματικότητα μέσα από αυτή τη συνεργασία», αναφέρει η ίδια ενθουσιασμένη σε συνέντευξή της.
Η συλλογή της Elson αναμένεται να βγει στα καταστήματα τέλη Αυγούστου. To μοντέλο θα είναι επίσης και το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Nine West για τη σειρά της, Vintage America Collection, που θα παρουσιαστεί μέσα Σεπτεμβρίου του 2011.

http://www.queen.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...