Earth Lovers από την The Body Shop

Τα Earth Lovers shower gels είναι εμπλουτισμένα με μίγμα από εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων καθώς και αλόη βέρα που αφήνει την επιδερμίδα αρωματισμένη με φυσικό άρωμα και εξαιρετικά απαλή.


Δοκιμάσαμε τα νέα 100% βιοδιασπώμενα shower gels Earth Lovers της The Body Shop που υπόσχονται μεταξένια απαλή σύσταση που δεν ξηραίνει την επιδερμίδα και είναι ήπια για το δέρμα και τον πλανήτη. Τα Earth Lovers shower gels είναι εμπλουτισμένα με μίγμα από εκχυλίσματα βοτάνων και φρούτων καθώς και αλόη βέρα που αφήνει την επιδερμίδα αρωματισμένη με φυσικό άρωμα και εξαιρετικά απαλή.Το Μint & Cucumber περιέχει μέντα που είναι ένα τονωτικό βότανο χρησιμοποιείται ευρέως στην Ανατολική και Δυτική ιατρική για τις αντισηπτικές της ιδιότητες και για την αναζωογόνηση που προσφέρει στην επιδερμίδα. Οι δροσιστικές και καταπραϋντικές δυνάμεις του αγγουριού χρησιμοποιούνται συχνά εξωτερικά για ελαφριές δερματικές ενοχλήσεις.
Ανεβάστε τη διάθεσή σας με το καθαρό και δροσερό άρωμα του Lemon & Thyme. Γνωστό για την ιδιότητά του να χαρίζει λάμψη, να καθαρίζει και να τονώνει τη λιπαρή επιδερμίδα, το παιχνιδιάρικο αρωματικό λεμόνι είναι υπέροχα αναζωογονητικό και τονωτικό. Ιδανικό για το πρωινό ξύπνημα! Κάποτε θεωρούσαν το θυμάρι σύμβολο ανδρείας και του απέδιδαν αφροδισιακές ιδιότητες. Είναι ένα στυπτικό τονωτικό βότανο που καθαρίζει την επιδερμίδα προσφέροντας άφθονα οφέλη στο θαμπό και κουρασμένο δέρμα.
Για υπέροχη αρωματική τόνωση αφεθείτε στον αφρό του Fig & Rosemary. Πολύτιμα για το ζεστό τους άρωμα, τα σύκα κατέχουν εξέχουσα θέση. Στην Ελλάδα η συκιά είναι αφιερωμένη στον Πρίαπο, το θεό της γονιμότητας και των κήπων. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά το εκχύλισμα σύκου είναι γνωστό πως αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας αφήνοντάς τη μεταξένια απαλή. Το δενδρολίβανο είναι ένα u965 υπέροχα αρωματικό, καθαριστικό και αναζωογονητικό βότανο που χρησιμοποιείται ευρέως για την τόνωση και τη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας. Επίσης διαθέτει στυπτικές ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας στην επιδερμίδα και τα μαλλιά.
Δώστε λίγη αγάπη στη επιδερμίδα σας με τον ασυνήθιστο αλλά ιδανικό συνδυασμό του Watermelon & Eucalyptus. Μία από τις καλύτερες πηγές της φύσης σε αντιοξειδωτικά και πλούσιο σε βιταμίνες A, Β και C, το εκχύλισμα καρπουζιού είναι γνωστό πως θρέφει την επιδερμίδα. Ο ευκάλυπτος είναι ένα γνωστό αναζωογονητικό και καθαριστικό συστατικό. Τα φύλλα και το εκχύλισμά του τονώνουν, καθαρίζουν και βελτιώνουν την όψη της κουρασμένης, θαμπής και ώριμης επιδερμίδας.
Απολαύστε το δροσερό άρωμα του Pear & Lemongrass. Άφθονο σε βιταμίνη C, το εκχύλισμα από χυμό αχλαδιού ανακουφίζει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ιδανικά για να επαναφέρουν τη λάμψη στη θαμπή, κουρασμένη επιδερμίδα, τα αχλάδια προτείνονται για τις απολεπιστικές και τονωτικές τους ιδιότητες. Το γλυκό άρωμα του αχλαδιού εξισορροπείται με το έντονο άρωμα της κιτρονέλλας. Χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες στην Ινδία ως φαρμακευτικό βότανο αλλά και στα αρώματα. Το αιθέριο έλαιο κιτρονέλλας συχνά χρησιμοποιείται για να ανεβάσει τη διάθεση και για την εξισορρόπηση της λιπαρότητας της επιδερμίδας.
Διώξτε τις έννοιες σας με το Apricot & Basil shower gel. Το εκχύλισμα βερίκοκου είναι ιδανικό καθώς απαλύνει, θρέφει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Ο βασιλικός θεωρείται δροσιστικό βότανο και χρησιμοποιείται ως τονωτικό.
Extra Info: Κάθε προϊόν της σειράς Earth Lovers shower gel περιέχει οργανική αλόη βέρα από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες στη Γουατεμάλα. Το εκχύλισμα αλόης βέρα χρησιμοποιείται για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και περιέχει περισσότερα από 75 θρεπτικά και 200 ενεργά στοιχεία. Χρησιμοποιείται ευρέως για την ανακούφιση της επιδερμίδας από κάψιμο καθώς ενεργοποιεί τη δημιουργία νέων κυττάρων και επίσης χρησιμοποιείται ως φυσικό βάλσαμο.
Περίπου 15 καλλιεργητές στο El Progreso στη Γουατεμάλα καλλιεργούν οργανική αλόη βέρα για το πρόγραμμα Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες της The Body Shop. Η καλλιέργεια γίνεται χωρίς τη χρήση λιπασμάτων ή χημικών και στη συνέχεια η αλόη βέρα συλλέγεται, καθαρίζεται και ξεχωρίζεται με τα χέρια μέσα σε 10 ώρες από τη συγκομιδή της για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του τζελ. Η εμπορική συναλλαγή με τη The Body Shop προσφέρει στους καλλιεργητές εισόδημα και προσφέρει άμεσα οφέλη στα μέλη της κοινότητας.

http://women.gr.msn.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...