Cerruti άνοιξη καλοκαίρι 2011 – Γυναικεία συλλογή

Η συλλογή για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 του Richard Nicoll για το ιταλικό οίκο Cerruti χαρακτηρίζεται με απλό
στυλ, με κλασσική και καθαρή γραμμή.


Χρώματα και υφάσματα


Η μετρημένη κομψότητα του οίκου μόδας Cerruti εμφανίζεται και στα αυστηρά, αλλά ευχάριστα χρώματα και ποιοτικά υφάσματα. Χρησιμοποιήθηκαν αποχρώσεις του μπορντό, κόκκινου, καφέ, μπλε, γκρι, μαύρου, μωβ, ροζ, πορτοκαλιού, μπεζ και λευκού. Τα κυρίαρχα γραφικά στοιχεία και  ο συνδυασμός χρωμάτων για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2011 χρησιμοποιήθηκαν από τον οίκο μόδας Cerruti. Τα στοιχεία του καρώ σε μαύρο και λευκό, συνδυάζονται με μαύρο, ενώ τα μεγάλα γραφικά στοιχεία εφαρμόζονται στα φορέματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να τονίσουν το γυναικείο σώμα και συγκεκριμένα την μέση.

Τα υφάσματα, που χρησιμοποιούνται είναι μετάξι, σατέν, βελούδο, μαλλί και δέρμα. Πολύ μοντέρνο για τη σεζόν  άνοιξη – καλοκαίρι 2011 είναι το μετάξι και το δέρμα. Ο Cerruti χρησιμοποιεί διαφανές μετάξι, που καλύπτει σχεδόν όλο το σώμα, παράλληλα όμως εμφανίζεται και η σάρκα.

Ενδύματα


Το μοντέλο πανταλονιού είναι φαρδύ, στενό και κολλητό στο σώμα. Της μόδας είναι και το διαφανές παντελόνι.

σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2011, cerruti women 2011
Τα φορέματα και οι φούστες είναι πολύ ωραία, με εφαρμοσμένα γεωμετρικά στοιχεία, ασυμμετρία, καθαρό σχεδιασμό, πιο φαρδιά και κολλητά στο σώμα. Το τζιν που χρησιμοποιούν είναι σε μήκος μέχρι την μέση του μηρούς, το γόνατο ή μέχρι κάτω.

Τα σακάκια είναι στενά, με κανονικό κούμπωμα μέχρι την μέση της μέσης με τέλεια γραμμή, με μακρύ ή κοντό μανίκι.
Τα πανωφόρια αποτελούν ένας τύπος μαντού σε μήκος μέχρι το γόνατο και είναι κατάλληλα για συνδυασμό με κουστούμι.

Επίσης εμφανίζεται και η ολόσωμη φόρμα, αλλά σε μήκος μέχρι κάτω, αμάνικες μπλούζες και μπλούζες με μανίκια έως τον αγκώνα.

Τα υποδήματα είναι ανοιχτά μποτάκια με ίσιο πάτο σε μαύρο, λευκό και μπεζ χρώμα.

Τα αξεσουάρ είναι μεγάλα -  μαύρα βραχιόλια με μαύρο κολιέ. Τα βραχιόλια φοριούνται με ιδιαίτερο τρόπο – πάνω από τον αγκώνα.
photos: www.style.com


http://omorfia.org


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...