Το πορνό σε μία σχέση

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν δει κατά τη διάρκεια της ζωής τους πάνω από μια φορά πορνογραφικό υλικό, είτε από περιέργεια είτε για να εμπλουτίσουν τη φαντασία τους ή γιατί κατέληξαν ότι είναι διεγερτικό.

Σεξ: οι στάσεις που σε λεπταίνουν !!!!!!!!

Μήπως τα περιττά σου κιλάκια γίνονται εμπόδιο για να ευχαριστηθείς το σεξ; Μήπως για να δοθείς στον καλό σου προχωράς σε πλήρη συσκότιση ολόκληρου του οικοδομικού τετραγώνου; Ξεπέρασε τα κόμπλεξ που έχεις και δες ποιές στάσεις πρέπει να προτιμάς για να φαίνεσαι όμορφη και σέξι.

Τα top αξεσουάρ γάμου

Η νέα σεζόν θέλει αισιοδοξία και προπαντώς λάμψη και θηλυκότητα! Βρες τα αξεσουάρ που θα συνοδεύσουν το νυφικό σου την Μεγάλη Μέρα και αποφάσισε ποιο σου ταιριάζει.
Την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου θα πρέπει να είσαι όχι απλά λαμπερή αλλά εκθαμβωτική! Και αυτό εννοείται ότι θα το πετύχεις με έναν ξεκούραστο ύπνο, spa την προηγούμενη μέρα και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Υποπτεύεστε ότι σας απατά ο σύντροφός σας;

Όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα έτσι και η απιστία συνοδεύεται από κάποια πολύ τρανταχτά σημάδια. Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά τα παρακάτω θα σας φανούν χρήσιμα:

Προσφορές Αγίου Πνεύματος 2011

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις τις σκοτούρες του 2011 στη άκρη και να ζήσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης. Δες τις καλύτερες προσφορές που βρήκαμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2011 σε 5 ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας!



O πιο γρήγορος και όμορφος browser είναι ο νέος Internet Explorer 9

Ο νέος Internet Explorer 9 της Microsoft είναι γεγονός! Ένας πανίσχυρος web browser με απίστευτες δυνατότητες είναι εδώ να ταράξει τα νερά των μέχρι τώρα γνωστών δυνατοτήτων στο internetικό surfing! Ανανεωμένος όσο ποτέ, με νέα εμφάνιση και συστήματα ασφαλείας για να νιώθετε σίγουροι , ήρθε τώρα να αποκαταστήσει τις “κακές φήμες” του γνωστού αυτού περιηγητή (browser). Είναι λοιπόν καιρός να τον εγκαταστήσετε κι εσείς στον υπολογιστή σας και να “χαρείτε” κάθε μέρα την πλοήγησή σας στο internet.

Σε δημοπρασία τα προσωπικά χειρόγραφα της Νταϊανα!

Προσωπικά χειρόγραφα της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα δημοπρατηθούν στις 21 Ιουνίου στην Αγγλία τα οποία αναμένονται να αγγίξουν το ποσό των 30.000 δολαρίων!

Lancome Hypnose, Doll Eyes: Κουκλίστικο βλέμμα

Έντονο μαύρο χρώμα. Βουρτσάκι που λεπταίνει αρκετά μπροστά και έτσι με βοηθάει να απλώνω την μάσκαρα πιο εύκολα. Ποιότητα εγγυημένη αφού ανήκει στην σειρά Hypnose. Με λίγα λόγια η μάσκαρα Lancome Hypnose Doll Eyes, το new entry της σειράς,  πληροί  και με το παραπάνω όλες τις προδιαγραφές.


Ρέτρο χωρίς μέτρο

Τι κοινό μπορεί να έχουν οι Jerry Hall, Katy Perry, Amy Winehouse, Britney Spears, Debby Harry, Lily Allen και Kate Moss με τον Slash? Για να σε απαλλάξω από την σκέψη αυτού του πραγματικά δύσκολου γρίφου, θα το πάρει το ποτάμι.

Κρεβατοκάμαρες: 5 έξυπνες προτάσεις για τη διακόσμηση τους!

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη του σύγχρονου σπιτιού. Καθορίζει την ξεκούρασή σας και φροντίζει να είστε έτοιμοι για την επόμενη απαιτητική ημέρα! Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε το πώς μπορείτε με μερικές έξυπνες κινήσεις να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα σας!

"Εγώ πότε θα παντρευτώ;"

Κοντεύεις τα 30, σχέση δεν έχεις, όλοι γύρω σου παντρεύονται κι όλοι γύρω σου σε ρωτάνε: “εσύ πότε θα παντρευτείς;”. Έλα ντε!

5 ψέματα-καραμέλα για τις φίλες

Αν και αγαπάς το κους – κους με τις φίλες και εμπιστεύεσαι σε αυτές τα πιο ένοχα μυστικά μας, μερικές φορές υπάρχουν ζητήματα που θα προτιμούσες να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Και επειδή δύσκολα λες το ΟΧΙ προτιμάς να πεις ένα ψέμα παρά να αρνηθείς να δώσεις απάντηση.

Αναβαθμίστε τα «βαρετά» κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας

Στενή μαύρη φούστα, «ανδρικό» παντελόνι, λευκό πουκάμισο, τζιν και ζιβάγκο... Με τις κατάλληλες πινελιές, τα απαραίτητα κλασικά κομμάτια που πολλές φορές σας έχουν σώσει και εξακολουθούν να δίνουν το «παρών» όταν καλούνται ακόμα και την τελευταία στιγμή να επιτελέσουν το καθήκον τους, τώρα αλλάζουν όψη και αποκτούν έναν αέρα ανανέωσης.

Μύθοι και αλήθειες για τη φροντίδα της επιδερμίδας

Ομορφιά, λάμψη, φρεσκάδα, υγεία, καθαριότητα, ισορροπία, ευεξία... Όλα αυτά τα μηνύματα συγκεντρώνονται και κωδικοποιούνται στην όψη και την υφή της καλοδιατηρημένης επιδερμίδας. Μην κρύβεστε πίσω από τα στρώματα του μακιγιάζ. Καταρρίψτε τους μύθους και μάθετε να φροντίζετε το δέρμα σας σωστά και αποτελεσματικά.

Μαζεύοντας Ανεμώνες

Οι ανεμώνες αν και το όνομα τους προέρχεται από τον άνεμο, προτιμούν απάνεμες τοποθεσίες. Χρησιμοποιείται και σαν κομμένο λουλούδι στην κηποτεχνία και για αυτό αποκαλείται και ανεμώνη των ανθοπωλών.

Tips... αποτρίχωσης!

Ο τρόπος της ζωής σας θα σας οδηγήσει στη μέθοδο αποτρίχωσης που σας ταιριάζει. Καλό είναι να δοκιμάσετε τουλάχιστον μια φορά την κάθε μέθοδο, ώστε να αποφασίσετε ποια είναι ιδανική για την περίπτωσή σας.

Fullah Sugah: Νέα hot άφιξη στα Χανιά!

Τα Fullah Sugah άνοιξαν το δεύτερο κατάστημα τους στην Κρήτη και σας καλούν να τα γνωρίσετε από κοντά, τώρα και στα Χανιά!
Η πιο γλυκιά αίσθηση της μόδας παίρνει μορφή με την συλλογή από ρούχα σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα, άνετα σανδάλια, εντυπωσιακές πλατφόρμες, κομψές τσάντες, αλλά και μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ που θα δώσουν την τελευταία πινελιά θηλυκότητας στην εμφάνιση σας!

Χρωματιστές χωρίστρες

Το χτένισμα σας μπορεί να είναι πολύ σοβαρό, ακόμη και βαμπ. Μπορεί να έχει, όμως, ένα twist που το κάνει να ξεχωρίζει και τραβάει τα βλέμματα.

Σπαστική κολλίτιδα. Τι είναι; Πως αντιμετωπίζεται;

Σαν Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου (ΣΕΕ), Ευερέθιστο Έντερο ή αλλιώς Σπαστική Κολίτιδα ονομάζουμε μια διαταραχή του γαστρεντερικού συστήματος που μπορεί να προκαλέσει συμπτώματα όπως πόνο στο έντερο, αισθημα τάσης, ατελείς κενώσεις, τυμπανισμό, εντερικούς σπασμούς, διάρροια ή δυσκοιλιότητα.

Χυμός ροδιού: Κορυφαίο αγχολυτικό

Βρετανοί επιστήμονες θεωρούν πως ο χυμός ροδιού μπορεί να μας βοηθήσει να νικήσουμε το στρες στη δουλειά. Οι επιστήμονες μελέτησαν μια ομάδα εθελοντών, που έπιναν 500ml χυμού ροδιού κάθε μέρα επί δύο εβδομάδες.

Προσοχή στο ντεκολτέ σας!

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, μην παραμελείτε τη φροντίδα του λαιμού και του ντεκολτέ σας. Προσπαθήστε σε καθημερινή βάση να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα ομορφιάς που περιλαμβάνει καθαρισμό, θρέψη, προστασία και ενυδάτωση για να διατηρήσετε μέσα στον χρόνο την ποιότητα του δέρματός σας αναλλοίωτη.

5 λόγοι που το γυμναστήριο σε παχαίνει

Ξεκίνησες με πάθος να πηγαίνεις και πάλι στο γυμναστήριο! Κι ενώ περιμένεις με τον ιδρώτα που χύνεις να χωράς εντός ολίγου στο περσινό μπικίνι, το γυμναστήριο μπορεί να σε παχαίνει τελικά, φέροντας ουσιαστικά τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες!
Άλλαξε συνήθειες και κάνε τη γυμναστική σου αποδοτική!

Βοτανοθεραπεία

Στην καθημερινότητα μας ταλαιπωρούμαστε από διάφορες παθήσεις οι οποίες μπορούν εναλλακτικά να αντιμετωπιστούν με διάφορα βότανα. Τη δημιουργία της βοτανικής επιστήμης την οφείλουμε καθαρά στους αρχαίους Έλληνες φιλόσοφους.

Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα!

Στη περίπτωση που έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, σκόπιμο είναι να επιλέξετε με ιδιαίτερη προσοχή τα προϊόντα καθαρισμού που θα χρησιμοποιήσετε. Απαραίτητα με υποαλλεργική σύνθεση και χωρίς άρωμα, μπορεί να περιέχουν καταπραϋντικούς παράγοντες, ώστε ακόμα κι αν το δέρμα σας παρουσιάζει κάποιον ερεθισμό να μην επιτείνει το πρόβλημα.

Σεξ: Μήπως κρύβεις μέσα σου μια Samantha;

Samantha Jones... Μια γυναίκα χωρίς ταμπού. Απελευθερωμένη, δυναμική. Ελεύθερη. Αυτό ακριβώς είναι και το χαρακτηριστικό της που δεν διαπραγματεύεται. Αυτή ακριβώς είναι και η γοητεία της. Η ιδανική γυναίκα;


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...