Τα top αξεσουάρ γάμου

Η νέα σεζόν θέλει αισιοδοξία και προπαντώς λάμψη και θηλυκότητα! Βρες τα αξεσουάρ που θα συνοδεύσουν το νυφικό σου την Μεγάλη Μέρα και αποφάσισε ποιο σου ταιριάζει.
Την πιο σημαντική μέρα της ζωής σου θα πρέπει να είσαι όχι απλά λαμπερή αλλά εκθαμβωτική! Και αυτό εννοείται ότι θα το πετύχεις με έναν ξεκούραστο ύπνο, spa την προηγούμενη μέρα και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!

Αλλά για ακόμη μεγαλύτερη λάμψη, εκτός από την σωστή επιλογή του νυφικού σου βάσει σωματότυπου, πρέπει να επιλέξεις και τα κατάλληλα αξεσουάρ γάμου που θα σε συνοδεύσουν την Μεγάλη Μέρα!

Κολιέ
, σκουλαρίκια, δαχτυλίδι, βραχιόλι, πέπλο ή στέκα, πέδιλα, τσάντα αν παντρευτείς στο Δημαρχείο και φυσικά το εσώρουχο, θα πρέπει να επιλεχθούν με γνώμονα το πόσο σέξι θέλεις να αισθάνεσαι εκείνη την μέρα!

Σίγουρα δεν σου προτείνουμε να βάλεις όλα τα παραπάνω κοσμήματα μαζί και να εμφανιστείς στον γαμπρό σαν την «Λατέρνα» αλλά η έξτρα λάμψη σε ένα τέτοιο γεγονός δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Ρίξε μια ματιά σε αυτά που μετά από σκέψη σου προτείνουμε και σίγουρα θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει!

Η ώρα η καλή!


Αν πας στο Δημαρχείο…

Σίγουρα δεν θα ντυθείς όπως όταν πηγαίνεις στην Εκκλησία οπότε θα σου χρειαστεί μια μικρή αλλά εντυπωσιακή clutch τσάντα για να είσαι στιλιστικά σωστή. Και εννοείται ότι αυτή η τσάντα θα πρέπει να είναι ο καθρέπτης της κομψότητας και να λάμπει όπως και εσύ την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου. 1. Accessorize, 2. Swarovski, 3. Swarovski, 4.Swarovski, 5. Accessorize.




Τα βραχιόλια σου βροντούν!

Απαραίτητο κόσμημα για να δώσεις λίγη λάμψη περισσότερη στο χέρι πέρα από το μονόπετρο και την βέρα που θα φοράς! Διάλεξε κάτι ρομαντικό με λουλούδια, πεταλούδες ακόμη και ένα animal print αν θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό. Ανάλογα με το φάρδος του χεριού σου διάλεξε μια φαρδιά βέργα, μια αλυσίδα με ιδιαίτερο σχέδιο ή ένα βραχιόλι μανσέτα. 1. Swarovski, 2. Folli Follie, 3. Miss Sixty, 4. Swarovski, 5. Folli Follie.

 

 

Τα κρεμαστά είναι στην μόδα

Από τα βασικά κοσμήματα την ημέρα του γάμου σου είναι τα σκουλαρίκια, γιατί αν το νυφικό δεν σου επιτρέπει λόγω σχεδίου να φορέσεις κάτι στο λαιμό τότε τα σκουλαρίκια θα απογειώσουν την εικόνα σου και ιδιαίτερα στις φωτογραφίες που θα είναι κοντινά πορτραίτα. Πιάσε τα μαλλιά ψηλά ή πίσω και άφησε τον ρομαντισμό να σε αγκαλιάσει! 1. Swarovski,2. Li- LA-LO, 3. Miss Sixty, 4. Folli Follie, 5. Links of London. 

 

 

Hair Styling

Εντάξει το πέπλο είναι και το πλέον αναμενόμενο διακοσμητικό στοιχείο για τα μαλλιά αλλά αν θέλεις να δείχνεις διαφορετική τότε προτίμησε μια στέκα από φτερά και στρας ή μια στέκα με μια κομψή μπουτονιέρα. Αν τελικά επιλέξεις πέπλο τότε φρόντισε να είναι μέχρι το ύψος της μέσης. Αυτό είναι το νέο μήκος! 1. Lanvin, 2. Accessorize, 3. Lanvin, 4. Lanvin, 5. Accessorize.

 

White Romance

Ορισμένα νυφικά αφήνουν χώρο για το κολιέ και άλλα όχι. Αν έχεις χαμηλό V ή μεγάλο «χαμόγελο», τότε μπορείς να φορέσεις ένα κολιέ που να είναι καταρχάς ρομαντικό και ήρεμο. Δεν χρειάζεσαι υπερπαραγωγές στον λαιμό σου. Έχεις ήδη την θηλιά!(χι-χι)! Βάλε λοιπόν κάτι λιτό αλλά εντυπωσιακό από πλευράς σχεδίου. 1. Swarovski, 2. Folli Follie, 3. Folli Follie, 4. Li-LA-LO, 5.Links of London.

 

 

Κάτι λαμπερό

Εκτός από το μονόπετρο σου, σαν styling μπορείς να φορέσεις και ένα ακόμη δαχτυλίδι που να τονίσει την λάμψη στα χέρια σου. Είτε είναι πέρλα, είτε κρύσταλλο ξαφνικά η εικόνα σου θα αλλάξει μαγικά. Ανάλογα με το σχήμα του χεριού σου και των δαχτύλων σου διάλεξε κάτι φαρδύ ή αρκετά λεπτό σαν κορμό αρκεί η πέτρα του να είναι αριστοκρατική και πάντα λευκή. 1. Folli Follie, 2. Li-LA-LO,3. Links of London, 4. Li-LA-LO, 5. Swarovski.

 

Η δε γυνή να μην φοβείται...

Και βέβαια θα του πατήσεις το πόδι. «Την γάτα την σκίζεις» από νωρίς αλλιώς θα σε έχει του χεριού του! Εννοείται ότι όμως ότι το πάτημα πρέπει να είναι λαμπερό και κομψό! Όχι τώρα τσιγγουνιές! Μια φορά παντρεύεσαι… 1. Dolce & Gabbana, 2. Jimmy Choo, 3. Uterque, 4. Uterque, 5. Uterque.

 

 

 

Sexy Moments

Η πρώτη νύχτα και όχι μόνο πρέπει να του μείνει αξέχαστη! Και αυτό είναι στο χέρι σου, καθώς από την παραδοσιακή καλτσοδέτα οφείλεις να έχεις σκεφθεί και τις περίφημες sexy ζαρτιέρες και τους τολμηρούς κορσέδες γιατί η νύχτα προβλέπεται μεγάλη! 1. Agent Provocateur, 2. Stella McCartney, 3. Ender Legard Corsetry, 4. Agent Provocateur, 5. Agent Provocateur.

 

http://www.stylewatch.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...