Κρεβατοκάμαρες: 5 έξυπνες προτάσεις για τη διακόσμηση τους!

Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη του σύγχρονου σπιτιού. Καθορίζει την ξεκούρασή σας και φροντίζει να είστε έτοιμοι για την επόμενη απαιτητική ημέρα! Σε αυτό το άρθρο θα σας δείξουμε το πώς μπορείτε με μερικές έξυπνες κινήσεις να δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα σας!

Επικεντρωθείτε στο κρεβάτι
Το κρεβάτι είναι φυσικά το σημαντικότερο όλων στην κρεβατοκάμαρα, γι’ αυτό η επιλογή του πρέπει να γίνει σωστά! Ένα πολύ μεγάλο κρεβάτι και η κρεβατοκάμαρα θα δείχνει μικρή και συμπιεσμένη, ένα πολύ μικρό από την άλλη δεν θα είναι άνετο, ενώ θα φαίνεται περίεργο μέσα στο χώρο! Γι’ αυτό πάντα ξεκινάμε από την επιλογή του κατάλληλου κρεβατιού το οποία θα ταιριάζει αρμονικά με το χώρο μας!
Διάδρομοι γύρω από το κρεβάτι
Τοποθετήστε το κρεβάτι στην κρεβατοκάμαρα φροντίζοντας πρώτα να έχετε δημιουργήσει τους απαραίτητους διαδρόμους για να κινείστε ελεύθερα στο χώρο, γύρω από κρεβάτι και μέσα στην κρεβατοκάμαρα, γενικότερα. Θα σας φανεί πολύ χρήσιμο ειδικά για «νυχτερινά περπατήματα»!
Δώστε στην κρεβατοκάμαρα τη σωστή ταυτότητα
Φροντίστε η κρεβατοκάμαρα να έχει την ταυτότητά της. Δεν είναι γραφείο, δεν είναι καθιστικό αλλά ο χώρος στον οποίο ξεκουράζεστε και ολοκληρώνετε τη μέρα σας! Δώστε του λοιπόν αυτήν την ταυτότητα έτσι ώστε να ακτινοβολεί την πολυπόθητη ηρεμία και γαλήνη που όλοι χρειαζόμαστε για να ξεκουραστούμε!
Προσέξτε τα χρώματα
Εάν είστε πρωινός τύπος διαλέξτε έντονα και συνάμα ζεστά χρώματα για τη κρεβατοκάμαρά σας. Αντιθέτως εάν είστε βραδινός επιλέξτε ήρεμα και κατευναστικά χρώματα!
Κρεβατοκάμαρα 5 αστέρων .. οικονομικά
Το μυστικό στο να δείχνει η κρεβατοκάμαρά σας όπως εκείνες που βλέπουμε σε ξενοδοχεία 5 αστέρων είναι … τα παπλώματα! Αγοράστε παπλώματα όπως αυτά των ποιοτικών ξενοδοχείων. Δεν θα σας κοστίσουν, ενώ θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της κρεβατοκάμαράς σας!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...