Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα!

Στη περίπτωση που έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, σκόπιμο είναι να επιλέξετε με ιδιαίτερη προσοχή τα προϊόντα καθαρισμού που θα χρησιμοποιήσετε. Απαραίτητα με υποαλλεργική σύνθεση και χωρίς άρωμα, μπορεί να περιέχουν καταπραϋντικούς παράγοντες, ώστε ακόμα κι αν το δέρμα σας παρουσιάζει κάποιον ερεθισμό να μην επιτείνει το πρόβλημα.


 Επιπλέον, θα πρέπει να είστε προσεκτική με την ημερομηνία λήξης του προϊόντος, ώστε να μην το χρησιμοποιήσετε πέρα από αυτήν.

 Ολοκληρώνετε πάντα τον καθαρισμό με μια λοσιόν που θα απομακρύνει ότι έχει αφήσει το προϊόν καθαρισμού και η οποία θα πρέπει να προορίζεται επίσης για ευαίσθητες επιδερμίδας.

 Τι να προσέξετε:

 Αν εκτός από ευαίσθητη, η επιδερμιδα σας παρουσιάζει συχνά κοκκινίλες και ερεθισμούς, συμβουλευθείτε οπωσδήποτε τον δερματολόγο σας για τα προϊόντα που αφορούν τόσο τον καθαρισμό της όσο και τα υπόλοιπα βήματα περιποίησής της.

 Θα ελέξγει τα συστατικά που αναγράφονται στη συσκευασία και τα οποία μπορεί, ακόμη καλύτερα, να σας υποδείξει προϊόντα απολύτως ασφαλή για τον τύπο της επιδερμίδας σας.

 Με ή χωρίς μακιγιάζ, ο καθαρισμός της περιοχής των ματιών θα πρέπει να γίνεται με εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης. Με εξαίρεση τα προϊόντα που είναι εξίσου κατάλληλα για το πρόσωπο και τα μάτια, ένα ειδικό καθαριστικό για τα μάτια θα απομακρύνει τη σκόνη, τα νεκρά κύτταρα και το μακιγιάζ, χωρίς να τα ερεθίσει και χωρίς να αφυδατώσει την ευαίσθητη επιδερμίδα που τα περιβάλλει.


http://www.myworld.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...