Προσοχή στο ντεκολτέ σας!

Τώρα που το καλοκαίρι πλησιάζει, μην παραμελείτε τη φροντίδα του λαιμού και του ντεκολτέ σας. Προσπαθήστε σε καθημερινή βάση να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα ομορφιάς που περιλαμβάνει καθαρισμό, θρέψη, προστασία και ενυδάτωση για να διατηρήσετε μέσα στον χρόνο την ποιότητα του δέρματός σας αναλλοίωτη.


 Ενυδάτωση: Διατηρείται η ευλυγισία και βοηθά στη μείωση των ρυτίδων. Η περιοχή του λαιμού έχει περιορισμένο αριθμό σμηγματογόνων αδένων, πράγμα που σημαίνει ότι αφυδατώνεται πιο εύκολα και σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε το ίδιο προϊόν του προσώπου, που ανταποκρίνεται στον τύπο της επιδερμίδας και στις ανάγκες της, είτε εξειδικευμένα προϊόντα λαιμού και ντεκολτέ, είτε μια μάσκα ενυδάτωσης ή μια ενυδατική λοσιόν.

 Καθαρισμός: Ο λαιμός και το ντεκολτέ είναι προέκταση του προσώπου σας, οπότε γιατί να μην ισχύουν οι ίδιες ανάγκες; Προμηθευτείτε ένα προϊόν καθαρισμού, πάντα ανάλογο με τον τύπο του δέρματός σας. Γενικά προτιμήστε ένα γαλάκτωμα ή ένα ζελ ενισχυμένο με καθαριστικά και ενυδατικά συστατικά και όχι σαπούνι γιατί ξηραίνει το δέρμα.

 Απολέπιση: Είναι πολύ σημαντική για το δέρμα του λαιμού. Αρχικά, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή και λαμπερή, ενώ την προετοιμάζει να δεχτεί την περιποίηση και φροντίδα. Για τον λαιμό και το ντεκολτέ προτιμήστε ένα ήπιο προϊόν απολέπισης για το πρόσωπο. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ για να τονώσετε τη μικροκυκλοφορία.


http://woman.eportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...