Σε δημοπρασία τα προσωπικά χειρόγραφα της Νταϊανα!

Προσωπικά χειρόγραφα της πριγκίπισσας Νταϊάνα θα δημοπρατηθούν στις 21 Ιουνίου στην Αγγλία τα οποία αναμένονται να αγγίξουν το ποσό των 30.000 δολαρίων!


Τα χειρόγραφα αυτά είναι τα γράμματα που έστελνε η πριγκίπισσα Νταϊάνα στη φίλη της Μάργκαρετ Χοντζ τα οποία έχουν μορφή ημερολογίου.
H Νταϊάνα, στα προσωπικά αυτά γράμματα, διηγείται μεταξύ άλλων τη ζωή της μετά τη γέννηση του Ουίλιαμ, αλλά και το ταξίδι του μέλιτος που είχε κάνει με τον Κάρολο.
"Δυστυχισμένη" φαίνεται να ήταν η Νταϊάνα για αρκετό χρονικό διάστημα, όπως εκμυστηρεύεται σε ένα από τα γράμματα της προς την Μάργκαρετ. Παρόλα αυτά, στα περισσότερα από τα γράμματα της, έχει έναν ευδιάθετο τόνο, φανερώνοντας πως όλα όσα ακούγονταν για την προσωπική της ζωή και τη "μόνιμη" θλίψη της ίσως δεν ήταν η απόλυτη αλήθεια.
Σε ένα ακόμη γράμμα, η Νταϊάνα προσκαλεί την εγκάρδια φίλη της να την επισκεφτεί ενώ σε κάποια άλλα περιέχονται κάρτες Χριστουγέννων.
Την τιμή των... 30 χιλιάδων δολαρίων αναμένεται να "πιάσουν" τα χειρόγραφα της Πριγκίπισσας στη δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου στην Αγγλία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποια από τα γράμματα τα είχε στείλει στο σύμβουλο της, ενώ πάντα υπέγραφε ως "Miss Diana.


 http://cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...