Lancome Hypnose, Doll Eyes: Κουκλίστικο βλέμμα

Έντονο μαύρο χρώμα. Βουρτσάκι που λεπταίνει αρκετά μπροστά και έτσι με βοηθάει να απλώνω την μάσκαρα πιο εύκολα. Ποιότητα εγγυημένη αφού ανήκει στην σειρά Hypnose. Με λίγα λόγια η μάσκαρα Lancome Hypnose Doll Eyes, το new entry της σειράς,  πληροί  και με το παραπάνω όλες τις προδιαγραφές.


 Για να δημιουργήσουν αυτή τη μάσκαρα τα εργαστήρια της Lancome έκαναν έρευνα σε 1965 γυναίκες διαφορετικών εθνικοτήτων οι οποίες αξιολόγησαν τις βλεφαρίδες τους. Το συμπέρασμα ήταν ότι το χρώμα, οι καμπύλες, η πυκνότητα, το πάχος, το μήκος και η ομοιομορφία των βλεφαρίδων αποτελούν βασικά κριτήρια της ομορφιάς των ματιών. Ουσιαστικά όμως αυτό που ζήτησαν όλες οι γυναίκες από την τέλεια μάσκαρα είναι να κάνει τα μάτια τους να φαίνονται μεγαλύτερα, πιο ανοιχτά και  πιο ξεκούραστα, πράγμα που η Hypnose Doll Eyes το πετυχαίνει αφενός χάρη στο βουρτσάκι της και αφετέρου λόγω της καινοτομικής της φόρμουλας.
To βουρτσάκι που έχει κατοχυρωθεί με τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας, συνδυάζει τη δύναμη διαχωρισμού με νάιλον τρίχες ενώ, παράλληλα, προσφέρει ένα επίπεδο ελαστικότητας αντάξιο ενός απλικατερ από ελαστομερή. Σο μυστικό του κρύβεται στο νάιλον κωνικό άκρο του απλικατέρ που του επιτρέπει να βάφει όλες τις βλεφαρίδες, ακόμα και τις πιο κοντές που βρίσκονται στις γωνίες των ματιών, για να χαρίζει σμιλευμένες, μακριές, έντονες και απόλυτα διαχωρισμένες βλεφαρίδες. Η φόρμουλα με σύνθεση «Fiber Shine» έχει εμπλουτιστεί με νάιλον πούδρες. Επιπλέον, συνδυάζει μαλακά και σκληρά κεριά: τα πρώτα για να δίνει όγκο, και τα δεύτερα, για να σταθεροποιεί την καμπυλότητα των βλεφαρίδων. Τέλος, το σύμπλεγμα «Ultrastretch» που βασίζεται σε πολυμερή επιμήκυνσης προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα «επιμήκυνσης των βλεφαρίδων».
Ήδη την δοκίμασα και – εντάξει – μου άρεσε πολύ, τι να πω- αν και μεταξύ μας φθηνή δεν την λες (33Ε ) και αν αποφασίσετε να επενδύσετε σε μάσκαρα σας τη συστήνω ανεπιφύλακτα.
babydoll hypnose doll eyes2 Lancome Hypnose, Doll Eyes: Κουκλίστικο βλέμμα


http://beautyblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...