Υποπτεύεστε ότι σας απατά ο σύντροφός σας;

Όπως δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα έτσι και η απιστία συνοδεύεται από κάποια πολύ τρανταχτά σημάδια. Αν υποπτεύεστε ότι ο σύντροφός σας σας απατά τα παρακάτω θα σας φανούν χρήσιμα:


1. Μπορεί να σας φανεί παράξενο αλλά αν ο σύντροφός σας εμφανίσει ΞΑΦΝΙΚΑ μια ασυνήθιστη, υπερβολική τρυφερότητα και γλυκήτητα απέναντί σας, αυτό μπορεί να είναι κακό σημάδι. Πρόκειται συχνά για κίνηση αντιπερισπασμού, προκειμένου να απασχολήσει το “βλέμμα” σας αλλού και ίσως για να διασκεδάσει τις ενοχές του. Τα λουλούδια που ξαφνικά σας στέλνει μπορεί και να έχουν ...αγκάθια!

2. Ανάλογα με το πρόσωπο με το οποίο έχει στενή επαφή, ο άνθρωπός σας μπορεί να εμφανίσει μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που ντύνεται, στη μουσική που ακούει, στη φροντίδα του σώματός του (π.χ. ξεκινάει να γυμνάζεται).... Με λίγα λόγια βλέπετε μια διαφορετική προσωπικότητα από αυτήν που γνωρίζατε.

3. Είναι πιθανό ο σύντροφός σας να έχει την τάση να προκαλέσει καυγά ή να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σας, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει προφανής λόγος. Η τεχνητή ένταση που δημιουργεί προκύπτει από την προσπάθειά του να δώσει μια δικαιολογία στον εαυτό του για αυτό που κάνει και να απενοχοποιηθεί. Έτσι, θα μπορεί να λέει στον εαυτό του ότι αφού δεν είμαι ευτυχισμένος εδώ είναι φυσιολογικό να στραφώ κάπου αλλού.

4. Ομοίως, για να γλιτώσει από τις ενοχές του θα λειτουργεί προβολικά. Θα προβάλει δηλαδή όλα του τα συναισθήματα σε σας. Μην απορήσετε αν σας κατηγορήσει ότι εσείς τον απατάτε!!! Είναι ένα από τα πλέον κλασικά σημάδια απιστίας. Σκεφτείτε! Αν εσείς δεν έχετε δώσει τέτοιο δικαίωμα πως το μυαλό του πηγαίνει σε κάτι τέτοιο, από που πονηρεύεται; Μήπως από τον εαυτό του;

5. Κλείνει συνέχεια το κινητό του, δεν έχει σήμα συχνά ή το έχει συνεχώς δίπλα του και είναι πολύ νευρικός όταν το ακούει να χτυπάει. Το κινητό αλλά και ο υπολογιστής του είναι για σας terra incognita.

6. Θυμάστε τον “φίλο μου τον Λευτεράκη”; Όταν ο σύντροφός σου δημιουργεί νέες παρέες στις οποίες δεν επιθυμεί να σας γνωρίσει, αν ξαφνικά αρχίσει να μιλάει συνέχεια για κάποιον “φίλο” που γνώρισε στο γυμναστήριο, στη δουλειά κτλ., το πόσο καλό παιδί είναι κλπ τότε έχετε το νου σας.

7. Αποκρύπτει πληροφορίες που αφορούν στην οικονομική του κατάσταση. Αποκτά κρυφούς λογαριασμούς κι έχει πιστωτικές κάρτες για να κρύψει έξοδα που έχουν να κάνουν με την άλλη γυναίκα.

8. Έχει γίνει αναξιόπιστος και ασυνεπής, αργεί από τη δουλειά του, και το Σαββατοκύριακο που είναι μαζί σας είναι κατηφής, δύσθυμος και απόμακρος.

9. Αν δυσκολεύεστε να θυμηθείτε την τελευταία φορά που κάνατε σεξ τότε δεν είναι παράλογο να σκεφτείτε ότι κάπου αλλού πηγαίνει και περνάει καλά.

Προσοχή!
Τα παραπάνω είναι σημάδια που πρέπει να σας κινητοποιήσουν. Δεν είναι σημάδια που αποδεικνύουν. Το να συμβαίνει ένα από αυτά δεν σημαίνει ότι η απιστία είναι δεδομένη. Αν έχετε αντιληφθεί κάτι από τα παραπάνω, απλά έχετε το νου σας.

Ωραία! Και τώρα τι κάνουμε;

-Μην βιαστείτε να τον διώξετε γιατί έτσι τον στέλνετε κατευθείαν στην ερωμένη του. Ούτε κι εσείς να φύγετε αφού δεν είστε αυτή που αμάρτησε.

-Παρακολουθήστε στενά τις κινήσεις του και βεβαιωθείτε ότι όντως σας απατά. Εκτιμήστε το μέγεθος και τη σοβαρότητα της απιστίας.

-αξιολογείστε με ψυχραιμία την κατάσταση και μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμώ. Το αν θα τον διώξετε, θα φύγετε ή θα τον συγχωρήσετε, θα το αποφασίσετε όταν θα είστε σίγουρες ότι δεν θα το ανακαλέσετε το επόμενο λεπτό (για να μην εξευτιλιζόμαστε και στον εαυτό μας).

-Σε καμία περίπτωση μην ασχοληθείτε με την “άλλη”. Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί της, πολύ δε περισσότερο μην δημιουργήσετε σκηνή. Αυτό θα μειώσει και θα εξευτελίσει εσάς και θα δώσει σε εκείνη πόντους. Εξάλλου για την κατάσταση που βιώνετε υπεύθυνη δεν είναι εκείνη αλλά ο σύντροφός σας, εσείς και η κακή σας επικοινωνία που άφησαν χώρο σε ένα τρίτο άτομο να μπει ανάμεσά σας.

-Μιλήστε σε ένα άτομο της απόλυτης εμπιστοσύνης. Αποφύγετε να μοιραστείτε τις υποψίες ή ό, τι ανακαλύψατε με το ευρύτερο φιλικό ή οικογενειακό περιβάλλον. Το πιθανότερο είναι να τους κάνετε να ψυχρανθούν απέναντι στον άντρα σας ή να σας εξαναγκάσουν να πάρετε μια απόφαση για την οποία δεν είστε έτοιμες, απλά και μόνο γιατί έχετε εκτεθεί σε αυτούς. Εξάλλου για σκεφτείτε κι αυτό: είστε σίγουρες ότι δεν το γνώριζαν;


http://www.ourlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...