Τι δείχνουν οι στάσεις που προτιμά στο σεξ

Μάθαμε τι λέει το πέος του για εκείνον. Ενημερωθήκαμε για τα σημάδια που δείχνουν πόσο καλός εραστής είναι πριν το σεξ. Τώρα όμως και πάνω στο ψητό, τι μπορεί να σημαίνει η λατρεία που τρέφει ο καλός σου σε μια συγκεκριμένη στάση στο σεξ; Τι πρέπει να σου πει δηλαδή για εκείνον, το αν προτιμά το σεξ στα τέσσερα ή το ιεραποστολικό ή αν σε θέλει από πάνω του διαρκώς;

Μήπως χρειάζεστε μια… στάση στο σεξ;

Μήπως πονάτε κατά τη διάρκεια του σεξ; Μήπως επιθυμείτε διακαώς να μείνετε έγκυος; Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, η σωστή στάση θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε.

Αισθησιακό σεξ

 Ας μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: το σεξ δεν είναι μόνο μία πράξη, αλλά μία κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε όταν λειτουργούν όλες μας οι αισθήσεις. Γι’ αυτό, λοιπόν, μην τις παραμελείτε.

Οι ταμπέλες που δεν θες να σου φορέσει

Στο περιβάλλον που ζεις (είτε πρόκειται για το σχολείο, το πανεπιστήμιο ή τη γειτονιά), συμπεριφορές που υιοθετείς σε σχέση με το αντίθετο φύλο, μπορούν να σε κάνουν γνωστή για τους λάθος λόγους. Έτσι, συχνά μπορεί να υποφέρεις από ταμπέλες που σου φοράνε και δύσκολα θα ξεφορτωθείς! Τι να προσέξεις λοιπόν.

Οι...αγορές μου....είναι εδώ!!

Μια νέα πρόταση για να εξοικονομείτε χρήματα εσείς που κάνετε τις αγορές σας μέσα από το διαδίκτυο είναι νέο site το mysales.gr. Το mysales.gr είναι ένα website το οποίο σε συνεργασία με ηλεκτρονικά καταστήματα όπως μεταξύ άλλων e-shop, plus4u, Laredoute,Myshoe και πολλά άλλα ακόμη αναρτήσει προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς για να κερδίζετε extra εκπτώσεις απο τις αγορές σας.

Smoky και Bronze: το τέλειο μακιγιάζ

Υπογραμμίστε τα μάτια σας σε μπρονζέ αποχρώσεις.
Με τη διπλή σκιά της Max Factor, Smoky Eye Effect, στην απόχρωση Bronze Haze το μπρονζέ smoky look γίνεται πανεύκολο.

Ενα κορίτσι... 35 ετών για τον James Bond

Δεν πρόκειται για σενάρια κάποιου εγκεφάλου, ούτε για υποθέσεις που αναρτήθηκαν σε κινηματογραφικά blogs. Ένας από τους παραγωγούς της επόμενης ταινίας του Βρετανού πράκτορα, «Bond 23», παραδέχτηκε πως σκηνοθέτης και παραγωγοί βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Naomie Harris, ώστε να υποδυθεί το επόμενο κορίτσι του Bond.

Hot Yoga! Καις έως και 1000 θερμίδες σε μία ώρα... Αντέχεις;

Πάρε την πετσετούλα σου, το νεράκι σου, φόρεσε στενά και μικροσκοπικά ρουχαλάκια και φύγαμε. Όχι δεν πάμε στην παραλία. Πάμε να κάνουμε Hot Yoga. Φαντάσου μια αίθουσα γυμναστικής όπου η θερμοκρασία θυμίζει πάντα καύσωνα του Αυγούστου...!!!

Δωρεάν διακοπές για 10 τυχερούς!

Θέλεις να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς ταξιδιώτες που θα κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ τις πολυτελείς διακοπές τους;
Τότε γίνε μέλος τώρα! Από 2/6/11 έως και 12/6/11 συμπληρώνεις μόνο το email σου εδώ και μπαίνεις…

Σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια! Ποιες είναι οι τάσεις στα αξεσουάρ της φετινής Άνοιξης;

Τα κοσμήματα δεν πλαισιώνουν απλά μια εμφάνιση αλλά της δίνουν ταυτότητα! Παράλληλα, είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φρεσκάρεις τα ξεχασμένα στα άδυτα της ντουλάπας σου κομμάτια και να τους δώσεις σύγχρονο χαρακτήρα!

Οι τόνοι που θα πολιορκήσουν το καλοκαίρι δεν είναι άλλοι από τις αποχρώσεις του χρυσού ενώ έχουν ένα vintage ρομαντικό άρωμα!

Η έλλειψη ύπνου βλάπτει την τεστοστερόνη!

Όσοι άνδρες δεν κοιμούνται καλά ή όσοι δεν κοιμούνται αρκετά, κινδυνεύουν να δουν την ερωτική τους διάθεση και ζωή κατά συνέπεια, να “πλήττονται” σημαντικά, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, που επικαλείται η Telegraph.

Νέα μόδα στα νύχια

Τα χέρια σας είναι κάτι σαν τις business cards της εμφάνισής σας, γι’ αυτό πρέπει να είναι πάντα μες στην μόδα και περιποιημένα, ενώ είναι σημαντικό να επιλέγετε το κατάλληλο βερνίκι για την κάθε περίσταση.

Eyeliner σε Μορφή Μαρκαδόρου από την Erre Due

Η εταιρία προιόντων μακιγιάζ Erre Due παρουσιάζει το νέο της υγρό eyeliner σε μορφή μαρκαδόρου!

Το νέο Extreme Black Eye Marker είναι εξαιρετικά απαλό ώστε να προσφέρει ευχάριστη εφαρμογή. Η πρακτική του συσκευασία διευκολύνει τον τέλειο σχηματισμό του περιγράμματος κάνοντας την εφαρμογή ακόμα πιο εύκολη!

ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ! Τα φρούτα είναι τάση... Φόρεσέ τα...

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν δύο πράγματα συμβαίνουν στα ρούχα μας. Ελαφραίνουν -για πρακτικούς λόγους και αποκτούν χρώμα -για ψυχολογικούς λόγους. Κάπως έτσι οι δημιουργοί εμπνέονται και σκέφτονται διάφορους τρόπους να μας ντύσουν... Τι έχει φέτος ο μπαξές;

Τσουνάμι προσφορών στο ...Τsoonami.gr

Ένα από τα κορυφαία sites προσφορών, το Tsoonami, γιορτάζει το ένα έτος λειτουργίας και πέρα από τις καθημερινές προσφορές που φτάνουν μέχρι και το 90% έκπτωσης, χαρίζει 100 ευρώ σε όλους ανεξαιρέτως όσους κάνουν δωρεάν εγγραφή!

Το χάρισμα της απόλυτης ευτυχίας

Από μικρή άκουγες πως πρέπει να ενισχύσεις την αυτοεκτίμησή σου για να πετύχεις τους στόχους σου και να αποκτήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το χάρισμα της απόλυτης ευτυχίας μας το δίνει η αυτοσυμπόνοια, μια νέα έννοια αρκετά παρεξηγημένη που ωστόσο το τελευταίο διάστημα κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Προσφορές Αγίου Πνεύματος 2011

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μια καλή αφορμή για να βάλεις τις σκοτούρες του 2011 στη άκρη και να ζήσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης. Δες τις καλύτερες προσφορές που βρήκαμε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος 2011 σε 5 ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας!



Η αυτοεκτίμηση και η ποιότητα της σχέσης ανάμεσα στο ζευγάρι

Το πως αισθανόμαστε ότι μας αποδέχονται οι άλλοι, είναι βίωμα το οποίο έχει καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις μας. Στη γαμήλια ζωή, στις σχέσεις του ζευγαριού, τα αισθήματα αυτά, έχουν ακόμη μεγαλύτερη επιρροή στην ποιότητα και στην εξέλιξη της συζυγικής σχέσης και κατά συνέπεια της οικογενειακής ζωής.  

Κρύψτε τα κιλά με στιλ

Η λύση για να κρύψετε τα περιττά κιλά το καλοκαίρι λέγεται... «καφτάνι»! Μπορεί να μην έχετε και την καλύτερη άποψη για το καφτάνι, ίσως επειδή μέχρι τώρα δεν ξέρατε πώς να το φορέσετε. Και όμως το καφτάνι μπορεί να γίνει το αγαπημένο σας ρούχο, να κρύψει περιττές ατέλειες και να αναδείξει το στιλ σας, όποιο και αν είναι αυτό.

La vie en T-shirt

Τα t-shirts αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μου ρούχα για το καλοκαίρι. Μπορούν να συνδυαστούν με τα πάντα και ναν φορεθούν απο το πρψί εώς το βράδυ.Εάν διαλέξετε τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείτε εύκολα να μεταμορφώσετε το σύνολο σας.

Αλλάζουν σχήμα τα οπίσθια; Μύθος ή αλήθεια;

Ένα μεγάλο πρόβλημα των γυναικών και ιδιαίτερα αυτών με μεσογειακό τύπο σώματος θέλουν να μειώσουν και να αλλάξουν σχήμα στα οπίσθια τους. Υπάρχει λοιπόν τρόπος χωρίς χειρουργική επέμβαση;

Μακιγιάζ; Ποιο μακιγιάζ!

Το απόλυτο γυμνό στο πρόσωπο μπορεί να είναι μακιγιάζ και ας μην το βλέπετε.
Όσο η επιδερμίδα είναι φρέσκια και νέα χωρίς γραμμές, λεκέδες και ανομοιομορφίες το απλό look χωρίς make-up και πολλά προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν χρώμα και ένταση είναι εύκολο να επιτευχθεί –κι ας μην το προτιμούν ιδιαίτερα οι μικρές ηλικίες.

Ποια πούδρα σάς ταιριάζει το καλοκαίρι

Η πούδρα είναι ένα από τα καλλυντικά που δεν λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ. Πόσες, όμως, από εσάς γνωρίζετε ποιο είδος πούδρας σάς χρειάζεται, ειδικά το καλοκαίρι που ιδρώνετε;
Η πιο συχνή πούδρα είναι αυτή σε μορφή σκόνης.

Σπιρουλίνα, η τροφή του μέλλοντος

Αυτό το μικροσκοπικό φύκι που χρησιμοποιούταν από τους Ατζέκους πριν από αρκετούς αιώνες έχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες. Είναι αρκετά εύπεπτη τροφή, γι’ αυτό...

και την καταναλώνουν οι αστροναύτες στο διάστημα. Μάλιστα η NASA χαρακτήρισε τη σπιρουλίνα ως την τροφή του μέλλοντος. Δοκιμάστε την και εσείς: βοηθά στην αντιγήρανση και στην απώλεια βάρους.

Beach Girl: Τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι στην παραλία

Το καλοκαίρι είναι ένα βήμα μακριά και είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη διαλέξει το φετινό σου μαγιό. Ή μήπως, τα φετινά σου μαγιό; Έτσι δε γίνεται πάντα; Μας είναι τόσο δύσκολο να διαλέξουμε μόνο ένα…πφφφφφ… Εξάλλου, οι πειρασμοί είναι τόσοι πολλοί!

Αντζελίνα Τζολί : "Τα παιδιά μου είναι σκληρά στην κριτική τους"

Θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως, η Αντζελίνα Τζολί έχει έντονη καλλιτεχνική δραστηριότητα, ενώ συνδυάζει και την εθελοντική προσφορά. Το πιο σημαντικό όμως για την ίδια παραμένει η οικογένεια της γεγονός που δήλωσε και στο στο ένθετο του Πρώτου Θέματος «People».

Μία τσάντα για το περιβάλλον

Εταιρία με έντονη κοινωνική συνείδηση, η Avon συμπεριλαμβάνει τη φροντίδα του Περιβάλλοντος στις ιδρυτικές της αρχές και εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας.

Kinky καταστάσεις και ψυχολογία γυναίκας

Τι κάνεις όταν εκείνος αρχίζει και σου ζητάει πράγματα στο σεξ που σε κάνουν να νιώθεις άβολα;

Σχέση σημαίνει περνάμε καλά, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Σημαίνει αγάπη, έρωτας, σεβασμός, κατανόηση. Σχέση όμως σημαίνει και σεξ. Μπορεί να μην είναι το παν, όταν όμως εκεί τα πράγματα αρχίσουν να μπερδεύονται οι συνέπειες αγγίζουν ολόκληρη τη σχέση.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...