ΦΡΟΥΤΟΠΙΑ! Τα φρούτα είναι τάση... Φόρεσέ τα...

Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν δύο πράγματα συμβαίνουν στα ρούχα μας. Ελαφραίνουν -για πρακτικούς λόγους και αποκτούν χρώμα -για ψυχολογικούς λόγους. Κάπως έτσι οι δημιουργοί εμπνέονται και σκέφτονται διάφορους τρόπους να μας ντύσουν... Τι έχει φέτος ο μπαξές;


Εσπεριδοειδή, μπανάνες, τροπικές φυλλωσιές και χαβανέζικα φύλλα! Η φύση δανείζει τα πιο ζωηρά χρώματα και τα πιο εντυπωσιακά σχήματα σε βραδινές τουαλέτες, ανδρόγυνα κοστούμια και αποκαλυπτικά μίνι φορέματα! Άλλωστε η αξία κάθε τάσης έχει την εποχή της... όπως και τα φρούτα!



Τα ρετρό prints εσπεριδοειδών έδωσαν την πιο fun πινελιά στις φετινές τάσεις κυριαρχώντας στο fashion show της Stella McCartney! Σε κάθε περίπτωση συνδυάζεται με nude πέδιλα και απαιτεί βαθύ μαύρισμα! Τα χαβανέζικα μοτίβα με γεύση πορτοκάλι προσθέτουν φρεσκάδα στην ανοιξιάτικη συλλογή του Dior.



Μαϊμούδες σκαρφαλώνουν στα ταγιέρ της Prada ψάχνωντας για πράσινες ή κίτρινες μπανάνες! Τα φύλλα του φοίνικα αφήνουν μόνο την κοιλιά ακάλυπτη σε μια ολόσωμη φόρμα με άρωμα '70s από τον οίκο House of Holland.



Τα μοσχολέμονα πρωταγωνιστούν στην ανοιξιάτικη συλλογή του Moschino Cheap & Chic προσθέτοντας άρωμα και χρώμα! Τα αξεσουάρ είναι περιττά όταν το print είναι τόσο έντονο! Ο οίκος Just Cavalli προτείνει total look με κάλυψη φυλλωσιάς!


http://www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...