Μήπως χρειάζεστε μια… στάση στο σεξ;

Μήπως πονάτε κατά τη διάρκεια του σεξ; Μήπως επιθυμείτε διακαώς να μείνετε έγκυος; Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, η σωστή στάση θα σας βοηθήσει να το αποκτήσετε.




       1. Εγκυμοσύνη: ναι, ok,  όποια σταση κι αν… κρατήσεις, αν είναι να μείνεις έγκυος θα μείνεις. Από την άλλη πλευρά, οι ειδικοί  λένε ότι η ιεραποστολική στάση (άντρας από πάνω, γυναίκα από κάτω δηλαδή) αυξάνει τις πιθανότητες να μείνετε έγκυος. Μάλιστα, αν τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση σας, ώστε η λεκάνη να έχει μία ελαφριά κλίση προς τα πάνω, τα πράγματα γίνονται ακόμη ευκολότερα.

       2. Αυτοπεποίθηση: πάρτε τον έλεγχο. Βάλτε τον κάτω και νιώστε κυρίαρχος της ερωτικής πράξης. Επιπλέον, η συγκεκριμένη στάση βοηθάει ώστε το σώμα να δείχνει πιο λεπτό και ερωτικό.

       3. Διάρκεια: Αν θέλετε να τον βοηθήσετε να κρατήσει περισσότερο τις δυνάμεις του, τότε και πάλι η ιεραποστολική στάση είναι ό,τι καλύτερο, μιας και του δίνει τη δυνατότητα να ελέγχει την κατάσταση. 

       4. Πόνος: αν η ερωτική πράξη είναι επίπονη για εσάς, εκτός από το να μιλήσετε γι’ αυτό στον γυναικολόγο σας, μπορείτε να την κάνετε πιο ανώδυνη αν είστε εσείς από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τον έλεγχο όλων των κινήσεων και μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την πράξη περισσότερο.


http://www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...