Πριν και μετά!

Το πιο συνηθισμένο λάθος που γίνεται κατά την διάρκεια της σεξουαλικής συνεύρεσης είναι υπερβολική ενέργεια και προσπάθεια που καταναλώνεται προ της επίτευξης του οργασμού , και η ολική απάθεια που τον ακολουθεί. Συνήθως , η συμπεριφορά αυτή αποτελεί αντρικό χαρακτηριστικό λόγω της αντρικής δυνατότητας να ολοκληρώνουν πολύ πιο σύντομα από την γυναίκα σύντροφο τους αφήνοντας την πολλές φορές ανικανοποίητη από το ερωτικό παιχνίδι.

Τι λένε οι άνδρες για να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι...

Δεν χρειάζεται Όσκαρ Α' ανδρικού, ούτε στήσιμο μιας σατανικής πλεκτάνης για να πέσετε θύμα των λόγων ενός άνδρα. Δεν είναι απαραίτητο να σας λέει συνειδητά ψέματα, ούτε να είναι ένα κάθαρμα που επιδιώκει μόνο να σας αποπλανήσει για να ξεστομίσει όλα αυτά τα γελοιωδώς ακραία που συνήθως ακούτε.

Έκπτωση 30% σε 10.000 προϊόντα για λίγες μέρες

Μια εκπληκτική προσφορά σας περιμένει στο getitnow.gr. Με αγορά ενός προϊόντος τεχνολογίας από 0.37€ κερδίζετε έκπτωση 30% σε ότι άλλο αγοράσετε!

Η προσφορά αυτή ισχύει για λίγες μέρες οπότε τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να πάρετε τα πράγματα που θέλατε σε μειωμένες τιμές!

Μπείτε τώρα στο Getitnow.gr και… καλές αγορές!

Εκ των Έσω

Χρόνια τώρα ακούμε ότι αυτό που μετράει πιο πολύ σε έναν άνθρωπο είναι ο εσωτερικός του κόσμος. Τα εσώρουχα πάντα έλεγαν περισσότερα για σένα απ’ ότι εσύ η ίδια ήθελες να αποκαλύψεις, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το κάθε στυλ εσωρούχων έχει ονομαστεί από στοιχεία της προσωπικότητάς μας και ανάλογα με την διάθεσή μας (βλ. αθλητικά, σέξι κ.α.).

Σε φυσικό χρώμα.........

To νέο χρώμα είναι ουδέτερο σε όποια παλέτα κι αν ανήκει. Κι αυτό το οφείλει στην υφή του και στην διαδικασία δημιουργίας του. Αέρινο άγγιγμα και απαλά υφάσματα βάφονται με φυσικό τρόπο και αποκτούν μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Μάθημα μόδας: εσπαντρίγιες

Όλες οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν ένα ζευγάρι, για να το φορούν με το καλοκαιρινό τους φόρεμα, το αγαπημένο τους λευκό τζιν ή με ένα καφτάνι.
Οι εσπαντρίγιες, κατάγονται από την Ισπανία και την Πορτογαλία και το χαρακτηριστικό τους είναι η πλεκτή σόλα από σχοινί.

Natalia Vodianova: Παρουσιάζει τη Νέα Φθινοπωρινή Σειρά Μακιγιάζ της Guerlain

Η όμορφη Natalia Vodianova είναι το πρόσωπο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρίας Guerlain για τη νέα της σειρά make up για το Φθινόπωρο του 2011.

OI NEEΣ «IT» ΔΙΑΙΤΕΣ

Μπορεί η δίαιτα Αtkins να απομυθοποιήθηκε, ωστόσο κάποιες νέες «διάσημες» δίαιτες δίνουν μάχη για να επικρατήσουν. Με τη βοήθεια της γνωστής διαιτολόγου Άννας Παπαγεωργίου μάθαμε ποιες είναι αυτές και ποια αξίζει την προσοχή μας.

Πως να προστατεύσετε το δέρμα σας αυτό το καλοκαίρι..

Επιτέλους μπήκαμε στις ζέστες μετά από τον παράξενο καιρικό φαινόμενο των βροχών του Μαΐου, άλλα είναι δύσκολο να απολαύσουμε την σεζόν άμα το δέρμα σας δεν είναι έτοιμο για ζέστες. Ακμή στο σώμα, εσωτερικό γύρισμα τριχών και κάψιμο από τον ήλιο, στερούν την διασκέδαση της σεζόν.

Μέικ απ πάνω από τα 50

Μία όμορφη πενηντάρα οφείλει να ακολουθήσει συγκεκριμένους κανόνες σχετικά με το μακιγιάζ της. Οι αλλαγές στην υφή και στην αντοχή της επιδερμίδας απαιτούν καινούργιες ιεροτελεστίες ομορφιάς.

Διακοσμητικά μπερδέματα

Πολλές φορές είτε γιατί θεωρούμε ότι δεν θα έχει καλό αποτέλεσμα, είτε γιατί δεν ξέρουμε πώς να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα προσπαθούμε να μην μπερδεύουμε τα στυλ ενός χώρου.

Napapijri φθινόπωρο/ χειμώνας 2011

Το ταξίδι είναι για μία ακόμη φορά το επίκεντρο και η πηγή έμπνευσης, για τη νέα συλλογή της Napapijri. Το ταξίδι εδώ είναι μια προσωπική εμπειρία, ένας τρόπος ζωής, ένα μεταφυσικό ταξίδι στο οποίο τα χρώματα, οι λεπτομέρειες, τα πρότυπα και οι χρήσεις των ενδυμάτων ανακαλούν στη μνήμη τα τοπία που κανείς επισκέφτηκε.

Curvy Icon: Amber Riley

Τα τελευταία δύο χρόνια το πάθος στον χώρο της τηλεόρασης ακούει στο όνομα Glee! Για όσους δεν το έχετε ανακαλύψει ακόμα, πρόκειται για μία μουσική τηλεοπτική σειρά που προβάλεται από το κανάλι Fox και μας παρουσιάζει την καθημερίνοτητα μιας σχολικής χορωδίας μέσα από πολλή μουσική αλλά και κοινωνικά θέματα, ζητήματα σχέσεων και σεξουαλικότητας.

Magically Cool Liquid Powder από τη MAC

Επιτέλους η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Αναζητούσα ένα προϊόν που να φωτίζει το πρόσωπό μου, να δίνει στην επιδερμίδα απαλή και λεία όψη χωρίς να το βαραίνει. Τελικά το βρήκα και λέγεται Magically Cool Liquid Powder από την αγαπημένη μου μάρκα MAC.

Μαγιό για εγκύους

Η ομορφότερη περίοδο της γυναίκας είναι αυτή της εγκυμοσύνης της, όπου περιμένει με χαρά τον ερχομό του μωρού της.
Το σώμα σας δείχνει πραγματικά πολύ όμορφο στη φάση αυτή της ζωής σας.Απολαύστε τη βόλτα σας στην παραλία και προσέχετε τον ήλιο.

Η νέα συλλογή της Lee για το φθινόπωρο/ χειμώνα 2011

Για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2011, συλλογή της Lee εμπνέεται από τα 122 χρόνια denim και εμπειρίας της, στη workwear ένδυση. Η αντρική και γυναικεία συλλογή είναι εμπνευσμένες από το πνεύμα του αμερικάνικου τρόπου ζωής και παρουσιάζουν γραμμές που είναι καθαρές, φρέσκιες και διαχρονικές, όπως τα denim και chambray πουκάμισα, αλλά και κλασικά κομμάτια που προσφέρονται με ανανεωτική, σύγχρονη εκδοχή.

Η Kate Moss Σχεδιάζει Συλλογή Make Up!

Τη δική της σειρά make up σχεδίασε η Kate Moss για την εταιρία Rimmel London.
Το δημοφιλές supermodel που ήταν για περίπου 10 χρόνια το πρόσωπο στις διαφημιστικές καμπάνιες του brand, αυτή τη φορά αποφάσισε να έχει πιο ενεργό ρόλο στη μεταξύ τους συνεργασία, σχεδιάζοντας την δική της συλλογή make up για την εταιρία.


Δείξε μου τα παπούτσια σου ...να σου πω ποια είσαι

Αθλητικά ή γόβες; Flat ή στιλέτο; Ότι κι αν φοράει λέει πολλά για τον χαρακτήρα της.
Μπορεί για σένα τα παπούτσια να είναι κάτι απαραίτητο για σένα, για τις γυναίκες όμως είναι το απόλυτο αξεσουάρ. κι όπως λένε ότι για τους άντρες μπορείς να καταλάβεις πολλά από το πότο που πίνει ή το ρολόι που φοράει, έτσι και για τις γυναίκες όσων αφορά τα παπούτσια τους.

Πως θα φορέσω τα animal prints

Ένα αξεσουάρ ή ένα ρούχο με animal print είναι ένας καλός τρόπος να δείξετε την άγρια πλευρά σας. Αλλά επειδή υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ του να φαινόμαστε κομψές και του να είμαστε κακόγουστες, όταν επιλέγουμε να φορέσουμε animal prints, ιδού μερικά tips που πρέπει να έχουμε πάντοτε στο μυαλό μας.

...Και γέννησε μόλις πριν 3 μήνες!

Να η γυναίκα που θέτει νέες βάσεις σε ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα σχετικά με το πότε επανέρχεται το σώμα μιας εγκύου (πιστεύαμε ότι χρειάζεται κανένα οκτάμηνο) και μας κάνει να ξανασκεφτόμαστε τα ελαφρυντικά που δίνουμε στους εαυτούς μας ως προς το πότε θα ξαναρχίσουμε γυμναστική και δίαιτα.

Cool Cut

Οι δροσερές αποχρώσεις του μπλέ απο το ουδέτερο denim μέχρι και το σιέλ είναι σίγουρα ανάμεσα στα must χρώματα της σεζόν. Αέρινες και μοντέρνες σιλουέτες με ασσύμετρα κοψίματα και τελειώματα συνδυάζονται με τζήν και shiny λεπτομέρειες διατηρόντας την ισορροπία τους με το ουδέτερο λευκό.

Βασικές σχεδιαστικές αρχές θεραπευτικών κήπων.

Μπορεί ένας κήπος να γίνει θεραπευτικός; Και αν ναι με ποιους τρόπους; Που έγκειται η διαφορά μεταξύ ενός θεραπευτικού με ένα «κανονικό» ,καθημερινό κήπο;

Το υπέροχο σε 20 τετραγωνικά

Δύο διαμερίσματα 20 τετραγωνικών μέτρων διακοσμημένα από τον Astrid Sangil. Και στα δύο τα χρώματα είναι ανοιχτά, κάτι απαραίτητο σε μικρά διαμερίσματα.

Οδηγός επιβίωσης για άνεργα κορίτσια!!

Ψάχνεις για δουλειά, αλλά μάταια; Εργάζεσαι, αλλά θα ήθελες να ασχοληθείς με κάτι άλλο; Λείπεις καιρό από τον επαγγελματικό στίβο λόγω οικογένειας; Δες ποιες είναι οι σωστές κινήσεις που πρέπει να κάνεις και προχωρήσεις με αυτοπεποίθηση στην αγορά εργασίας και να ξεφύγεις από την ανεργία.

10 Ατάκες που αλλιώς τις λες και αλλιώς τις ακούει...

Υπάρχουν φορές που μέσα στη σχέση σου, νιώθεις να σε πνίγει το δίκιο. Κι εκεί, πάνω στο θυμό και την απογοήτευση που ο πρίγκιπας άρχισε να μεταμορφώνεται σε βατράχι, σου φεύγουν μερικές ατάκες σκέτη φωτιά και λαύρα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...