Εκ των Έσω

Χρόνια τώρα ακούμε ότι αυτό που μετράει πιο πολύ σε έναν άνθρωπο είναι ο εσωτερικός του κόσμος. Τα εσώρουχα πάντα έλεγαν περισσότερα για σένα απ’ ότι εσύ η ίδια ήθελες να αποκαλύψεις, δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το κάθε στυλ εσωρούχων έχει ονομαστεί από στοιχεία της προσωπικότητάς μας και ανάλογα με την διάθεσή μας (βλ. αθλητικά, σέξι κ.α.).


Έχουμε τονίσει πολλές φορές τη σημασία που πρέπει να δίνουμε στη λεπτομέρεια, σε κάθε φάση της ζωής μας, χωρίς να ξοδεύουμε μια περιουσία για να το κάνουμε αυτό. Έχουμε επίσης ξαναπεί, πόσο σημαντικό είναι για μια νύφη να είναι συνολικά προσεγμένη και να φοράει πράγματα που θα την κάνουν να νιώθει τόσο άνετα όσο και ωραία την μεγάλη μέρα. Με αφορμή τα νυφικά εσώρουχα που θα δείτε παρακάτω, κάντε κάθε μέρα σας special, διαλέγοντας ρούχα και εσώρουχα που θα βγάζουν τον καλύτερο σας εαυτό. Δέστε τις ζώνες σας γιατί το ταξίδι στα νυφικά εσώρουχα θα έχει πολλές αναταράξεις.
Σε ένα οποιοδήποτε κείμενο που οι λέξεις κλειδιά είναι τα εσώρουχα, είναι απαράδεχτο τα Agent Provocateur να μην είναι πρώτα στη λίστα. Βασισμένα στην εντελώς straight forward αγγλική λογική που δεν αφήνει και πολλά στην φαντασία, η έμπνευση του γιου και της νύφης της Vivienne Westwood και του manager των Sex Pistols κάθε άλλο παρά σεμνή θα μπορούσε να είναι.
Με 140€ μπορείς να φορέσεις το παρακάτω σύνολο και να ξεκινήσεις την γαμήλια ζωή με τον πιο παιχνιδιάρικο τρόπο
ermoumag ermoumag fifi suspender agen provocateur Εκ των Έσω
Για μεσογειακά ταμπεραμέντα, το παρακάτω σετ δεν ονομάστηκε τυχαία Penelope. Με 520€
ermoumag ermoumag penelope basque agent provocateur Εκ των Έσω
Απλό, βαμβακερό και ελαφρώς συντηρητικό. Ένα σετ που μπορείς να το φοράς με άνεση και σε λιγότερες σημαντικές μέρες. Για 120€, το λες και επένδυση
ermoumag ermoumag imelda suspender agent provocateur Εκ των Έσω
Την La Perla, δεν είναι η πρώτη φορά που την αναφέρουμε. Σήμερα όμως έχει την τιμητική της, γιατί για νυφικά εσώρουχα είναι σίγουρα η δεύτερη επιλογή μας. Εκτός από φανταστικά εσώρουχα δε, έχει και υπέροχες επιλογές για την πρώτη νύχτα γάμου. Για δες
Με 165€, θα νιώσεις για μια νύχτα Monica Bellucci με το σετ Villa Toscana
ermoumag ermoumag villa toscana la perla Εκ των Έσω
Με 60€ συνδυάζεις άνεση και κομψότητα, σαφέστατα είναι η καλύτερη επιλογή για low budget γάμους
ermoumag ermoumag sensua triangle la perla Εκ των Έσω
Για νυφικό με έμφαση στο μπούστο, το UpDate της La Perla είναι απαραίτητο για πριν, κατά την διάρκεια και για όλη σου την ζωή. Στα 127€
ermoumag ermoumag up date la perla Εκ των Έσω
Τα της πρώτης νύχτας που λέγαμε
Ingenue Baby Doll 385€
ermoumag ermoumag ingenue baby doll la perla Εκ των Έσω
Maison 248€
ermoumag ermoumag maison la perla Εκ των Έσω
Άλλο ένα entry από Ηνωμένο Βασίλειο, η Lascivious είναι μια εταιρία με πολυτελή εσώρουχα που δημιουργήθηκε μόλις το 2004, αλλά απ’ ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Εσώρουχα για διάφορες στιγμές της ζωής σου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χρειαστεί. Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζεις.
Το ξέρω!! Μαγικό!!
ermoumag ermoumag Lascivious Brida Laura1 Εκ των Έσω
Όσο απλό για να μην είναι βαρετό
ermoumag ermoumag Lascivious Brida Belle Εκ των Έσω
Νot your everyday bride, αλλά πρέπει να προτείνουμε κάτι για όλες!
ermoumag ermoumag Lascivious Bridal Lila Εκ των Έσω
Must για οποιαδήποτε στιγμή της ζωής σου, είναι φυσικά και τα WonderBra. Όλοι θυμόμαστε τον πανικό που προκλήθηκε στους δρόμους από τις γιγαντοαφίσες Wonderbra, ε! Το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να πετύχεις και εσύ με τεράστιο συν την άνεση.
Για strapless νυφικά, 44€ στο www.asos.com
ermoumag ermoumag wonderbra ultimate stapless asos Εκ των Έσω
Για νυφικά με περίεργα κοψίματα 35, 90€ στο www.asos.com
ermoumag ermoumag wonderbra multiplunge asos Εκ των Έσω
Άλλη μια είσοδος από το Λονδίνο που, όπως μπορούμε να καταλάβουμε, είναι η πρωτεύουσα των εσωρούχων. Άραγε τι να λέει αυτό για τους Άγγλους?? Τα Myla τα ξέρεις, ακόμα και αν δεν τα ξέρεις. Τι εννοώ; Στην αρχή, δηλαδή το 1999, ξεκίνησαν με κάποια εσώρουχα αλλά κυρίως πουλούσαν διάφορα ερωτικά παιχνίδια, και όχι μην πάει το μυαλό σου σε sex shop. Μιλάμε για λάδια για μασάζ και διάφορες συσκευές επίσης για μασάζ, που άμα έχεις φαντασία, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ερωτική σου ζωή. Φυσικά, εσύ τώρα είσαι νύφη και αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον. Για να μην στα πολυλογώ, το περίφημο pearl thong της Samantha στο Sex and the City ήταν Myla. Θες κι άλλο λόγο για να ψωνίσεις από ‘κει τα νυφικά σου εσώρουχα?
Σε βάζουν κατευθείαν στο πνεύμα δεν μπορείς να πεις. £79 στο www.myla.com
ermoumag ermoumag marion veil myla Εκ των Έσω
£135 για όλο αυτά δεν είναι σίγουρα χαμένα λεφτά
ermoumag ermoumag meredith myla Εκ των Έσω
Για νυφικά που δεν είναι άσπρα ή ιβουάρ, η Myla έχει την λύση με £55
ermoumag ermoumag cherie myla Εκ των Έσω
Για το τέλος αφήσαμε τις πιο οικονομικές επιλογές, στις οποίες και θα καταλήξουμε οι περισσότερες, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να ονειρευόμαστε ότι μια μέρα θα αποκτήσουμε και κάποιο απ’ τα παραπάνω. Στο Asos θα βρεις τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν σε κορμάκια, σετ, αλλά και spanx για να φαίνεσαι ακόμα και αν δεν είσαι σε φόρμα μέσα στο νυφικό, όλα από 20 μέχρι 70€.
Εμείς διαλέξαμε μερικά, μπες να δεις κι άλλα
ermoumag ermoumag asos boudoir asos2 Εκ των Έσωermoumag ermoumag asos boudoir asos Εκ των Έσωermoumag ermoumag flexees control body asos Εκ των Έσω


http://www.ermoumag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...