Τα ζώδια στην παραλία...

Ήλιος, θάλασσα και κέφι για κουτσομπολιό, γέλιο αλλά και ατελείωτο παιχνίδι στην αμμουδιά! Μύρισε καλοκαίρι και όλοι έχουμε «ξεχυθεί» στις παραλίες, για να περάσουμε ανέμελες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Καλοκαιρινά αξεσουάρ…για τα μαλλιά!

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και καυτό όπως το περιμέναμε, το μόνο που μένει είναι να πάρουμε την πολυπόθητη άδειά μας για να ξεχυθούμε στις καταγάλανες παραλίες της Ελλάδας.

Η ιστορία του μπικίνι

Το μπικίνι πήρε το όνομά του επειδή το ντεμπούτο του συνέπεσε με τις πυρηνικές δοκιμές στα νησιά Bikini. Oι εμπνευστές του, πολύ πιθανό να μην μπορούσαν τότε να φανταστούν τι θα ακολουθούσε.

Τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας!

Τα χοντρά φρύδια είναι τάση! Είναι όμως, τα χοντρά φρύδια αυτό που "πρέπει" για όλα τα σχήματα προσώπου ή μήπως αν ακολουθήσεις την τάση στα τυφλά το αποτέλεσμα θα σε αδικήσει; Όπως και στο styling έτσι και στα ρούχα, πρέπει να προσαρμόζουμε καθετί στα δικά μας μέτρα και σταθμά.

Δυσκοιλιότητα: Αντιμετωπίστε την αποτελεσματικά

Για τους περισσότερους το -καθιερωμένο πλέον- ελληνικό πρωινό «καφές και τσιγάρο» είναι αρκετό. Άμεσο και αποτελεσματικό. Δεν είναι λίγοι, όμως, και όσοι χρειάζονται ιδιαίτερη προεργασία, συγκεκριμένες τροφές ή φαρμακευτικά σκευάσματα, για να… ξαλαφρώσουν!

Gucci: Λανσάρει Tote Τσάντες σε Καλοκαιρινό Mood!

4 νέες tote τσάντες λάνσαρε ο οίκος Gucci σε πολύ καλοκαιρινό mood!

Στα χρώματα του πορτοκαλί, τιρκουάζ, λιλά και κόκκινού οι τσάντες αυτές εμπνέονται η κάθε μία από μια πόλη!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...