Σεξ για τα πανηγύρια

Μερικές φορές, τα πανηγύρια είναι τρομερά σέξι...

Ήμουν λοιπόν στην Ικαρία πριν από μερικά χρόνια. Είχα πάει για χιλιοστή φορά, αφού από εκεί είναι ο κολλητός μου, ο οποίος έχει ένα φοβερό σπίτι στο βουνό. Κάποια στιγμή μια ξαδέρφη του έφερε στην παρέα και μια φίλη της από Αθήνα. Τυπική χειραψία και ούτε κουβέντα με την κοπέλα.

H ζήλια στον έρωτα

Η ερωτική ζήλια είναι ένα συναίσθημα, που συνδέεται άρρηκτα με την ανησυχία και το θυμό. Όταν κάποιος ζηλεύει, έχει το φόβο ότι ο σύντροφός του θα τον εγκαταλείψει και αισθάνεται μια μόνιμη απειλή. Αυτή η απειλή ενεργοποιεί τη ζήλια σαν μια στρατηγική αντιμετώπισης που δίνει την ψευδαίσθηση πως με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγει κανείς δυσάρεστες εκπλήξεις.



Sex Α &Ω : Όλα όσα θέλετε να μάθετε

Όσο η επιστήμη προχωρά και οι κοινωνίες προοδεύουν, ερωτήσεις ταμπού δεν υπάρχουν ή δεν πρέπει να υπάρχουν. Σίγουρα όχι όταν πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες πτυχές της ζωής μας. Αυτή που μας χαρίζει απόλαυση, συγκινήσεις, χαλάρωση, που μας φέρνει πιο κοντά με τον/την σύντροφό μας, που κάνει καλό στην υγεία και μας χαρίζει χρόνια. Αυτήν που, αν μη τι άλλο, δημιουργεί την ίδια τη ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Για Πρώτη Φορά Ζητάει τη Στήριξή σου

Πολλά παιδιά έχουν ανάγκη από ένα ζεστό σπιτικό, μια αγκαλιά, ένα “χαμόγελο”.

Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του "Χαμόγελου του Παιδιού", να δώσει το “χαμόγελο” σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.

Απόψε φίλα με!

Σου έχει τραβήξει την προσοχή η κούκλα top model ρωσικής καταγωγής Νatalia Vodianova. Οκ! Το δέχομαι. Είναι το πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια του νέου κραγιόν Rouge Automatique του οίκου Guerlain.

Seventeen: Μακιγιάζ με την Μαριέττα Χρουσαλά

Ήδη κυκλοφορεί στα καταστήματα καλλυντικών το έντυπο με τα τις νέες προτάσεις μακιγιάζ της Seventeen για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι με μούσα για άλλη μια φορά την Μαριέττα Χρουσαλά.

Ταϊλανδέζικο, σουηδικό ή σιάτσου; Ποιο μασάζ μας ταιριάζει καλύτερα;

Ξαπλώνουμε, κλείνουμε τα μάτια και αφηνόμαστε στο ευεργετικό άγγιγμα του ειδικού. Μια πίεση και οι μύες χαλαρώνουν, η ένταση φεύγει. Το μασάζ έχει τις ρίζες του βαθιά στο χρόνο. 

Mango 2011: 20 Φορέματα Κάτω από 120€!

Η Άνοιξη σε καλεί να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου και εσύ ψάχνεις το ιδανικό ανοιξιάτικο φόρεμα!

Επειδή η μόδα δεν είναι πάντα ακριβή, στα καταστήματα Mango θα βρεις υπέροχα φορέματα σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και κυρίως οικονομικά!

10 τελείως διαφορετικά στυλ μακιγιάζ

Πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να επαναλαμβάνει ξανά και ξανά το ίδιο μακιγιάζ? Και δεν εννοώ τα ίδια χρώματα, (γιατί οκ, έχουμε και τις προτιμήσεις μας σε κάποια χρώματα) αλλά κυρίως τον τρόπο που βαφόμαστε. 

Top 10 νυφικά 2011

Η διαδικασία επιλογής του νυφικού για την ξεχωριστή αυτή στιγμή του γάμου αποτελεί σίγουρα μια συναρπαστική εμπειρία και οι σχεδιαστές χρόνο με το χρόνο πειραματίζονται όλο και περισσότερο με τα χρώματα και τα σχέδια για να δημιουργήσουν τη μαγευτική τάση του κάθε έτους.
Μέσα στα άπειρα σχέδια και τους πολλούς σχεδιαστές που υπάρχουν σας παρουσιάζουμε παρακάτω ένα πολύ ωραίο βίντεο, καθώς και τα νυφικά που ψηφίστηκαν ως το top 10 νυφικών φορεμάτων του 2011.

Sexy πέδιλα!

Το φετίχ των γυναικών δεν είναι άλλο από τα πανύψηλα πέδιλα! Ειδικά τώρα που ανοίγει ο καιρός δεν θα τα βγάζουμε από πάνω μας. Γι' αυτό συγκεκτρώσαμε τα 9 πιο hot και sexy πέδιλα της τρέχουσας σεζόν...

Τσάι για αδυνάτισμα; Γνωρίστε τα άνθη του

Ξεχάστε τις τελευταίες δίαιτες και τάσεις στην άσκηση. Το μυστικό για την καύση λίπους είναι η ήρεμη απόλαυση ενός ωραίου φλιτζανιού τσάι.

Attrattivo Άνοιξη – Καλοκαίρι 2011

Η νέα συλλογή της Attrattivo για την Άνοιξη –Καλοκαίρι του 2011, έρχεται να σου χαρίσει όμορφες, άνετες και νεανικές casual εμφανίσεις.

Εμπριμέ φορέματα, ανάλαφρα σαλβάρια, εφαρμοστά τζιν και καθημερινά μπλουζάκια.

Θα δεις επίσης μακριές φούστες, βερμούδες και σορτς, σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ρούχα ιδανικά για να σου προσφέρουν τις πιο άνετες καθημερινές σου εμφανίσεις για αυτό το καλοκαίρι.

6 συμβουλές διακόσμησης για το σαλόνι σας

Γιατί αξίζει να ασχοληθώ με τη διακόσμηση του σαλονιού μου;

Το σαλόνι  είναι συνήθως το πρώτο δωμάτιο που βλέπετε μπαίνοντας στο σπίτι σας, είναι επίσης ένα δωμάτιο που πρέπει να σχεδιάσετε σωστά αφού στις περισσότερες περιπτώσεις «φιλοξενεί» περισσότερες από μια λειτουργίες όπως  για παράδειγμα χώρος για παιχνίδι, γραφείο και τραπεζαρία. 

JANE FΟNDA: Έκλεψε την παράσταση!

Μ
πορεί να έχει μπει εδώ και τρία χρόνια στην έβδομη δεκαετία της ζωής της, αλλά κατάφερε να κλέψει χθες την παράσταση στην επίδειξη μόδας που διοργάνωσε για φιλανθρωπικό σκοπό η Naomi Campbell στις Κάννες.

Ελπίδες για την καταπολέμηση της γυναικείας υπογονιμότητας

Ανακαλύφθηκαν οι πρωτεΐνες που ενοχοποιούνται για την παραγωγή μη φυσιολογικών ωαρίων.
Πολύ κοντά στο να δώσουν απάντηση στο ερώτημα, γιατί καθώς οι γυναίκες μεγαλώνουν αυξάνονται οι πιθανότητες μη φυσιολογικών ωαρίων, βρίσκονται Βρετανοί επιστήμονες.

Πολύτιμες Κάννες!!!

Διαμάντια, σμαράγδια, χρυσός και πλατίνα παρελαύνουν στην Κρουαζέτ.
Τα ωραιότερα κοσμήματα του 64ου Φεστιβάλ των Καννών για τις πιο εντυπωσιακές star που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί έξω από το Palais des Festivals

Ombre hair : η νέα τάση μαλλιών!

Η τάση αυτή λέγεται ombre hair, δηλαδή μαλλιά με "σκιά". Ή με άλλα λόγια, μαλλιά με 5 δάχτυλα ρίζα!
Κι όμως αυτή είναι μια απο τις τάσεις στο hollywood, και μάλιστα αγαπημένη για ουκ ολίγες σταρς, οπότε αν νομίζετε οτι παραπάνω η Drew αμέλησε να βάψει την ρίζα της κάνετε λάθος.
Μετα το επιμελώς ατημέλητο μαλλί φαίνεται πως νέα μόδα είναι.... το επιμελώς άβαφτο μαλλί!

Συγκατοίκηση, μήπως να το ξανασκεφτείς;

Η συγκατοίκηση με το φίλο σου μπορεί να φαντάζει η ιδανική κατάληξη της σχέσης σας. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις το μεγάλο βήμα προκειμένου η προσπάθεια αυτή να πετύχει:

Salma Hayek: Αδυνάτισμα για γερά νεύρα

Η Salma Hayek εμφανίστηκε στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ των Καννών και έκλεψε την παράσταση. Η σιλουέτα της εντυπωσιακή και η εμφάνισή της ολόφρεσκη. Τι κάνει όμως για να πατήσει με αυτοπεποίθηση το κόκκινο χαλί;
"Εδώ και 15 χρόνια ακολουθώ αποτοξίνωση με βάση τους χυμούς φρούτων" αναφέρει η 43χρονη Salma. 

Color Splash! Δες πώς να συνδυάσεις τα πιο ζωηρά χρώματα της σεζόν και να διαφέρεις!

Όλοι οι ξένοι σχεδιαστές φέτος από την Frida Giannini μέχρι τον Raf Simons έδωσαν έμφαση στην πιο ζωηρή τάση της σεζόν, τα block colors.Η ανάμειξη του μωβ, του σμαραγδί, του μπλε ελεκτρίκ, του κίτρινου, του φούξια με το λευκό και με το μαύρο ως χρώμα που διατηρείς τις ισορροπίες, μας άφησε άφωνες.

Topshop Urban Traveller – First Look στη Νέα Συλλογή!

Ελεύθερο πνεύμα και γιορτινή διάθεση!

Η νέα συλλογή της Τopshop διαθέτει και τα δύο παραπάνω στοιχεία!

Σχέδια και εντυπωσιακά prints σε έντονο contrast, αλλά και ανάλαφρα υφάσματα που σε συνδυασμό με τα μεταλλικά αξεσουάρ δημιουργούν το επόμενο fashion statement!

Δες παρακάτω το Lookbook της νέας συλλογής που μόλις έφτασε στην Topshop.

Το μακιγιάζ της Radiant Professional

Τρεις φορές τον χρόνο η Radiant Professional κυκλοφορεί στα σημεία πώλησης ένα έντυπο με το μακιγιάζ που προτείνει για την κάθε σαιζόν, Άνοιξη-Καλοκαίρι, Φθινόπωρο-Χειμώνας και Χριστούγεννα.


117 Καλλιτέχνες Βάζουν Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους

Ίσως η μεγαλύτερη προσφορά που έγινε ποτέ, από πλευράς καλλιτεχνών!

117 καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» δωρίζοντας έργα τους για καλό σκοπό.

Οι κρέμες που θα σε κάνουν να δείχνεις κοριτσάκι

Μεγάλα θαύματα σε μικρά μπουκαλάκια: οι κρέμες που περιέχουν συστατικά από τη φύση αποτελούν την καλύτερη αφορμή –και τον πιο εύκολο τρόπο– για να ξεγελάσεις το χρόνο.

Απλές συμβουλές μακιγιάζ

Είναι γεγονός πως το πρόσωπο μιας γυναίκας αναδεικνύεται με το κατάλληλο μακιγιάζ. Και λέω με το κατάλληλο γιατί πολλές γυναίκες κάνουν λάθη όσον αφορα το πως πρέπει να καλύψουν τις ατέλειες του προσώπου τους και να δώσουν έμφαση στα ωραία τους χαρακτηριστικά.

Νυφικά παπούτσια

Ονειρεμένα νυφικά παπούτσια, πολλά και ποικίλα σχέδια και χρώματα καλύπτουν τα γούστα όλων των κυριών που ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.


Τα πάντα για τις βαφές μαλλιών

Όλες κατά καιρούς έχουµε βάψει ή έχουµε σκεφτεί να βάψουµε τα µαλλιά µας αναζητώντας µια ανανέωση στην εµφάνιση και την ψυχολογία µας. Και όλες έχουµε διάφορες απορίες σχετικά µε τα χρώµατα και τις τεχνικές αλλά και το πόσο επηρεάζουν τα µαλλιά µας, το τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουµε.

Για ένα τέλειο μακιγιάζ

Όπως ο ζωγράφος, όταν αρχίζει ένα νέο έργο, ξεκινά σε άσπρο καμβά, έτσι και εσείς, όταν ξεκινάτε το μακιγιάζ σας, πρέπει να έχετε ένα καθαρό πρόσωπο. 

MiriamQuevedo A-Helix Cream για ανάπλαση του δέρματος

Η A-Helix είναι μια κρέμα αναδόμησης και λάμψης για όλους του τύπους δέρματος με SPF 12, που περιέχει εκχύλισμα βλέννας σαλιγκαριών της Χιλής.
Η φυσική διαδικασία των χερσαίων σαλιγκαριών, είναι να παράγουν εκκρίσεις (βλέννα), ώστε να διευκολύνεται η μετακίνησή τους.

Μανικιούρ διαρκείας

Το μανικιούρ αλλά και το πεντικιούρ το καλοκαίρι είναι κάτι που κάνουμε πιο συχνά από ό,τι τις υπόλοιπες περιόδους του χρόνου. Επειδή, όμως, τα οικονομικά σας δεν είναι και τα καλύτερα, δείτε πώς μπορείτε να κάνετε το μανικιούρ σας να διαρκεί.

Οι γυναίκες με ισχύ, «άπιστες όπως οι άντρες»

Οι γυναίκες σε θέσεις εξουσίας έχουν τις ίδιες πιθανότητες με τους άντρες συναδέλφους τους να είναι άπιστες, επειδή η οξυμένη αυτοπεποίθηση αποτελεί ισχυρότερο παράγοντα απιστίας απ’ ό,τι το φύλο, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Τι µας συµβαίνει κάθε µέρα του κύκλου

Κάποιες µέρες λάµπετε και είστε γεµάτες ενέργεια. Άλλες πάλι έχετε νεύρα, νιώθετε κουρασµένη και καταφεύγετε στις… σοκολάτες. Υποψιάζεστε ότι για όλα ευθύνονται οι ορµόνες σας. Μήπως έχετε δίκιο;
Kάθε µήνα ένα «κοκτέιλ» από ορµόνες, µε κυρίαρχες τα οιστρογόνα και την προγεστερόνη, επηρεάζει τη ζωή της γυναίκας µε πολλούς τρόπους.

Πως η καθημερινή μας διατροφή επηρεάζει το stress

Αισθάνεστε ότι βιώνετε στρες στην καθημερινότητά σας και ότι σπάνια έχετε την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας? Υπάρχουν πάντα υποχρεώσεις και ασχολίες που δεν σας αφήνουν να κάνετε πράγματα για εσάς? Νομίζετε μάλλον ότι δεν έχετε χρόνο για ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο ή για να γυμνάζεστε? Αισθάνεστε κόπωση και έλλειψη ενέργειας, ενώ παράλληλα το βάρος σας αυξάνεται σταθερά ή είναι σταθερά αυξημένο?

Από πότε τα κορίτσια φοράνε ροζ;

Αν δούμε μια μέλλουσα μαμά να ψωνίζει ροζ φορμάκια, θα σκεφτούμε αμέσως ότι περιμένει κοριτσάκι. Κι αν θέλουμε να πάρουμε δώρο σε ένα αγοράκι, τότε θα προτιμήσουμε κάτι μπλε. Από πότε όμως, τα κοριτσάκια φοράνε ροζ και τα αγοράκια μπλε;

DOVE SET: Έπιπλα εξωτερικών χώρων

Ένα ιδιαίτερο, εντυπωσιακό σετ από Synthetic Rattan Wicker, χρώματος Irish Coffee. Αποτελείται από δύο πολυθρόνες, καναπέ και τραπεζάκι Royal διαστάσεων 50Χ80/45cm. Κατάλληλο για κήπους, μπαλκόνια, βεράντες ή οποιοδήποτε άλλο σημείο του σπιτιού σας θέλετε  να ανανεώσετε και να το κάνετε να φαντάζει απλά… υπέροχο.

ΠΕΔΙΛΟ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

Το πιο ακριβό πέδιλο στον κόσμο το έβαλε η Άνια Ρούμπικ, είναι Chopard και γίνεται και βραχιόλι.
Σχεδόν όλα τα κομμάτια της Red Carpet Collection της Chopard πουλιούνται κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ των  Καννών, στο οποίο η εταιρεία κοσμημάτων είναι η επίσημη χορηγός..

SOLARIUM ή ΣΠΡΕΥ Μαυρίσματος?

Το καλοκαίρι πλησιάζει και αγχωνόμαστε για το πώς θα βγούμε στις παραλίες με το χλωμό χειμωνιάτικο χρώμα που έχει το δέρμα μας. Το δίλλημα είναι ποιά μέθοδο θα ακολουθήσουμε ώστε να αποκτήσουμε από τώρα το sexy χρώμα του μαυρίσματος, το μπρούτζινο!.


Ευτυχία : Χίμαιρα ή πραγματικότητα ;

Το ζήτημα της ευτυχίας ποτέ δεν απασχόλησε τους ερευνητές τόσο όσο τις 3-4 τελευταίες δεκαετίες. Η λεγόμενη Θετική Ψυχολογία (Positive Psychology), ένα επιστημονικό κίνημα στην Αμερική, έκανε την αρχή διερευνώντας μέσα από εκατοντάδες έρευνες αν υπάρχουν άνθρωποι που δηλώνουν ευτυχισμένοι, ποιοι είναι αυτοί, τι τους χαρακτηρίζει και τι τους προκαλεί το αίσθημα της ευτυχίας.

Μόδα – μαλλιά για το καλοκαίρι 2011

Τα μαλλιά αποτελούν ένα από τα αναπόσπαστα κομμάτια που συμπληρώνουν την εμφάνιση μιας γυναίκας. Η κάθε γυναίκα ξέρει πιο χρώμα, σχήμα και χτένισμα της ταιριάζει περισσότερο και με βάση αυτό μπορεί να προσαρμόσει την μόδα στα δικά της πρότυπα.

4 ιδέες που θα «μεταμορφώσουν» τον παλιό σας καθρέφτη

1. Αν ο καθρέφτη σας έχει πλαίσιο δοκιμάστε να το ζωγραφίσετε. Αν θέλετε να ταιριάζει με το χρώμα των επίπλων σας βάψτε το με βούρτσα ή ρολό. Αν θέλετε ένα πιο «λαμπερό» αποτέλεσμα,  ψεκάστε το με ένα μεταλλικό χρώμα.

Κάνε το σπίτι σου χαρούμενο με 3 κινήσεις

Η διαμόρφωση του σπιτιού και η φροντίδα του, έτσι ώστε να σου προκαλεί θετικά συναισθήματα, επηρεάζει την ψυχική σου διάθεση πολύ περισσότερο απ' όσο νομίζεις.


Γι' αυτό ακολούθησε τις συμβουλές της Μαρίας Καραλή, interior designer και:

Κανόνες διατροφικής συμπεριφοράς

Η ποικιλία στο καθημερινό μας διαιτολόγιο και ο κατάλληλος συνδυασμός των τροφών συμβάλλουν σημαντικά στον εφοδιασμό του οργανισμού μας με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες.

Τα πέντε κλικ που οδηγούν στον κεραυνοβόλο έρωτα!

Τι μας κάνει «κλικ» και συμπαθούμε αμέσως κάποιους ανθρώπους και όχι κάποιους άλλους;
Γιατί νιώθουμε πολύ κοντά με ορισμένους, αν και τους γνωρίζουμε ελάχιστα, και πώς είναι δυνατό να ερωτευθούμε κάποιον άγνωστο με την πρώτη ματιά;


Hot applications! Καυτά παιχνίδια... για πολύ ερωτευμένους!

Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις! Όταν ο μικρός φτερωτός διαολάκος σου τρυπήσει το δέρμα, τότε μπορείς να κάνεις τα πάντα για να περάσεις χρόνο με τον αγαπημένο σου. Ακόμα και πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα γέλαγες...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...