Τσάι για αδυνάτισμα; Γνωρίστε τα άνθη του

Ξεχάστε τις τελευταίες δίαιτες και τάσεις στην άσκηση. Το μυστικό για την καύση λίπους είναι η ήρεμη απόλαυση ενός ωραίου φλιτζανιού τσάι.


Τσάι για αδυνάτισμα;

Έχουμε και νεότερες έρευνες για να το υποστηρίξουμε! Το τσάι περιέχει υψηλά επίπεδα στοιχείων που βοηθούν στην απορρόφηση λίπους, σύμφωνα με Ιάπωνες επιστήμονες (journal of Nutrition). Ονομάζονται θεαφλαβίνες και θεαρουμπιγίνες και, σύμφωνα με πειράματα που πραγματοποίησαν σε ποντίκια, ανακάλυψαν ότι ενώ τα ταϊζανε με τροφές πλούσιες σε λιπαρά, σταμάτησαν να παίρνουν βάρος.
ermoumag ermoumag falling water Τσάι για αδυνάτισμα; Γνωρίστε τα άνθη του

Και εμείς βρήκαμε μια πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα πρόταση:

Ανθισμένο τσάι

Teaposy είναι μπαλίτσες κορυφαίας ποιότητας σπάνιου λευκού silver needle ή μαύρου τσαγιού, κεντημένες στο χέρι, που κρύβουν μέσα τους διάφορα άνθη. Μόλις τη μπαλίτσα αυτή τη λούσετε με ζεστό νερό, ανθίζει μπροστά στα μάτια σας σε αργό ρυθμό ένα λουλούδι που σίγουρα θα σας καταπλήξει.
ermoumag ermoumag teaposyBoxes Τσάι για αδυνάτισμα; Γνωρίστε τα άνθη του

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από πληθώρα γεύσεων, αρωμάτων και φυσικά λουλουδιών το blooming tea που σας ταιριάζει περισσότερο. Θα τα βρείτε σε συσκευασία των 6 τεμαχίων, σε συσκευασία mix με 6 διαφορετικές γεύσεις καθώς και σε διάφορες συσκευασίες σετ δώρου.
ermoumag ermoumag gardengiftbox Τσάι για αδυνάτισμα; Γνωρίστε τα άνθη του
Θα τα βρείτε στο www.Mathos-Exclusive.com και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.


http://www.ermoumag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...