4 ιδέες που θα «μεταμορφώσουν» τον παλιό σας καθρέφτη

1. Αν ο καθρέφτη σας έχει πλαίσιο δοκιμάστε να το ζωγραφίσετε. Αν θέλετε να ταιριάζει με το χρώμα των επίπλων σας βάψτε το με βούρτσα ή ρολό. Αν θέλετε ένα πιο «λαμπερό» αποτέλεσμα,  ψεκάστε το με ένα μεταλλικό χρώμα.



2. Εξετάστε τη δυνατότητα  κολλάζ πάνω στον σκελετό του καθρέφτη σας.  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες, αποκόμματα περιοδικών ή ακόμα και να κάνετε ένα τρισδιάστατο κολάζ από μικρά παιχνίδια, θαλάσσια όστρακα, κουμπιά, μάρμαρα, πλακάκια από γυαλί, ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο  σας ενδιαφέρει. Έτσι ορίζετε εσείς την μορφή «τέχνης» που θα  χρησιμεύσει  ως πλαίσιο για τον καθρέφτη σας.
3.  Ίσως μπορείτε να διακοσμήσετε ακόμη και το ίδιο το κάτοπτρο χρησιμοποιώντας σπρέι βαφής σε χρώματα και σχήματα της επιλογής σας, δίνοντας μια ακόμη πιο καλλιτεχνική «ματιά» στον καθρέφτη σας.
4. Μια εναλλακτική πρόταση «υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνας διακόσμησης» που σας δίνει την ευκαιρία να  κάνετε χρήση όλων αυτών των δωρεάν Internet CD λογισμικού που λαμβάνετε. Κολλήστε  ψηφιακούς δίσκους κατά μήκος των ορίων του καθρέφτη αλλά σιγουρευτείτε ότι η κενή πλευρά είναι προς τα πάνω. Ιδέα που θα αρέσει ιδιαιτέρως στους «κυβερνοφίλους»  σας.


http://www.epiplo.net
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...