MiriamQuevedo A-Helix Cream για ανάπλαση του δέρματος

Η A-Helix είναι μια κρέμα αναδόμησης και λάμψης για όλους του τύπους δέρματος με SPF 12, που περιέχει εκχύλισμα βλέννας σαλιγκαριών της Χιλής.
Η φυσική διαδικασία των χερσαίων σαλιγκαριών, είναι να παράγουν εκκρίσεις (βλέννα), ώστε να διευκολύνεται η μετακίνησή τους.


Μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι ιδιότητες των εκκρίσεων του Χιλιανού σαλιγκαριού Helix Aspersa Mueller ήταν άγνωστες. Το συστατικό αυτό είναι πάρα πολύ χρήσιμο στη κοσμετολογία, αλλά και ως θεραπευτικό στον ιατρικό τομέα.
Η κρέμα A-Helix εκτός εκχυλίσματα από την έκκριση του Χιλιανού σαλιγκαριού στη φυσική του σύνθεση, περιέχει επιπλέον και:
  • Aloe Vera και Αλλαντοϊνη, η οποία ενυδατώνει και απαλύνει την επιδερμίδα
  • Κολλαγόνο και Ελαστίνη, τα οποία παρέχουν στο δέρμα σφρίγος και ελαστικότητα
  • Γλυκολικό οξύ, το οποίο λειαίνει και ανανεώνει την υφή του δέρματος
  • Πεπτίδια, που δρουν ως φυσικά αντιβιοτικά και προστατεύουν από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, καθώς και από βακτήρια που βρίσκονται συνήθως σε ανθρώπινες λοιμώξεις του δέρματος.
  • Βιταμίνες και πρωτεϊνες, οι οποίες έχουν αντιοξειδωτική δράση.
  • Προστατευτικά, ενυδατικά και μαλακτικά έλαια, σε υψηλή ποσόστωση που ενυδατώνουν σε βάθος την επιδερμίδα και παρέχουν 24ωρη προστασία.
Έτσι λοιπόν, η A-Helix, όντως εμπλουτισμένη με αλόη και μια πληθώρα βιταμινών για την καταπολέμηση της ξηρότητας του δέρματος και της γήρανσης, καταφέρνει να επουλώνει τυχόν σημάδια, να αναδομεί και ταυτόχρονα να ενυδατώνει, προλαμβάνοντας την εμφάνιση νέων ρυτίδων. Ταυτόχρονα, επαναφέρει την φωτεινότητα και τη βελούδινη υφή στο δέρμα, απομακρύνει τα σημάδια ακμής. Μάλιστα, αποτελεί την καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση ουλών και εγκαυμάτων.
Αποτελέσματα κλινικής μελέτης, μετά από καθημερινή χρήση της A-Helix cream για 28 ημέρες.
Αντιρυτιδική Δράση:
44% μείωση της συνολικής επιφάνειας των ρυτίδων
14% μείωση του βάθους των ρυτίδων
33% μείωση του αριθμού των ρυτίδων
40% μείωση του μήκους των ρυτίδων
Αποχρωματισμός:
21% μείωση του δείκτη της μελαμίνης σε υπερμελαχρωμένο δέρμα (καφέ κηλίδες και πανάδες)
Ενυδάτωση:
26% αύξηση έπειτα από 4 ώρες από τη εφαρμογή του προϊόντος

Χρήση:
Απλώστε μια ποσότητα της κρέμας σε πρόσωπο, λαιμό και στήθος, κάνοντας απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί εντελώς. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακριβώς επειδή είναι εμπλουτισμένη με αλόη σε gel μορφή, αποτελεί ιδανική βάση για το make up. Τη νύχτα προσφέρει στην επιδερμίδα μέγιστη θρέψη και αναδόμηση.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...