Για ένα τέλειο μακιγιάζ

Όπως ο ζωγράφος, όταν αρχίζει ένα νέο έργο, ξεκινά σε άσπρο καμβά, έτσι και εσείς, όταν ξεκινάτε το μακιγιάζ σας, πρέπει να έχετε ένα καθαρό πρόσωπο. 

Επιλέξτε μια απόχρωση βάσης που θα είναι πολύ κοντά στο φυσικό χρώμα του προσώπου σας. Απλώστε το υγρό make up σε ολόκληρο το πρόσωπο, εάν θέλετε, για να εξασφαλίσετε καλύτερη κάλυψη και μεγαλύτερη διάρκεια στο βάψιμο που θα κάνετε (π.χ. βάζοντας και στα μάτια, για να σας κρατήσει ακόμη περισσότερο η σκιά).

Μόλις περάσετε τη βάση του make up, μπορείτε να εφαρμόσετε σε ολόκληρο το πρόσωπο την πούδρα, για να δημιουργήσετε ένα ματ look. Να θυμάστε πως η βάση του make up μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την όψη του προσώπου σας, ειδικά εάν έχετε προβληματική επιδερμίδα, επιδερμίδα με μεγάλους πόρους ή σημάδια.

Απλώστε το make up και την πούδρα προσεκτικά στην περιοχή της κάτω γνάθου και προς τον λαιμό, ώστε να μην υπάρχει καμία ευδιάκριτη γραμμή που θα ξεχωρίζει το σχολαστικά βαμμένο σας πρόσωπο από τον λαιμό. Μη βάφεστε στο μπάνιο, εκτός κι αν το φως εκεί είναι εντελώς φυσικό. Προτιμήστε να βάφεστε στο χολ ή στο υπνοδωμάτιό σας, όπου θα έχετε πραγματική εικόνα του εαυτού σας σε αληθινό φως.


http://www.zougla.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...