Χαμόγελο του Παιδιού: Για Πρώτη Φορά Ζητάει τη Στήριξή σου

Πολλά παιδιά έχουν ανάγκη από ένα ζεστό σπιτικό, μια αγκαλιά, ένα “χαμόγελο”.

Αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος του "Χαμόγελου του Παιδιού", να δώσει το “χαμόγελο” σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.


Ο Σύλλογος «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι Σύλλογος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει σ' αυτό και στα λόγια. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.



Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους, όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.

Το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης, προέρχεται από χορηγίες ιδιωτών και από υλικό που προσφέρουν διάφορες επιχειρήσεις.

Τώρα, για πρώτη φορά, τo "Χαμόγελο του Παιδιού" “ζητάει” την στήριξη σου.

Σου ζητάει σε μια εποχή οικονομικά δύσκολη να προσφέρεις από το υστέρημά σου για να συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς να περικόψει τις απαραίτητες δραστηριότητές του.

Βοήθησε να μην στερηθεί κανένα παιδί το χαμόγελό του, προσφέροντας το ευρώ που δεν σου περισσεύει. Χωρίς το “Χαμόγελο του Παιδιού” τα 275 παιδιά – θύματα κακοποίησης – που φιλοξενεί, θα βρεθούν χωρίς σπίτι.

Με μόνο ενάμιση μήνα ακόμα “ζωής”, σήμερα σε έχει πραγματικά ανάγκη. Βοήθησε να κρατηθεί το χαμόγελο ζωντανό.

Τηλεφώνησε ή στείλε το μήνυμα σου Τώρα.




http://www.ladieswall.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...