Απόψε φίλα με!

Σου έχει τραβήξει την προσοχή η κούκλα top model ρωσικής καταγωγής Νatalia Vodianova. Οκ! Το δέχομαι. Είναι το πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια του νέου κραγιόν Rouge Automatique του οίκου Guerlain.


To νέο κραγιόν Rouge Automatique του οίκου Guerlain μ’ έχει απασχολήσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Έχει μια αλλιώτικη συσκευασία, ένα ιδιαίτερο άνοιγμα, μια επαναστατική στάση. Είναι εντυπωσιακό σου λέω! Κοίτα να δεις πρέπει να το πιάσεις στα χέρια σου για να με καταλάβεις απόλυτα. Ανοίγει πιέζοντας και σύροντας το μικρό τετράγωνο με το λογότυπο στην εξωτερική επιφάνεια. Και δεν είναι αυτό που το κάνει ενδιαφέρον. Είναι ότι ανοίγει πιο εύκολα με το ένα χέρι. Δεν χρειάζεσαι καν το δεύτερο!
Νέα άφιξη! Νέος έρωτας! Μπήκε άνοιξη τι να κάνω κι εγώ;
ermoumag ermoumag rouge automatique hearts1 Απόψε φίλα με
Το Rouge Automatique έχει επίσης τη δική του αγαπημένη ιστορία δημιουργίας. «Η έμπνευσή του ήρθε από ένα κραγιόν που σχεδιάστηκε το 1936» μαθαίνω να λέει ο Olivier Echaudemaison, Creative Director του οίκου Guerlain.
Rouge A Levres Automatique. Η έμπνευση!!!
ermoumag ermoumag rouge a levres automatique1 Απόψε φίλα με
Με λίγες προσαρμογές αποκλειστικά για σένα σύγχρονη φίλη μου, γίνεται must για κάθε τσάντα.
Διάλεξε μια από τις 25 λαμπερές αποχρώσεις.
ermoumag ermoumag rouge automatique 25 shades Απόψε φίλα με«Λατρεύω το παιχνίδι που κάνει. Το βρίσκω τόσο σαγηνευτικό να βάζει μια γυναίκα κραγιόν σε δημόσιο χώρο», λέει με πονηρό ύφος ο Olivier.
Κανένας φίλος άντρας διαβάζει, να μας πει αν συμφωνεί μαζί του; Ε;
Μην το βάζουμε και τσάμπα!
Χιλάριους το σκίτσο που έγινε με το κραγιόν Rouge Automatique.
ermoumag ermoumag rouge automatique sketch1 Απόψε φίλα με
ΥΓ1: Απλό, έξυπνο και σέξι το Rouge Automatique μ’ αρέσει πολύ. Είναι ενυδατικό, χαρίζει πλούσιο χρώμα και έχει μια εξαιρετική διάρκεια. Είναι ένα ακόμη κομψό δημιούργημα του αγαπημένου οίκου Guerlain που με εξιτάρει. Έξτρα μπόνους: Έχει τόσο βελούδινη και αισθησιακή υφή που δεν θα το πιστεύεις.
Το φοράς και μένει εκεί για πολλές ώρες! Σαν κάδρο ένα πράγμα!
ermoumag ermoumag rouge automatique frame Απόψε φίλα με
http://www.ermoumag.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...