ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΗΜΑ

Και να λοιπόν,κάποια κορίτσια που δεν θα δέχονταν μονο το ........φιλί μας!!!!

Touch of style

"Πάντρεμα" υλικών 

Tο ξύλο πλαισιώνει ιδανικά το αλουμίνιο. H ζεστασιά του φυσικού εξισορροπεί απόλυτα την ψυχρή, αλλά μοντέρνα όψη του μεταλλικού στοιχείου. Aντίστοιχα, μπορείτε να συνδυάσετε το κεραμικό ή την πέτρα με το γυαλί, δημιουργώντας συνθέσεις πάνω σε ψάθινες, υφασμάτινες ή λακαριστές επιφάνειες. Tο σημαντικό είναι να τηρείτε πάντα την ισορροπία του μοντέρνου ή τολμηρού απέναντι στο πιο διαχρονικό και κλασικό.

Αιματολογική εξέταση μειώνει την ανάγκη αμνιοκέντησης

Λονδίνο: Ένα αιματολογικό τεστ DNA για το σύνδρομο Down μπορεί να αποτρέψει σχεδόν τις μισές εγκύους από την διενέργεια αμνιοκέντησης, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιεύονται στο επιστημονικό έντυπο British Medical Journal.
Η νέα αιματολογική εξέταση μπορεί να μειώσει και στο 0,1% την ανάγκη της επεμβατικής αυτής εξέτασης, καθώς περίπου μια στις 100 γυναίκες που κάνει αμνιοκέντηση τελικά αποβάλλει. 

Πέσε με τα μούτρα στο Κάμα Σούτρα

Aς μπούμε στο ψητό. Το Κάμα Σούτρα το έχεις ακουστά! Ανάμεσα στα υπόλοιπα κείμενά του, αυτό το αρχαίο ινδικό κείμενο περιλαμβάνει και 64 διαφορετικές στάσεις και τεχνικές του σεξ. Εμείς ξεψαχνίσαμε το Κάμα Σούτρα, και σου προτείνουμε τις πιο εύκολα εφαρμόσιμες στάσεις που θα διασκεδάσουν κι εσένα και το έτερον σου ήμισυ.

Το σεμινάριο της Τζούλιας περί σεξ

Είναι γεγονός! Η Τζούλια ξαναχτυπά! Το δεύτερο dvd "Τζούλια 2 μαύροι" αποτελεί την νέα καλλιτεχνική προσπάθεια της Αλεξανδράτου που ένα χρόνο και κάτι μετά το "Απαγορευμένο" βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στην τέχνη του έρωτα.
Όπως και το προηγούμενο (δες εδώ τι μας δίδαξε η Τζούλια για το σεξ στο 1ο dvd), και αυτό το dvd μπορεί να μας δώσει διάφορες γνώσεις που αφορούν στην τέχνη του έρωτα. Ιδού λοιπόν τα καλά και εμπνευσμένα του σέξυ βίντεο αλλά και τα σημαντικά λάθη:

Εγκυμοσύνη & Γυμναστική

Η εγκυμοσύνη και η γυμναστική είναι δύο έννοιες που σύμφωνα με την ειδικό, την personal trainer Βαρβάρα Σολομωνίδου, πρέπει να συνδυάζονται.

Η εγκυμοσύνη είναι από τις πιο γλυκές και τρυφερές στιγμές μιας γυναίκας. Η διαδικασία που μπαίνει τόσο το ζευγάρι όσο και το σώμα μας είναι καταπληκτική, σχεδόν μαγική.

Οι χρωματιστοί φακοί επαφής βλάπτουν

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ. Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ.
Πωλούνται στο Ιnternet χωρίς συνταγή γιατρού. Κυκλοφορούν σε χρώματα όπως το έντονο ροζ και το κόκκινο. Η διάμετρός τους είναι επίτηδες μεγάλη ώστε, εκτός από την ίριδα, να καλύπτουν και μέρος του σκληρού χιτώνα του ματιού - του λευκού μέρους δηλαδή.

Είναι το αγόρι σου ο πρίγκιπας του παραμυθιού;

Πόσο συχνά κάνετε από μέσα σας την ερώτηση του τίτλου; Πολλές γυναίκες μένουν προσκολλημένες στην φαντασίωση της Σταχτοπούτας και περιμένουν να ζήσουν κάποια στιγμή τον παραμυθένιο έρωτα. Υπάρχει όμως στην πραγματικότητα ο πρίγκιπας, στην προοπτική του οποίου απομακρύνετε έναν-έναν όλους τους άνδρες που ενδιαφέρονται για εσάς, επειδή έχουν ατέλειες; 

Bed stories

Γοητευτικός Εκλεκτισμός - Ζωγραφισμένα τοπία μέσα σε οβάλ πλαίσια διακοσμούν διάσπαρτα τη ζωγραφιστή κουρτίνα που περιβάλλει τις δύο πλευρές του κρεβατιού. Εντυπωσιακά υφάσματα με μεγάλα φολκλορικά σχέδια χαρίζουν χρώμα και ζεστασιά σε μια κρεβατοκάμαρα με ιδιαίτερο προσωπικό χαρακτήρα, που ταιριάζει τόσο σε ένα εξοχικό όσο και σε ένα αστικό σπίτι.

Ο άνδρας των 50 και μετά

Κάποτε τον αποκαλούσαν γέρο. Σήμερα θεωρείται ότι διάγει την παραγωγικότερη ηλικία του. Είναι ο 50άρης, ο άνδρας που είναι κυρίαρχος και ώριμος παραγωγικά. Αυτός λοιπόν ο πενηντάρης πρέπει να μάθει να αγαπάει την ηλικία του, να είναι όμορφος, να προσέχει τον εαυτό του. Είναι η ηλικία που έχει πολύ και ποιοτικό σεξ.

Οι δίαιτες βλάπτουν σοβαρά την ομορφιά

ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ. ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΛΑΜΠΕΡΗ, ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔA.
Η επιδερμίδα μας γίνεται θυσία στο βωμό της τέλειας σιλουέτας. Αυτό είναι το συμπέρασμα ομάδας επίλεκτων δερματολόγων, που κλήθηκαν να κρίνουν τις πιο δημοφιλής δίαιτες. Αναλυτικά:

Η ερμηνεία κάθε ονόματος

Ένα όνομα δεν είναι μόνο ένας όμορφος ή άσχημος ηχητικά συνδυασμός γραμμάτων. Συχνά έχει μια σημασία και, σχεδόν πάντα, μια ιστορία. Συνήθως εκφράζει μια εποχή. Κι επηρεάζει τον χαρακτήρα μας ακόμα και τη ζωή μας… Θα μάθετε την προέλευση και την ιστορία τους. Θα ανακαλύψτετε πράγματα που δεν ξέρατε. Και θα εκπλαγείτε!

Οικογένεια: Η σωστή ώρα είναι... πότε;

Υπάρχει ηλικία καταλληλότερη από άλλες για να κάνει κανείς οικογένεια; Ποιο είναι το «όριο» μετά το οποίο τα περιθώρια στενεύουν; Παίζει, τελικά, ρόλο η οικονομική αποκατάσταση; Η επαγγελματική καταξίωση; Η συναισθηματική ωρίμανση; Μία αναζήτηση σχετικά με τη «σωστή» ηλικία απόκτησης παιδιών στο Google επιστρέφει περισσότερα από 18 εκατομμύρια αποτελέσματα –δε θέλει πολλή φαντασία για να μαντέψει κανείς ότι πολλά από αυτά αλληλοαντικρούονται, ή εξετάζουν το ζήτημα από εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες.

Quiz: Βρες Τη Δική Σου Fitness Προσωπικότητα!

Όταν βρεις την άσκηση που σου ταιριάζει στη γυμναστική, θα καταλάβεις άμεσα διαφορά στο σώμα σου. Θα καταφέρεις να ξεκολλήσεις από μία συγκεκριμένη άσκηση που νομίζεις ότι σου ταιριάζει, και πια δεν θα βαριέσαι γιατί θα βλέπεις αποτέλεσμα! Κάνε το κουίζ που ακολουθεί και βρες τις ασκήσεις και τις δραστηριότητες που σου ταιριάζουν.

Ανοίγω σπίτι: Απλές συμβουλές οργάνωσης

Mέσα στον συνολικό κύκλο της ζωής μας εμπεριέχονται άλλοι, μικρότεροι κύκλοι, οι οποίοι άλλοτε εφάπτονται και άλλοτε αποτελούν απλά υποσύνολα (ομόκεντρα ή μη) ενός μεγαλύτερου κύκλου. Ένας τέτοιος κύκλος ανοίγει κάθε φορά που κάνουμε μία καινούργια αρχή στη ζωή μας. Μία νέα δουλειά, μία νέα σχέση… ή, στη δική μου περίπτωση, ένα νέο σπίτι.

ΥΠΑΙΘΡΙO ΚΑΘΙΣΤΙΚO

Ένα στρώμα από χαλίκια καλύπτει το δάπεδο της μικρής αυλής, αφήνοντας περιμετρικά ελεύθερα μερικά παρτέρια και ζαρντινιέρες για την απαραίτητη πρασινάδα. Ριγέ μαξιλάρια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα μετατρέπουν τους τσιμεντένιους πάγκους σε άνετους καναπέδες ενώ έπιπλα από μπαμπού συμπληρώνουν το υπαίθριο καθιστικό. Το χαλίκι αποτελεί μια καλαίσθητη και οικονομική λύση, μπορεί ωστόσο να αντικατασταθεί από μικρά λεία βότσαλα ποταμού, πρόταση πιο δαπανηρή αλλά με πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Δέχομαι την ηλικία μου και την αγαπώ

Η συντροφικότητα είναι ίσως το σημαντικότερο μέρος της ανθρώπινης ζωής κατά την τρίτη ηλικία. Η επιθυμία για σεξ μειώνεται, η στύση γίνεται κάπως δυσκολότερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο ηλικιωμένος άντρας να χαρεί τη ζωή του, χωρίς η σεξουαλική πράξη να είναι αυτοσκοπός.

Nine d'Urso

Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ INèS DE LA FRESSANGE, ΜΟΝΤΕΛΟΥ, ΜΟΥΣΑΣ ΤΟΥ KARL LAGERFELD ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑΣ ΑΛΑ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΟ MODELING ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ BOTTEGA VENETA.

Κλιμακτήριος και ερωτική ζωή

Πολλά αλλάζουν όταν η γυναίκα μπαίνει στην κλιμακτήριο. Δεν είναι μόνον οι σωματικές αλλαγές αλλά και οι ψυχολογικές, που πολλές φορές καθίστανται προβληματικές. Οσο περισσότερα, πάντως, γνωρίζει η γυναίκα για την κλιμακτήριο και τις νέες συνθήκες ζωής που δημιουργούνται τόσο καλύτερα θα μπορέσει να κατανοήσει τις επερχόμενες αυτές μεταβολές.

Δεν κρύβονται το χρήμα, ο έρωτας και η...μέθη

Η οξεία μέθη χαρακτηρίζεται από διαταραχές μνήμης, κρίσης, προσανατολισμού, συνέργειας κινήσεων (ιδίως λεπτών και επιτήδειων κινήσεων), ενώ επηρεάζεται η ομιλία και επιβραδύνονται οι αντιδράσεις. Σε πολύ υψηλά επίπεδα το οινόπνευμα λειτουργεί ως αναισθητικό προκαλώντας καταστολή του ΚΝΣ, δυσλειτουργία του αυτόνομου νευρικού (υπόταση, υποθερμία) και κώμα.

Έγκυος τεσσάρων μηνών η Καραβάτου!

Μανούλα θα γίνει σε πέντε μήνες η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώθηκαν, με την παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το γεγονός, αλλά η κοιλιά της έχει αρχίσει να φαίνεται.

Τα Διασημότερα Καρέ!

Η Αγγλίδα ηθοποιός Keira Knightley ήταν στο σκοτάδι όσον αφορά το χτένισμα και τη φροντίδα των μαλλιών της. Με τον καινούργιο χρόνο αποφάσισε να ανανεωθεί και τα έκοψε ένα κοντό καρέ! Το μήκος των μαλλιών της σε αυτό το καρέ είναι ιδανικό, καθώς τα μπροστινά μαλλιά της αγγίζουν το πηγούνι. Το καλό με αυτό το κούρεμα είναι ότι ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα.

Να γιατί το σεξ κάνει καλό στην υγεία...Διαβάστε 17 λόγους που το αποδεικνύουν

Το σεξ είναι κάτι παραπάνω από μερικές σύντομες στιγμές ευχαρίστησης, αφού όλα τα επιστημονικά δεδομένα δείχνουν ότι η ενεργή σεξουαλική ζωή είναι το καλύτερο φάρμακο, χαρίζοντας υγεία και μακροζωία. Ανακαλύψτε 17 (επιπλέον) λόγους για να επισκέπτεστε πιο συχνά την κρεβατοκάμαρά σας.

Ύπνος ... επί κεφαλής

Πάρτε ένα φύλο αφρολέξ πάχους 12-15 εκ. και κόψτε δεκαπέντε τετράγωνα 35Χ35 εκ. (για διπλό κρεβάτι). Επενδύστε το καθένα από αυτά με διαφορετικό ύφασμα, φροντίζοντας να υπάρχει μια χρωματική ενότητα στο σύνολο. Στερεώστε τα με συρραπτικό ταπετσαρίας σε ένα μεγάλο κομμάτι MDF, σε τρεις οριζόντιες σειρές των κομματιών η κάθε μία. Εναλλάσσοντας ριγέ, εμπριμέ και μονόχρωμα τετράγωνα θα δημιουργήστε ένα μαλακό κεφαλάρι που θα δώσει μια ξεχωριστή διακοσμητική νότα στο δωμάτιό σας.

Απιστία: 9 καθημερινές απόψεις δίνουν απαντήσεις

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάποια στιγμή βρεθεί σε σχέσεις που κλονίζονται εξαιτίας της απιστίας, είτε αυτή προέρχεται από εμάς τους ίδιους ή από το σύντροφό μας, ή ακόμα και από τους δύο. Οι άνθρωποι τείνουμε να δημιουργούμε σχέσεις προσδοκώντας (και απαιτώντας πολλές φορές) από το έτερον ήμισυ σεξουαλική μονογαμία. Η απιστία, ωστόσο, μπορεί να έχει πολλές μορφές, να είναι εγκεφαλική, συναισθηματική.

Τα μυστικά του ευτυχισμένου γάμου

Στην εποχή μας, που σχεδόν οι μισοί γάμοι καταλήγουν σε διαζύγιο, είναι φυσιολογικό να διερωτόμαστε τι είναι αυτό που κάνει κάποια ζευγάρια να ζουν ευτυχισμένα για δεκαετίες, ενώ άλλα χωρίζουν. Μήπως στα ευτυχισμένα ζευγάρια, δεν υπάρχουν καβγάδες ή λογομαχίες; Δεν δημιουργούνται δύσκολες καταστάσεις που προκαλούν αισθήματα εχθρότητας και πικρίας μεταξύ των δύο;

Αλλαξε Τοίχε Για Να... Βγω!

Μπάνια, κουζίνες, φωτιστικά, καθρέπτες, χαλιά, αξεσουάρ και πολλά πολλά άλλα περιείχαν τόσο καιρό τα αφιερώματα για την τέλεια διακόσμηση του κάθε χώρου χωριστά... Αλλά αλήθεια, με το έξω τι γίνεται; Ειδικά τώρα που έρχεται η άνοιξη, πρέπει να νοιαστούμε λίγο και για τις βεραντούλες μας, ώστε να θέλουμε να περνάμε χρόνο εκεί.

Ωρολογιακή βόμβα η εφηβική παχυσαρκία στη χώρα μας

Η παχυσαρκία, η νευρική ανορεξία και ο εθισμός στο διαδίκτυο απειλούν τους εφήβους στη χώρα μας, σύμφωνα με έρευνες της Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) του Νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλ. Κυριακού».

Τατιάνα Στεφανίδου: η μάχη της με την ανορεξία

Σοκ έχει προκαλέσει η Τατιάνα Στεφανίδου με την αποκάλυψη της ότι έπασχε από νευρική ανορεξία. Ποιος να το περίμενε από μια γυναίκα σαν την Τάτι που σίγουρα φαίνεται πολύ πιο ισορροπημένη από όλες τις γλάστρες-μοντέλες που κάνουν εμετό το φαγητό τους για να κάνουν καριέρα! Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες τελικά!

Ταπετσαρία: Η πιο hip τάση στην εσωτερική διακόσμηση

Η ταπετσαρία στους τοίχους είναι από τα πλέον απτά παραδείγματα ότι η μόδα, όπως και η ιστορία, επαναλαμβάνεται και επιστρέφει διατηρώντας μόνο αυτά που πραγματικά αξίζουν, που κάνουν την ζωή μας καλύτερη και που έχουν την ικανότητα να αντέχουν στον χρόνο. Και η μακρόχρονη ιστορία της ταπετσαρίας έχει αποδείξει ακριβώς αυτό:

Τα τρία φορέματα τις άνοιξης που θα σας στοιχίσουν κάτω από 50 ευρώ

Θα το λατρέψεις, θα σου ταιριάζει γάντι και θα σου κοστίσει κάτω από 50 ευρώ.
Η μόδα δεν χρειάζεται να είναι ακριβή για να είναι καλαίσθητη και εσύ δεν χρειάζεστε να ξοδέψεις μία περιουσία για να είσαι στιλάτη. Απλά φορέματα σε κλασσικά prints είναι το μυστικό και εμείς σας προτείνουμε μερικά από αυτά.

Σεξουαλικός εθισμός: η αόρατη φυλακή

Από τους πρώτους ειδικούς που μίλησαν για το σεξουαλικό εθισμό ήταν ο Αμερικανός Patrick Carnes, όταν το 1983 εξέδωσε το βιβλίο του ‘Out of the Shadows: Understanding Sexual Addiction’ (http://www.sexhelp.com/) και χιλιάδες άνθρωποι έκτοτε έχουν βοηθηθεί να αναγνωρίσουν την καταστροφικότητα του εθισμού αυτού, να απεξαρτηθούν, να θεραπευτούν, να αποκτήσουν υγιείς σχέσεις και πληρότητα στη ζωή τους.

Τηγανητά και γλυκά προκαλούν κατάθλιψη

Επιστήμονες από το University College του Λονδίνου ανακάλυψαν πως όσοι προτιμούν τα επεξεργασμένα τρόφιμα (όπως τα τηγανητά, τα γλυκά, τα προϊόντα κρέατος) διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο κατάθλιψης, ενώ αντιθέτως όσοι προτιμούν τα φυσικά (όπως φρούτα, λαχανικά, ψάρια) είναι προστατευμένοι από αυτήν.

Nilaya Spring Rejuvenation

Ανοιξιάτικη ανανέωση με στόχο τη δημιουργία μιας ακαταμάχητης σιλουέτας προσφέρουν οι νέες θεραπείες σώματος του Nilaya Mystic Spa! Ανακαλύψτε τις θαυματουργές ιδιότητες που προσφέρουν η λάσπη από τη Νεκρά Θάλασσα, ο Κόκκινος Άργιλος, το grapefruit, το lemongrass και αποκτήστε μια αξιοζήλευτη σιλουέτα μέσα από τις δυο ολοκαίνουριες θεραπείες του Nilaya Mystic Spa.

Το νεσεσέρ της Άνοιξης: Όσα δεν πρέπει να λείπουν

Χρώμα, άνεση, λάμψη… όλα αυτά που χρειάζεται το πρόσωπο και το σώμα μας για να υποδεχτεί την Άνοιξη όπως της αξίζει. Επιλέξαμε κάποια από τα νεώτερα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς που κυκλοφορούν αυτές τις μέρες στην αγορά και ετοιμάσαμε για εσάς το… ανοιξιάτικο νεσεσέρ σας, με όλα τα απαραίτητα.

Workaholic ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ -  Ένα λευκό οριζόντιο επίπεδο, πλάτους 69-70 εκ., καλύπτει όλο το μήκος του τοίχου, προσφέροντας μια άνετη επιφάνεια εργασίας για δύο ή και περισσότερα άτομα. Ένα δεύτερο επίπεδο στερεωμένο λίγο χαμηλότερα, σχηματίζει χρήσιμες θήκες για να παραμένει ο χώρος πάντα τακτικός ενώ πολύχρωμα καθίσματα και γεωμετρικοί πίνακες προσθέτουν μοντέρνες, ζωηρές πινελιές στο χώρο.

Αποσμητικά: 5 ασφαλή όπλα κατά της εφίδρωσης

Η εφίδρωση, «διαπνοή» για τους ειδικούς, είναι μία φυσιολογική και απαραίτητη λειτουργία του δέρματος για την ρύθμιση της θερμοκρασίας του οργανισμού. Στους περισσότερους ανθρώπους εμφανίζεται εντονότερη στην περιοχή της μασχάλης και αυτό γιατί είναι μία ευαίσθητη, λεπτή περιοχή του δέρματος με αυξημένο αριθμό ιδρωτοποιών αδένων.

Κορίτσια με πλούσια προσόντα (Photos) #3

Απολαύστε το 3ο μέρος του καυτού αφιερώματος σε sexy κορίτσια με πολύ μεγάλα προσόντα!

«Γύρω» από μια γυάλα!

Δημιουργήστε τις δικές σας μοναδικές συνθέσεις με βάση μία γυάλα, χρησιμοποιώντας αντί για νερό ή κρυσταλλικό ζελέ μπίλια: ζαχαρωτά, βότανα, αρωματικά στικς κλπ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...