Έγκυος τεσσάρων μηνών η Καραβάτου!

Μανούλα θα γίνει σε πέντε μήνες η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα εγκυμοσύνης. Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τον τελευταίο καιρό επιβεβαιώθηκαν, με την παρουσιάστρια να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη το γεγονός, αλλά η κοιλιά της έχει αρχίσει να φαίνεται.


Μάλιστα, ο φακός τη συνέλαβε σε μία βόλτα και τα σημάδια εγκυμοσύνης είναι πια εμφανή. Για την ιστορία, οι φήμες περί εγκυμοσύνης ξεκίνησαν πριν ένα μήνα, όταν η Καραβάτου λόγω ίωσης έλειψε από το «Κους Κους» για δύο εβδομάδες. Τότε, είχε γίνει γνωστό ότι η παρουσιάστρια νοσηλεύτηκε κάποιες μέρες σε ιδιωτικό μαιευτήριο, κινώντας τις υποψίες όλων, αφού σε τέτοιες περιπτώσεις νοσηλεύονται μόνο οι έγκυες.


Η ίδια όταν επέστρεψε στην εκπομπή, απέφυγε να αναφερθεί στις φήμες, καθώς και στα υπονοούμενα του Νίκου Μουτσινά περί εγκυμοσύνης. Όμως, τόσο η ρίζα στο μαλλί που είχε βγει και θύμιζε Φαίη Σκορδά στις αρχές της εγκυμοσύνης, όσο και η ηρεμία στο πρόσωπό της, φώναζαν από μακριά για το ευχάριστο που της συμβαίνει. Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν τον Ιούλιο, αλλά ο ερχομός τους πελαργού μάλλον αλλάζει τα πλάνα τους.


www.womenonly.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...