Τα Διασημότερα Καρέ!

Η Αγγλίδα ηθοποιός Keira Knightley ήταν στο σκοτάδι όσον αφορά το χτένισμα και τη φροντίδα των μαλλιών της. Με τον καινούργιο χρόνο αποφάσισε να ανανεωθεί και τα έκοψε ένα κοντό καρέ! Το μήκος των μαλλιών της σε αυτό το καρέ είναι ιδανικό, καθώς τα μπροστινά μαλλιά της αγγίζουν το πηγούνι. Το καλό με αυτό το κούρεμα είναι ότι ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα.




Αν δεν έχεις πολύ χρόνο στα χέρια σου κι έχεις ίσια μαλλιά, σου προτείνω ένα απλό καρέ με αφέλειες. Θα είσαι καθημερινά στιλάτη. Το ίδιο έκανε κι η Lily Allen!


Ένα άλλο καρέ που έχω ευχαριστηθεί πολύ, είναι αυτό της Paris Hilton. Η διαφορά σε αυτό το καρέ είναι στη χωρίστρα, η οποία είναι λίγο πιο πλάγια, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό στιλ. Ευτυχώς που η Paris αποφάσισε ποια να βγάλει αυτά τα extensions που την έκαναν να μοιάζει με πορνοστάρ.


Η Kylie Minogue αναβιώνει το παλαιό στιλ του καρέ. Σαν μόλις να βγήκε από το Χόλιγουντ!





To ρετρό στιλ του ’40 αναβιώνει στο καρέ της αγαπημένης μας ντίβας, Dita von Teese.


Η Victoria Beckham είναι εδώ και χρόνια οπαδός του καρέ και φυσικά είναι το πρώτο όνομα που αναφέρεται στους κομμωτές από τις πελάτισσές τους. Εδώ είναι με το τελευταίο της κούρεμα.


H Christina Ricci λάμπει από ευτυχία. Κοντό καρέ με λίγες αφέλειες, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ!


Για το τέλος η γυναίκα έμπνευση του στιλ και της μόδας. H Anna Wintour, διευθύντρια της αμερικανικής Vogue. Η μορφή της σαγηνευτική και τα καρέ μαλλιά αποτελούν το δικό της trademark.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...