Πέσε με τα μούτρα στο Κάμα Σούτρα

Aς μπούμε στο ψητό. Το Κάμα Σούτρα το έχεις ακουστά! Ανάμεσα στα υπόλοιπα κείμενά του, αυτό το αρχαίο ινδικό κείμενο περιλαμβάνει και 64 διαφορετικές στάσεις και τεχνικές του σεξ. Εμείς ξεψαχνίσαμε το Κάμα Σούτρα, και σου προτείνουμε τις πιο εύκολα εφαρμόσιμες στάσεις που θα διασκεδάσουν κι εσένα και το έτερον σου ήμισυ.


Στη θεωρία: Το Κάμα Σούτρα είναι ένα αρχαίο ινδικό κείμενο της σανσκριτικής λογοτεχνίας και χρονολογείται από τον 2ο αιώνα μ.Χ. Το Κάμα Σούτρα συντάχθηκε από έναν Ινδό σοφό Μαλανάγκα Βατσιαγιάνα και αποτελεί παγκοσμίως το εγχειρίδιο του έρωτα αλλά στα κεφάλαιά του δεν ασχολείται μόνο με τις τεχνικές του σεξ. Η ξεχωριστή αξία του εστιάζεται στο ότι δίνει σημασία όχι στην πράξη καθεαυτή αλλά και σε όλα τα συναισθήματα, τον ερωτισμό και την αισθαντικότητα που πρέπει να την περιβάλλει. Στην πραγματικότητα, η λέξη Κάμα αντιπροσωπεύει την αγάπη και την αισθησιακή ικανοποίηση. Μέσα από τις τεχνικές του Κάμα Σούτρα, μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό και σώμα σου και έτσι φτάνεις να μεγιστοποιείς την απόλαυση και των δύο σας!
Ένα τσούρμο ακροβάτες!
Ένα τσούρμο ακροβάτες!
Μόνο ένα από τα κεφάλαια του Κάμα Σούτρα είναι αφιερωμένο στις ερωτικές στάσεις που ποικίλουν από εύκολες και περίπλοκες, διαστροφικές και σαδομαζοχιστικές ή απλό στοματικό αλλά το κείμενο καταλήγει πως βασικό για την εφαρμογή τους είναι το πάθος εμπνέει τις πράξεις. Αυτό που επισημαίνεται επίσης, είναι πως οι στάσεις και οι πρακτικές αυτές δεν ταιριάζουν σε όλο τον κόσμο αλλά πρέπει να συμβαδίζουν με τα γούστα, τις συνήθεις ακόμα και τις θρησκευτικές πεποιθήσεις αυτών που τις εφαρμόζουν. Οι στάσεις και οι κινήσεις που σου προτείνει, μοιάζουν πολύ με αυτές της γιόγκα. Οπότε μαθαίνεις πως να χρησιμοποιείς διαφορετικούς μυς και γυμνάζεσαι ιδανικά. Προτιμάτε να εφαρμόζετε τις στάσεις του Κάμα Σούτρα στο κρεβατάκι σας, τουλάχιστον για αρχή, για να αποφεύγετε τυχόν τραυματισμούς.
Τα ψαλίδια άνοιξαν και σας περιμένουν:
Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και εκείνος γονατίζει μπροστά σου. Εκείνος πιάνει τα ποδαράκια σου από τους αστραγάλους, τα ανοίγει στα πλάγια σαν ψαλίδια και διεισδύσει. Η στάση αυτή ευνοεί την βαθιά διείσδυση και εκείνος ερεθίζεται ακόμα περισσότερο, αφού έχει τον έλεγχο στα χέρια του (στην κυριολεξία). Για μεγαλύτερη άνεση, τοποθέτησε ένα μαλακό μαξιλαράκι κάτω από τους γλουτούς.
Με την πλάτη στον τοίχο!
Με την πλάτη στον τοίχο!
Δυσκολία Κάμα Σούτρα: 2/5
Απόλαυση: ***
Εμείς οι δυο σαν ένα:
Εκείνος ξαπλώνει στα κρεβάτι και αφήνει ελεύθερα όλα τα μέλη του (πόδια και χέρια). Εσύ έρχεσαι από πάνω του στην κλασική στάση γυναίκας από πάνω και αφού το πέος του διεισδύσει μέσα σου, ξαπλώνεις επάνω σου και αρχίζεις να τεντώνεις τα πόδια και τα χέρια σου, μέχρι να γίνετε σχεδόν ένα! Έπειτα, με τη βοήθεια σου (μπορεί να υποβοηθά την μπρος πίσω κίνηση, πιάνοντας σε από τους γλουτούς) συνεχίζεις να κινείσαι όσο αργά ή γρήγορα θες. Σίγουρα, η στάση αυτή θέλει εξάσκηση για να μην απομακρύνεται το πέος από τον κόλπο σου αλλά είναι ιδιαίτερα αισθαντική καθώς τα κορμιά σας γίνονται ένα.
Δυσκολία Κάμα Σούτρα: 3/5
Απόλαυση: ***
Το "άλλο" ιεραποστολικό:
Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και αφού λυγίσεις τα γόνατά σου, τα φέρνεις ψηλά, στην περιοχή των ώμων σου. Εκείνος γονατίζει μπροστά σου, ανασηκώνει τους γλουτούς σου και διεισδύει. Αν θέλεις να κάνεις τα πράγματα πιο ζουμερά, πιάσε με τα χέρια σου τους γλουτούς του και σπρώξτον προς το μέρος σου κάνοντας τη διείσδυση πιο δυναμική. Αν κουραστείς, τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του και άφησέ τον να διεισδύσει ακόμα πιο έντονα.
Δυσκολία Κάμα Σούτρα: 3/5
Απόλαυση: ****
Το παραδοσιακό ανάποδο καρεκλάτο:
Βρες μια καρέκλα χωρίς χερούλια. Εκείνος κάθεται αναπαυτικά κι εσύ έρχεσαι μπροστά του με την πλάτη γυρισμένη. Αφού καθίσεις επάνω στο πέος του, εκείνος σε βοηθά να ανεβοκατεβαίνεις επάνω του αυξάνοντας την ηδονή. Αφού τα χέρια σου είναι ελεύθερα, μπορείς να παίζεις με την κλειτορίδα ή το στήθος σου και να τον ερεθίζεις ακόμα περισσότερο.
Δυσκολία Κάμα Σούτρα: 2/5
Απόλαυση: ***
Η στάση του Λωτού:
Εσύ ξαπλώνεις ανάσκελα και φέρνεις τα πόδια σου στην στάση του Λωτού, ακουμπισμένα στο ύψος του στήθους σου. Εκείνος γονατίζει μπροστά και διεισδύει. Θα πεις, τι παραπάνω σου προσφέρει η στάση αυτή από το κλασικό ιεραποστολικό; Αν καταφέρεις να διατηρήσεις τα πόδια σου σταυρωμένα, εκείνος σίγουρα θα χτυπήσει διάνα, πάνω στο σημείο G σου.
Δυσκολία Κάμα Σούτρα: 4/5
Απόλαυση: ****
Πόδια ψηλά και πλάτη στον τοίχο:
Εκείνος σε παίρνει αγκαλιά και σε σηκώνει κρατώντας σε από τους γλουτούς. Εκείνος ακουμπά την πλάτη σου σε ένα τοίχο ενώ εσύ στηρίζεις τα χέρια σου στον τοίχο ή για μεγαλύτερη στήριξη, διπλώνεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση ή τους γλουτούς του. Εκείνος αναλαμβάνει τα ηνία της όλης κίνησης, γιαυτό και πρέπει να είναι αρκετά δυνατός ή έστω ψηλότερος από εσένα. Σίγουρα είναι δύσκολη στάση αλλά σου δίνει αυτό το κάτι διαφορετικό.
Δυσκολία Κάμα Σούτρα: 4/5
Απόλαυση: **
Ένα τσούρμο ακροβάτες:
Αν έχεις δύναμη στα χέρια διάβαινε! Εσύ ξαπλώνεις στην άκρη του κρεβατιού κι εκείνος στέκεται όρθιος μπροστά από αυτό. Σιγά σιγά και με την στήριξη του ενός χεριού σου που ακουμπά στο πάτωμα, φεύγεις από το κρεβάτι κι εκεί μένουν μόνο τα πόδια σου από τα γόνατα και κάτω. Εκείνος περνά τα πόδια του ανάμεσα στα δικά σου (παραμένει όρθιος) σε κρατά από τη μέση με το ένα χέρι και με το άλλο στηρίζει το ένα πόδι σου που βρίσκεται στον αέρα. Εσύ πιάνεσαι με το ελεύθερο χέρι σου από το δικό του χέρι. Το σημείο κλειδί είναι η δική του στάση ανάμεσα στα πόδια σου, η οποία και θα του επιστρέψει να διεισδύσει ανεμπόδιστα (βλέπε και την διαφωτιστική φωτογραφία)!
Δυσκολία Κάμα Σούτρα: 5/5
 Απόλαυση: *** (και παραπάνω εφόσον καταφέρετε να πραγματοποιήσετε σωστά την εν λόγω στάση)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...